Kwaliteits kussen en snel geleverd. Slaap eindelijk weer lekker.
Fijn om te horen Rob, dank voor de reactie. De Mahoton kussens zijn voor veel mensen een vaste (en goede) keuze. Hartelijke groet, Rien Stierman
... en een fijn kussen netjes thuisbezorgd
De 4 (onder)slopen, nu ze om de kussens zijn gedaan, waren in plaats van de nu afgeleverde maat van 85 x 85 cm, met de afmeting van 80 x 80 cm toch beter passend geweest.
Hartelijk dank voor de lof. En u weet, we laten ze maken op de maat die u wenst dus met alle plezier laat ik ze nogmaals maken, maar dan op 80x80! Hartelijke groet, Rien Stierman
Prima te woord gestaan aan de telefoon. De kussens op tijd en netjes geleverd.
Ik zocht voor mijn man een geschikte nek kussen, en deze hebben we hier gevonden. Het is niet, nu bestellen en morgen in huis, want de kussens worden op bestelling gemaakt. Zo krijg je altijd een product die met aandacht gemaakt is.
Zoals met de meeste dingen, dit hadden al veel eerder moeten doen.
Snel contact, vriendelijke en goede service middels o.a. e-mails en voor de details doorgestuurde foto opnames van het gewenste artikel.
Hoge kwaliteit van de produkten en uitstekende service
Zeer tevreden.
Gelukkig zeer goede uitleg op de site. En verrassend snelle levering.
tot nu toe snelle service
Normaal gesproken zou ik kussens en dekbedden liever in een winkel kopen. Maar de informatie van deze webshop was dermate goed, dat ik meen een fantastisch product te hebben gekocht dat geheel aan de verwachtingen voldoet!
Snelle levering binnen de aangegeven tijd.
Snelle levering binnen de aangegeven tijd.
Mijn eerste bestelling is direct een uitstekende ervaring. Via de duidelijke website heb ik mijn keuze gemaakt en de bestelling werd binnen drie dagen geleverd.
Lastig om een kussen online te kopen? Dacht ik ook, maar nee hoor. Uitgebreid deskundig advies via de chat gekregen en uiteindelijk mijn keuze gemaakt. Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe kussen. Snelle levering ook. Zeer tevreden!
Pluspunten
Fijn hoofdkussen!