De website is duidelijk en geeft een goed overzicht over de mogelijke produkten. De nodige informatie is gemakkelijk te vinden.
Dekbed toch teruggestuurd. Snelle en probleemloze afhandeling. Prima.
Dank voor de lof. We restitueren altijd direct als er een product terugkomt, zoals dat hoort, vind ik. Hartelijke groet, Rien Stierman
Is goed
Al meerdere keren hier besteld. Goed advies, prettig contact en coulant retourbeleid.
Dekbed ligt prima, niet te warm, lekker comfortabel. 100% ganse dons, heerlijk licht.
Na veel zoeken en vergelijken kwam ik op de site van dekbedden.com, en begreep meteen dat dit professionelen waren Uitstekende service, snelle levering en een warm, licht en comfortabel dekbed. Ook de hoofdkussens zijn uitstekend, een aanrader.
Dankjewel Marianne. We doen het al twaalf jaar dus inderdaad kun je wel zeggen dat we er inmiddels iets vanaf weten ;-) Fijn dat het dekbed en de kussens goed bevallen. Hartelijke groet, Rien Stierman
Mijn aankoop bleek te dun voor mij, ik mocht mijn dekbed onmiddellijk ruilen tegen een warmer exemplaar. Goede service. Ook geen verzendkosten als je iets terugstuurt. Prima bedrijf!
Mijn zoon is erg blij met dekbed, hij had het altijd koud, nu verleden tijd
Dat is fijn om te horen, Sylvia, er is niets erger dan te koud slapen! Hartelijke groet, Rien Stierman
Zie titel.
DPD zou op ons verzoek ( en gecommuniceerd cq afgesproken met Rien) de dekbedden op wo. 4 dec. afleveren. Bleken op 3 december bij buren bezorgd te zijn en er was door DPD géén bericht in onze brievenbus achter gelaten. Op de track&tracé stond aangegeven dat het pakket 'nog niet afgeleverd was'. Kortom, de bezorging door DPD vind ik in alle opzichten onzorgvuldig en 'niet voldoende'. Ariëtta Sander
Je hebt gelijk Ariëtta, dat was niet zoals het hoort. We hebben het uiteraard aangekaart maar onze invloed is beperkt. Het is overigens fijn om te horen dat de dekbedden wél tot genoegen strekken. Hartelijke groet, Rien Stierman
Snelle levering goede service
Niet verwacht dat ik de producten zo snel geleverd zou krijgen.
Veel kennis van zaken en daardoor een prima advies gekregen.
Er wordt door dit bedrijf onmiddellijk gereageerd als je contact opneemt (telefoon en chat) vragen worden duidelijk beantwoord en alles uitstekend afgehandeld.
Prima prijs kwaliteit verhouding, correcte afhandeling en levering met de juiste en heldere communicatie cq. informatie.
De keuze was goed - veel verschillende soorten en maten.
Dikke 10!
ik heb een donsdeken teruggestuurd wegens te warm, de terugbetaling is zeer vlot en korrekt verlopen.
snelle reactie
Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Ik wist niet goed wat ik precies moest bestellen. Ik ben heel goed en vakkundig geholpen. Met veel geduld en heel persoonlijk. Complimenten.
Beste Ellen, uiteraard heel fijn om te horen, dank! We blijven natuurlijk gewoon ons best doen en gaan niet naast de schoenen lopen ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Goede kwaliteit. product komt overeen met de beschrijving
Ruime keuze en naar onze mening goed advies, en vertrouwen op de kwaliteit.
Lekker warm
Originele beoordeling
Hoeslaken gewassen en bij bed opmaken constateer ik meteen een gat!
Door een fout bij de betaling werd dit dmv een zeer prettig telefoongesprek direct gecorrigeerd. Inmiddels ervaren we het gebruik van de dekbedden als beloofd, super!
Fijn Ria, dankjewel voor je reactie! Hartelijke groet, Rien Stierman