lange tijd op zoek naar een dekbed voor het koudere jaargetijde ,heb nu een heerlijk warm dekbed van een topkwaliteit ,dekbedden.nl is echt een aanrader ,ben zeer tevreden over deze aankoop
Goede info op de site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Heerlijk donzig en warm
Precies wat wij verwachten van ons bestelde dekbed. Keurig verpakt geleverd. Een aanrader
Geen dekbed gekocht maar een dons kussen deze is van een mooie kwaliteit en ligt heerlijk. Zoals aangegeven op de site levering perfect.
Geleverd volgens afspraak en goed overleg met leverancier.
Ik heb al meerdere keren bij dekbedden.nl beddengoed besteld. Bijzondere goede (Duitse) kwaliteit. Breed assortiment en goede productinformatie. Verder prima geleverd!
Het Hoffmann dekbed dat ik heb gekocht houdt mij prima warm. Het is lekker licht, zodat ik geen problemen heb bij het verschonen van mijn beddengoed. Aardige mensen, accuraat geholpen, lekkere koffie ;-)
Wat een fijne review... Blij dat je zo tevreden bent met het dekbed en met ons, dank je wel Trineke! Groeten uit het Leidse, Rien Stierman
Fijn geholpen door Laura goede info gekregen en goed product ontvangen
Site duidelijk Levering volgens afspraak Dekbed overtreft onze verwachtingen. Heerlijk.
Vooraf even gebeld voor iets meer informatie en daarbij vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Daarna mijn keuze gemaakt voor een ganzendonzen dekbed van Hoffmann en bepaald geen spijt: het is een heerlijk zacht dekbed en ik ben zeer in mijn nopjes! Ik kan deze zaak van harte aanbevelen.
Goedemorgen Joke. Dankjewel voor de positieve waardering van het dekbed. En, wij zijn inderdaad vriendelijk tegen 'de mensen'. Altijd weer leuk om te lezen dat dat het vermelden waard is ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Duidelijke website en zeer informatief. Leveringstermijn wordt goed aangegeven. Dekbed wordt met veel oog voor detail verpakt en verzonden.
Beste Gert, ik ben het helemaal met je eens maar het is natuurlijk beter als iemand anders het zegt ;-) Heel erg hartelijk bedankt en vriendelijke groet, Rien Stierman
Dekbed geleverd op de beloofde datum en ik ben dik tevreden met de kwaliteit en de dikte van het dekbed
Nu 2x besteld bij dekbedden.com en in beide gevallen erg goed geholpen. ook door klantenservice wb vragen die ik nog had. De dekbedden zijn fantastisch!
alles in orde,juiste informatie en op tijd geleverd
Zeer gebruiksvriendelijke website, uitgebreide algemene informatie over dekbedden, waardoor je haast niet verkeerd kan kiezen. Onder de indruk van de zeer mooie kwaliteit. Alles zeer verzorgd opgestuurd en verpakt. Top service!
Is een betrouwbare leverancier, uitgebreid assortiment
Tijdens een weekendje Leiden werden wij hartelijk ontvangen bij een bezoek aan Dekbedden.com. Rien heeft ons goed van advies voorzien en twee weken later wij onder heerlijke dekbedden. Van harte aanbevolen.
Niets op aan te merken
Wij hebben al eerder een dekbed gekocht bij Dekbedden.com. Ook onze tweede aankoop verliep vlekkeloos: Via de website goed kunnen kiezen en bestellen. Levering volgens eerder afgegeven indicatie van levertijd. Netjes verpakt en afgeleverd. Mooi dekbed. Wij zijn tevreden.
Fijn Loek, dank voor de waardering. we blijven gewoon ouderwets ons best doen ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
De website geeft veel en duidelijke informatie waardoor een goede keuze kan worden gemaakt. De aan ons geleverde dekbedden van Kaufman zijn heerlijk licht, warm en voldoen prima. Ook de kussens van Hofman voldoen goed. De levering van de Kaufman dekbedden liep vertraging op. Wij hadden daarover prettig contact met Rein van Dekbedden.com die de leverancier daarop aansprak en ons goed op de hoogte hield van de status.
Aan de telefoon goede uitleg gekregen. Het bestelde artikel werd vlot en goed geleverd.
Ik heb een bed met afwijkende maten en zocht daar een dekbed bij. Ik had ook eisen op het gebied van dierenwelzijn (i.v.m. de misstanden die er bestaan bij het 'oogsten' van dons). Ik kreeg op al mijn vragen antwoord en slaap nu onder het perfecte dekbed met de juiste maat.
Goeie dienstverlening indien er vragen zijn.
Geen aanmerkingen, alles verliep zoals het moet. Veel keuze en en een heldere website.