Heel goede voorlichting en advies. Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te bespreken. Met gevolg dat ik nu heerlijk slaap onder mijn "wolkje"/dons!
Gedegen advies, prachtige producten, geweldige service en altijd vriendelijk te woord gestaan… Het bestaat nog… De Klant is Koning bij Donzendekbed.nl
Uitstekend alles mar als resultaat heerlijk slape
Hoi Cilia, als je je best doet voor een klant, dan komt het bijna altijd goed. Dankjewel :-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Hoofdkussen gekocht. Duidelijk uitkeg met alle verschillen. Helaas mezelf verkeken op zachtheid kussen. Geen probleem, geen discussie, gewoon gratis retour. Via mail nadien om advies gevraagd, en slaap nu op perfect kussen.
De website geeft zeer uitvoerige informatie over alle facetten van donzen dekbedden. Op basis hiervan maakte ik een selectie en vroeg per e-mail advies. Het bedrijf adviseerde zelfs minder dure 100% ganzendons dekbedden dan we aanvankelijk hadden gekozen. We wilden ze wel eens persoonlijk voelen en bij de vestiging kregen we verschillende dekbedden te zien. We kwamen uiteindelijk uit bij de eerder geadviseerde dekbedden waar we inmiddels zeer tevreden onder slapen. Een dekbed koop je niet elk jaar; deskundig en vriendelijk advies is dan onontbeerlijk.
zeer licht,luchtig en toch nog aangenaam warm donsdeken
Heerlijke luchtige dons. Ben er zeer tevreden van.
Alles naar wens geweest. Snelle en correcte levering en prima kwaliteit.
Vriendelijk en professionele begeleiding alvorens over te gaan tot aankoop. Ook na de aankoop vragen gesteld telefonisch en perfect begeleid. Deze firma weet nog dat klanten belangrijk zijn en dat klanten uiteindelijk hun loon betalen. Top!!!
Niet alleen dat, Guy, het is ook nog eens heel prettig om waardering te ervaren. Dus, dank daarvoor! Rien Stierman
De service en garantie van deze verkoper zijn perfect. Een persoonlijke benadering en een prettige manier van communicatie. Wij hebben kortgeleden al het 6e dekbed gekocht en zijn super tevreden. Ook de tip dat er een grotere maat voor een één persoons dekbed bestaat nl. 1.50 m breed, was een vondst.
Goedemorgen Sjra, Ons bestaan is gebaseerd op de kwaliteit van onze producten en onze service, dus het is heel fijn om dat terug te lezen in jullie reactie. De 160x220 noemen ze in Duitsland 'het comfort-formaat'. In Nederland niet echt gebruikelijk maar ik ga me er persoonlijk voor inzetten dat dat verandert, ik kan het iedereen aanraden ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Gewoon perfect! De mevrouw aan de telefoon De vroegere levering dan voorzien Het dekbed Merci MM
Heb de Dickenbergh Mecklenburg besteld. Heerlijk dekbed!!
Goede adviezen via de telefoon en product voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
perfect
Goede service en de dekbedden zijn fantastisch.
Dickenbergh dekbedden besteld en levertijd was zoals van te voren aangegeven wat langer. Prima levering dus. We hebben ze nu drie maanden in gebruik en we zijn er zeer tevreden mee.
Heerlijk licht & luchtig donzen zomer dekbed. We slapen als een roos!
We hebben m.b.v. de website eenvoudig een prima keuze kunnen maken en zijn inmiddels dik tevreden met onze 4 dekbedden en 2 kussens.
Zeer goede en duidelijke info op de site en perfecte service
Goed bereikbaar. Snelle levering.
Het dekbed voldoet zelfs beter dan verwacht.
Beste Arie, we zijn zelf ook helemaal verliefd op de Dickenbergh Mecklenburg ;-) Dank voor de lof en hartelijke groet, Rien Stierman
Ons donzen dekbed kwam netjes in een doos en hoes aan. Kwaliteit is mooi, het ligt heerlijk. De all year light is niet heel dun en is erg aangenaam. In de zomer zal hij te warm zijn en in de winter te dun, maar voor de lente en herfst is hij wat ons betreft perfect.
Meerdere dekbedden en hoofdkussens aangeschaft, snelle levering en goede service. De keuze is enorm voor ieder wat wils! Goede uitleg en informatie waarbij je de juiste aankoop kan doen. Wij zijn er helemaal blij mee!
Het dekbed werd vlot afgeleverd en is heerlijk licht in gebruik!
De website bied een overzichtelijke duidelijke lijn om precies het juiste dekbed te kiezen.