Prima levering en prima product

Snelle en goede levering, ik kon zelfs op de dag zelf nog het afleveradres aanpassen. Het hok zelf is prima voor onze twee konijntjes. Wel hebben we zelf nog de open zijkant dicht gemaakt met een plaatje hout, zodat ze nog net ff beter beschut zitten. Ik zou het hok zo weer kopen en dan zeker bij deze webshop.

Waarom? Sat is twee keer hetzelfde vragen.

De service van de Huisdiersuper is super, de levering van de kattenbak ging ook heel goed.

Goed bevallen

Lekker taartje.. Het heeft hem goed bevallen

Dag erna mijn product al in huis, super fijn !

Klimmuur voor katten niet stevig genoeg

We kochten een klimmuur van >100 €. De plankjes die het gewicht van de kat moet dragen zijn ondermaats van kwaliteit. We hebben er zelf een 3tal moeten verstevigen voor ze bruikbaar waren.

net pakket

Snel en netjes bezorgd.

Snel besteld en goed product

Prima product, snel geleverd.

snel en goed

snel en goed

Snelle levering, retourkosten voor eigen rekening

Wel aan de prijzige kant, want jammer genoeg komen de verzend- en retourkosten voor eigen rekening (bestelde jas € 30,- was te krap voor mijn hond). Het 'nee' voor de aanbeveling slaat op het porto-aspect.

Heel vriendelijk en een goede uitleg aan telefoon.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Super blij met alles

Goed produkt, goede service

Heel tevreden, zal er zeker nog bestellen

Super ervaring

Goede webshop, snelle levering!

Zeer goed alles vlug geleverd.

Zeer vlug geleverd en goede producten.

Prima site

Snelle levering, vaak leuke acties. Veel op voorraad. Genoeg keuze

supergoede service

Prachtige artikelen te koop bij De Huisdiersuper.nl. en ook snelle levering, uitstekend.

uitstekende service, snelle levering, goede kwaliteit

zeer degelijke kwaliteit , zeer snelle levering , goede service . minpuntje zou kunnen zijn , maar dit ligt niet in jullie macht , dat de levering gewoon aan de voordeur is gezet , in de regen , en is blijven staan tot ik thuis ben gekomen . kon evengoed verdwenen zijn bij aankomst . maar zoals ik zei : ligt aan transporteur .

Uitstekend product

Bestelling eenvoudig en bezorging keurig verpakt en snel. Top.

Snel en goed geleverd

Bestellen ging geel makkelijk. We kregen deze keer ook nog 5euro korting en dat is mooi meegenomen. Binnen enkele dagen werd het voer thuis afgeleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering. Al met al prima!!!

Overzichtelijke shop

Direct gevonden wat we nodig hadden en heel gemakkelijk afgerekend . Snelle levering met duidelijke afspraken . Top .

Goed assortiment, Super snelle verzending en een bijzondere goede klantenservice!

Zeer tevreden.

Duidelijke website, en pakket vlot bezorgd.

Iets te weinig informatie op de site

Ik bestelde twee Chuckit ultra ballen en dat bleek maat S te zijn. Te klein voor mijn grote hond. Dat stond niet in de beschrijving op de site en kon ik niet zien. De (dure) hondenloopplank is ook niet wat ik ervan had gehoopt. Glad plastic, dus geen grip voor de hond. Best zwaar en lomp, lastig in en uit te klappen. Ik heb niks terug gestuurd, maar kan in de toekomst beter naar de winkel. Wel goed bestelproces, redelijke prijzen volgens mij en goed assortiment.

heel goed

voldoet volledig aan mijn wensen degelijke materialen en heel snelle levering