Goede service door vriendelijke mensen.
Onze dekbedden hadden we al heel snel ontvangen. Ze waren prima verpakt in een grote kartonnen doos waarin 2 plastic draagtassen.
Wij hadden een dekbed besteld. En alles was keurig geleverd en we kregen er nog een mooie satijnen dekbedovertrek bij cadeau. En daarnaast hebben we heel fijn advies gehad via de telefoon. Kortom een hele fijn aankoopervaring.
Goede informatie op alle fronten.
Alles was naar wens. Mijn bestelling werd keurig verpakt bezorgd en het kussen is van hoge kwaliteit. Tevreden!
Goede advies en eerlijk behandeld
Hele fijne dekbedden, gevuld met ganzendons, keurig en op tijd afgeleverd
Ik had wel wat vraagjes en werd zeer professioneel te woord gestaan. De communicatie over telefoon, Whatsapp, en e mail ging voortreffelijk. De levering vanuit Duitsland is net aangekomen en was perfect. Geen kras op de doos, goed verpakt netjes achtergelaten bij afwezigheid - en de inhoud mooi. Nu er nog onder slapen.... Efficiency daar hou ik van!
Nog pas twee nachten er onder geslapen en dat was door het lichte gewicht van de dekbedden heel prettig. Jammer dat er niet een paar extra knoopjes bij zitten. Uit ervaring weet ik dat er na verloop van tijd knoopjes wegraken. Misschien idee om ze alsnog te sturen? Zou fijn zijn. Vrgr Kootje
Goedemorgen Kootje, Heel fijn dat de dekbedden zo goed bevallen. En natuurlijk, als er knoopjes kwijt zijn dan sturen wij altijd direct en zonder kosten wat knoopjes toe! Hartelijke groet, Rien Stierman
De afhandeling was zeer goed.
Geweldig donzen dekbed voor onze dochter besteld. Tis echt een feestje om naar bed te gaan, heerlijk!!
De levering was uiteindelijk sneller dan verwacht. De eerste aflevering ging niet volgens planning en werd teruggestuurd door een fout bij de postbezorging. Na kort contact met de klantenservice van dekbedden.com heeft men het pakket direct opnieuw verstuurd. Alles top, enige adviespunt (veranderen van postbezorgbedrijf)
Dankjewel voor de feedback, Guido. Zelf verzenden we altijd met Post-NL, maar onze Duitse en Oostenrijkse ateliers hebben natuurlijk niet die keuze. Gelukkig gaat het bijna altijd goed, en in het spaarzame geval dat dat niet het geval is, lossen we het natuurlijk direct op. We willen natuurlijk iedereen zo snel en zo goed mogelijk laten slapen ;-). Hartelijke groet, Rien Stierman
Goede service, onze dekbed was bezorgd bij de buren de koeriersdienst had geen bewijs achtergelaten, na een e-mail aan de zaak werd er gelijk actie ondernomen TOP!!
Op zoek naar een dekbed zoals ik al eerder had, kwam ik uit bij Dekbedden.com. Daar vond ik erg goeie informatie en vooral volledige informatie op hun website. Wat koop je nu precies? Het door mij bestelde dekbed bleek niet helemaal overeen te komen met wat ik wilde en samen hebben we gezocht naar wat ik dan wel precies zocht. We zijn er uit gekomen. Geld terugstorten ging super snel, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken als het dekbed toch niet is wat je zoekt. En de nieuwe bestelling is daarna ook weer perfect gegaan. Bedankt Rien voor je adviezen! Ik beveel dit bedrijf absoluut en van harte aan!
Qua kwaliteit en diensverlening
Geen gedoe. Doen wat is beloofd. Bestelling prima afgehandeld en op tijd geleverd.
Voldoet precies aan mijn verwachting zoals telefonisch is beloofd!
Bestelling goed ontvangen, evenals reactie/aankondiging levertijd. Daarna correct de levering aangekondigd, levering was op tijd. Netjes verpakt + bijgesloten product specificaties ter controle. Compleet af dus - nu nog lekker eronder duiken!
Goede site Snelle levering Prijs goed
De website is overzichtelijk, en daardoor lees en heb je goede info.
Prima producten en informatieve website. Retourbeleid ook klantvriendelijk
De website van dekbedden.com sprong er uit door de grote hoeveelheid inhoudelijke informatie. Om door het bos de bomen te blijven zien werden we online geholpen door een selectie tool. De gepresenteerde dekbedden waren nog verder aan te passen aan persoonlijke wensen. Resultaat: zeer mooi dekbed voor reële prijs. Vragen over bestelling werden snel en vriendelijk beantwoord. In een tijd van online bestellingen kwam dit zeer dicht bij een aankoop in een goede speciaalzaak.
De website legt perfect uit wat dons doet en de eigenschappen van veertjes, de vulling, de prijs etc. Mooi selectie schema voor alle eisen zowel voor dekbedden als kussens. Hoede aervice, prachtig product. Zeer tevreden klant.