Pluspunten
Wij slapen vanaf nu onder een heerlijk lekker dik donsdeken. Het donsdeken dat we voor ogen hadden kon niet meer voor het einde van dit jaar geleverd worden maar onmiddellijk kregen we een prima alternatief voorgesteld. 2 dagen later werd onze bestelling al geleverd! Wij kunnen jullie alleen maar met veel lof aan iedereen aanbevelen !!!
Pluspunten
Informatie zeer goed.
Pluspunten
Prima kwaliteit. Sneller geleverd dan vermeld stond
Pluspunten
Verzorgde website, afspraken zijn nagekomen, snelle levertijd, goede communicatie
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie. Vakkundig personeel. De gemaakte afspraken nakomen.
VerbeterpuntenWat meer publiciteit maken voor hun producten. Hoewel ik van het standpunt uitga dat de mond aan mond reclame de beste vorm is om een product in het daglicht te stellen.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, er word snel een oplossing gevonden en vriendelijk gehandeld. Dan is het (voor mij in iedergeval) niet erg om iets langer te moeten wachten op een product.
VerbeterpuntenHet is makkelijk als mensen hun bestelling kunnen volgen, of een seintje krijgen al deze verzonden word. Zo bleek er iets bij mijn bestelling hangen en kwam dit pas aan het licht toen ik ging mailen omdat ik het best lang vond duren. Overigens zelfde dag reactie en binnen 2 dagen had ik mijn dekbed! Erg vriendelijke serivce!
Pluspunten
De reden van de lagere waardering voor levertijd lag bij het atelier en niet bij dekbedden.com.
Pluspunten
zeer snelle levering (3dagen) en prima service ivm bestelde maat. ga dit bedrijf zeker aanbevelen!!!
Pluspunten
Snelle levering van uitstekende dekbedden. In geen jaren zó lekker geslapen onder een dekbed.
Verbeterpuntenmail even wanneer de zending op de bus gaat.
Pluspunten
Zeer klantgericht. Meedenkend,servicegericht en probleem oplossend.Kortom, ze doen er alles aan om de klant een tevreden gevoel te geven.
VerbeterpuntenMeer dan alleen dekbedden verkopen. Met zo`n service had ik ook graag mijn beddengoed bij dekbedden.com gekocht.
Pluspunten
Ik had een foutje ontdekt op de website. Na een telefoontje was het foutje verbeterd en kon ik mijn bestelling plaatsen.
VerbeterpuntenContact is een verbeterpuntje. Ik kon het telefoonnummer niet zo snel vinden.
Pluspunten
klantvriendelijkheid, kwaliteit en garantie is waar dit bedrijf voor staat. Heb in mijn leven al onder veel dekbedden gelegen maar telkens niet tevreden. Via Via dit webadres gekregen, om advies gevraagd en nu slaap ik als een roos! Bedankt!
Pluspunten
Heel fijn dat we even langs mochten komen om het dekbed te voelen. We kregen heel duidelijk advies en hebben thuis direct het dekbed besteld. Ga zo door!
Pluspunten
Hoffmann Prestige All Year, heerlijk warm. Laat de winter nu maar komen ;-). Annie
VerbeterpuntenMisschien ook wat dekbedden uit een minder dure klasse, iedereen zou zo lekker moeten kunnen slapen!
Pluspunten
Snel geleverd en heb heerlijk geslapen!
Verbeterpunten-