Vlotte reacties, jammer dat het wel een maand duurt.

Het valt tegen dat ik een maand moet wachten, in de advertentie is alles op voorraad.

Het bestellen van de borstel is super duidelijk, simpel en zonder problemen verlopen. Ook de berichtgeving omtrent de bestelling en de levering zag er prima uit! Bovendien is de kwaliteit van het product helemaal in orde!

Compleet goed

Geen nare ervaringen mee gemaakt, snele bezorging.

Snelle levering en een mooi product

Wij hebben een reisbench Journey gekocht (91x63,5x63,5) voor onze boxer. Wij wilden af van de zware ijzeren bench die wij in gebruik hadden. De Journey reisbench is van mooie en degelijke kwaliteit en werd snel geleverd. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de dag en tijdstip van de levering. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Alles ok,behalve vind ik het spijtig dat bovenop de reeds hoge prijs ook nog transportvergoeding wor

Zie hierboven

Snelle service - prima product !!

Zeer tevreden !

Later dan verwacht , in goede.orde ontvangen

Besteld op huisdiersuper, via een advertentie op marktplaats. Boden een droogmat aan , waarvan ik 3 besteld heb. Kreeg vrij snel na betalen te horen dat ze nog niet geleverd kunnen worden , ze worden nabesteld. Wel een email ontvangen om huisdiersuper te beoordelen. Uiteindelijk in goede orde geleverd, kwaliteit is prima in orde!

Duidelijke info, na bestelling oik updates over status bestelling. En toen ik na levering een vraag had: snel geholpen door de klantenservice.

top

sam is tevreden met haar doggy bag

Levering van de huisdiersuper is prima, verzending met DPD zeer slecht

Na weer een vervelende ervaring met DPD heb ik besloten om geen bestelling meer te doen bij bedrijven die pakketten via DPD verzenden. Gewoon op de afgesproken tijd thuis zijn en vervolgens krijg je een paar uur later bericht dat de bezorger aan de deur is geweest, terwijl je zelfs dan nog thuis op je pakket zit te wachten.... Kun je alsnog je pakket bij een afhaalpunt gaan halen. Dit heb ik nu al meerdere malen meegemaakt, klacht ingediend bij DPD maar helaas, geen reactie.

Snel, goede communicatie

Goed bezorgd, goed product

Super goede sevice

Prima service tandpasta was niet voorradig dus meteen een mail van ze gekregen met een alternatief.

Kapotte producten wel nette oplossing

Konijnenhok besteld waarvan het dak beschadigd was. Dit is netjes opgelost doordat er een nieuwe is verstuurd en deze wel heel is aangekomen. Echter was het speeltje voor onze kat ook kapot aangekomen.

Makkelijk en snel !

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

aLLES OKÉ

aLLES OKÉ

Goede kwaliteit en snelle levering

Kippenren Mimi met uitbraakbeveiliging gekocht voor onze konijntjes. Stevig materiaal

Altijd goed en vlot

Altijd vlot en correct

Altijd tevreden met de aankopen van Huisdiersuper.nl

Ik heb al verschillende krabpalen gekocht bij Huisdiersuper.nl en ik ben altijd super tevreden met mijn aankopen. Ik vind dat jullie een mooie keuze hebben aan krabpalen en dat ze ook heel betaalbaar zijn. Mijn katertje Sunnyboy van 12 jaar is er in elk geval heel tevreden mee.

Helder, simpel en snel

Een heldere site en mijn bestelling was de volgende dag al binnen!

Mooi konijnenhok

Snelle bezorging. Mooi stevig konijnenhok

Teleurstellend

Het konijnenhok Evita gekocht. Snelle levering. Bij aankomst ontbraken de schroeven, handleiding en sloten. Snel geholpen en pakketje werd dag erna geleverd. Maar bij aankomst ontbrak terug 1 slotje. Over het hok zelf redelijk tevreden maar het is kleiner dan gedacht omdat de grootte wordt gebaseerd op het dak. Een detailtekening zou handig zijn.

schade gelijk opgelost

Snelle levering, alles verder duidelijk

Snel en betrouwbaar

Voor het eerst bij jullie besteld en ben helemaal tevreden. Mijn bestelling was binne 2 dagen in huis