Snelle en goede levering, ik kon zelfs op de dag zelf nog het afleveradres aanpassen. Het hok zelf is prima voor onze twee konijntjes. Wel hebben we zelf nog de open zijkant dicht gemaakt met een plaatje hout, zodat ze nog net ff beter beschut zitten. Ik zou het hok zo weer kopen en dan zeker bij deze webshop.
De service van de Huisdiersuper is super, de levering van de kattenbak ging ook heel goed.
Lekker taartje.. Het heeft hem goed bevallen
Dag erna mijn product al in huis, super fijn !
We kochten een klimmuur van >100 €. De plankjes die het gewicht van de kat moet dragen zijn ondermaats van kwaliteit. We hebben er zelf een 3tal moeten verstevigen voor ze bruikbaar waren.
Beste klant, We vinden het zeer spijtig om te horen dat er problemen zijn met de ontvangen krabpaal, dit zou uiteraard niet moeten gebeuren. We zullen daarom vanuit onze klantenservice contact met u opnemen om te komen tot een passende oplossing voor dit probleem. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Snel en netjes bezorgd.
Prima product, snel geleverd.
snel en goed
Wel aan de prijzige kant, want jammer genoeg komen de verzend- en retourkosten voor eigen rekening (bestelde jas € 30,- was te krap voor mijn hond). Het 'nee' voor de aanbeveling slaat op het porto-aspect.
Beste klant, Jammer dat het bestelde jasje niet paste. Op onze website kunt u onze voorwaarden vinden met betrekking tot het verzenden en retourneren. Zodra we het jasje retour hebben ontvangen zult u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort krijgen. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Heel vriendelijk en een goede uitleg aan telefoon.
Super blij met alles
Heel tevreden, zal er zeker nog bestellen
Goede webshop, snelle levering!
Zeer vlug geleverd en goede producten.
Snelle levering, vaak leuke acties. Veel op voorraad. Genoeg keuze
Prachtige artikelen te koop bij De Huisdiersuper.nl. en ook snelle levering, uitstekend.
zeer degelijke kwaliteit , zeer snelle levering , goede service . minpuntje zou kunnen zijn , maar dit ligt niet in jullie macht , dat de levering gewoon aan de voordeur is gezet , in de regen , en is blijven staan tot ik thuis ben gekomen . kon evengoed verdwenen zijn bij aankomst . maar zoals ik zei : ligt aan transporteur .
Bestelling eenvoudig en bezorging keurig verpakt en snel. Top.
Bestellen ging geel makkelijk. We kregen deze keer ook nog 5euro korting en dat is mooi meegenomen. Binnen enkele dagen werd het voer thuis afgeleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering. Al met al prima!!!
Direct gevonden wat we nodig hadden en heel gemakkelijk afgerekend . Snelle levering met duidelijke afspraken . Top .
Goed assortiment, Super snelle verzending en een bijzondere goede klantenservice!
Duidelijke website, en pakket vlot bezorgd.
Ik bestelde twee Chuckit ultra ballen en dat bleek maat S te zijn. Te klein voor mijn grote hond. Dat stond niet in de beschrijving op de site en kon ik niet zien. De (dure) hondenloopplank is ook niet wat ik ervan had gehoopt. Glad plastic, dus geen grip voor de hond. Best zwaar en lomp, lastig in en uit te klappen. Ik heb niks terug gestuurd, maar kan in de toekomst beter naar de winkel. Wel goed bestelproces, redelijke prijzen volgens mij en goed assortiment.
Beste klant, We vinden het jammer om te horen dat de artikelen niet geheel naar wens zijn. Wij hebben 1 variant beschikbaar van de Chuckit Ultra Bal set. Omdat we hier maar 1 maat van hebben is deze niet gelabeld met een Small, medium of Large. Wel kunt u de diameter van de balletjes vinden bij de omschrijving van het product. Mocht de loopplank voor u niet prettig in gebruik zijn of mocht de hond hier niet op willen omdat hij dit te spannend vind dan kunt u deze altijd terugsturen waarna u het aankoopbedrag retour zult ontvangen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben die ons kunnen helpen om onze service te verbeteren dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Mvg, Het Huisdiersuper Team
voldoet volledig aan mijn wensen degelijke materialen en heel snelle levering