Goede klantenservice.
Per mail kreeg ik direct een tevreden antwoord op mijn vraag. Heb ondertussen mijn schudde dekbed besteld en keurig ontvangen. Sinds lange tijd slaap ik weer lekker warm. Super!
Correct zoal het hoort. Enkele dagen levertijd zoals aangegeven bij bestellen. Artikel deftig verpakt. Voldoet volledig aan de verwachting.
Ben trouw klant meer dan 5 jaar. Goede verhouding prijs - kwaliteit! Onberispelijke levering. Goed zonder meer!
Betrokken bij de klant om het meest passende product voor je te vinden. Houden zich aan afspraken en de verpakking en verzending was perfect verzorgd.
Vooraf goede informatie verkregen en producten zijn precies zoals beschreven.
Specialisten op het gebied van donzen dekbedden. Goed advies, snelle verzending. Top dekbed!
Na diverse miskopen uiteindelijk bij dit bedrijf beland. Complimenten aan Rien, die niet rustte voordat hij het gevoel had dat onze wensen helder waren. Zonder één blik op de klok bleef hij alternatieven aanslepen totdat we de juiste dekbedden gevonden hadden. Wij slapen inmiddels als roosjes!
Na een prettig gesprek en voorlichting een dekbed gekozen dat vlot werd geleverd en in het gebruik perfect aan onze wensen voldoet.
Kundig advies en uitgebreide voorlichting. Prettige medewerkers.
Snelle levering, dekbed overtreft verwachting. Alles prima verzorgd
Had vraag via mail gesteld. Direct duidelijk en vriendelijk antwoord. Vervolgens goede bezorging.
Uitstekende kwaliteit, service en webshop!
Een heel fijn donzen dekbed besteld , deze dekbedden worden op bestelling gemaakt. Ik had een iets afwijkende maat Helaas was de levering ivm drukte laat. Maar werd steeds op de hoogte gehouden zodat ik wist waar ik aan toe was
Goed advies en snelle levering.
Na mijn online bestelling werd het dekbed de volgende dag bezorgd. Aan de verpakking bij aflevering was duidelijk te zien dat ik hier te maken had met een winkel die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Een snelle email afhandeling, gratis verzending, vriendelijke mensen. Kortom een voorbeeld voor andere webshops. Het dekbed nog niet gebruikt maar het ziet er prima uit.
Ik was verrast dat mijn bestelling al de volgende dag werd bezorgd.
Hallo Mieke! Producten die we op voorraad hebben, verzenden we uiteraard direct. Echter, de meeste producten dienen eerst vervaardigd te worden, die hebben uiteraard een langere levertijd. Hartelijke groet, Rien Stierman
Een duidelijke en informatieve site, waardoor je een goede keuze kunt maken uit een breed en gevarieerd aanbod aan donzen dekbedden. Enig minpunt is de wat lange levertijd, die in mijn geval meer dan een week bedroeg.
Beste Piet, een vers dekbed uit Duitsland in 1 week tijd, ''waar vind je dat nog?'' zou ik bijna zeggen ;-) Dank voor de reactie, ik ga eens kijken hoe wij nog duidelijker kunnen maken dat onze dekbedden op bestelling vervaardigd worden. Hartelijke groet, Rien Stierman
Het geleverde produkt beantwoordde volkomen aan onze verwachtingen. Een goede keuze was mogelijk door een omstandige uitleg over de criteria voor beoordeling. Een mooie bijdrage aan een verkwikkende nachtrust.
Het was mijn eerste ervaring met “donzendekbed”. Ik was al erg opgetogen over jullie duidelijke en informatieve website. Ik had al heel wat info opgezocht via internet en allerlei website, maar bij jullie kon ik alle info op een rijtje vinden. Jullie bleken bovendien ook al net wat tevreden klanten te hebben. Ik heb mijn bestelling geplaats en afgewacht. De beloofde levertermijn werd perfect gerespecteerd. Het dekbed voldeed aan al mijn vooropgestelde verwachtingen. Ik durf gerust een volgende keer opnieuw bij jullie te rade te kopen bij mijn zoektocht naar mijn ideale dekbed en uiteraard ook te bestellen.
Ik had een programma van wensen opgesteld voor 2 (verschillende) dekbedden, met het verzoek aan Donzendekbed.nl om een offerte uit te brengen voor die dekbedden, die aan dit programma voldeden. Ik kreeg daarop een keurige offerte, zoals ik dit graag wilde. Toen ik daarop (per abuis) één verkeerd dekbed bestelde, werd ik daar door hun klantenservice op gewezen; top! Ook de levering van de beide dekbedden verliep naar wens. Tot slot: we zijn heel tevreden over het gekochte; ze voldoen volledig aan onze wensen.
Even gebeld dat ik er aankwam en werd met koffie en open armen ontvangen , gezellige sfeer niets werd op gedwongen en 'n goed dekbed gekocht .
We waren op zoek naar een nieuw dekbed en gingen langs bij de winkel in Leiden. Daar werden we prima geholpen en kregen we precies het dekbed dat we zochten.
Goed gesprek lekkere koffie