Het valt tegen dat ik een maand moet wachten, in de advertentie is alles op voorraad.
Beste klant, Vervelend dat de levertijd langer is dan gebruikelijk. De levertijd van het door u bestelde hok stond vermeld bij het artikel en deze proberen we zo up-to-date mogelijk te houden. Zodra het hok bij ons geleverd is zullen we deze direct naar u opsturen. Met vriendelijke groet, Team de Huisdiersuper
Het bestellen van de borstel is super duidelijk, simpel en zonder problemen verlopen. Ook de berichtgeving omtrent de bestelling en de levering zag er prima uit! Bovendien is de kwaliteit van het product helemaal in orde!
Geen nare ervaringen mee gemaakt, snele bezorging.
Wij hebben een reisbench Journey gekocht (91x63,5x63,5) voor onze boxer. Wij wilden af van de zware ijzeren bench die wij in gebruik hadden. De Journey reisbench is van mooie en degelijke kwaliteit en werd snel geleverd. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de dag en tijdstip van de levering. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.
Zie hierboven
Zeer tevreden !
Besteld op huisdiersuper, via een advertentie op marktplaats. Boden een droogmat aan , waarvan ik 3 besteld heb. Kreeg vrij snel na betalen te horen dat ze nog niet geleverd kunnen worden , ze worden nabesteld. Wel een email ontvangen om huisdiersuper te beoordelen. Uiteindelijk in goede orde geleverd, kwaliteit is prima in orde!
Originele beoordeling
Besteld op huisdiersuper, via een advertentie op marktplaats. Boden een droogmat aan , waarvan ik 3 besteld heb. Kreeg vrij snel na betalen te horen dat ze nog niet geleverd kunnen worden , ze worden nabesteld. Wel een email ontvangen om huisdiersuper te beoordelen. ? Ik kan dit helaas nog niet goed beoordelen, eerst maar is kijken wanneer mijn bestelling geleverd gaat worden. En op welke manier.
Duidelijke info, na bestelling oik updates over status bestelling. En toen ik na levering een vraag had: snel geholpen door de klantenservice.
sam is tevreden met haar doggy bag
Na weer een vervelende ervaring met DPD heb ik besloten om geen bestelling meer te doen bij bedrijven die pakketten via DPD verzenden. Gewoon op de afgesproken tijd thuis zijn en vervolgens krijg je een paar uur later bericht dat de bezorger aan de deur is geweest, terwijl je zelfs dan nog thuis op je pakket zit te wachten.... Kun je alsnog je pakket bij een afhaalpunt gaan halen. Dit heb ik nu al meerdere malen meegemaakt, klacht ingediend bij DPD maar helaas, geen reactie.
Beste klant, We vinden het uiteraard spijtig om te horen dat er problemen zijn met de levering van onze bestelling via DPD. We zullen uw klacht ook via ons doorsturen naar de zakelijke klantenservice van DPD. Mocht u in de toekomst nog bij ons willen bestellen dan kunt u per mail of telefonisch aangeven dat u de bestelling niet met DPD wilt ontvangen. Wij kunnen dan de bestelling met een andere transporteur versturen welke wij normaal gebruiken voor onze extra grote en zwaardere pakketten. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Goed bezorgd, goed product
Super goede sevice
Prima service tandpasta was niet voorradig dus meteen een mail van ze gekregen met een alternatief.
Konijnenhok besteld waarvan het dak beschadigd was. Dit is netjes opgelost doordat er een nieuwe is verstuurd en deze wel heel is aangekomen. Echter was het speeltje voor onze kat ook kapot aangekomen.
Beste Klant, We vinden het spijtig dat het hok in eerste instantie met schade is geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zien dat er vanuit de klantenservice een nieuw dak is toegestuurd welke in goede staat is aangekomen. De melding van het kapotte speeltje hebben we helaas niet terug kunnen vinden. Hiervoor zouden we anders graag nog een nieuwe voor nasturen indien gewenst. Met vriendelijke groet, Team de Huisdiersuper
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.
aLLES OKÉ
Kippenren Mimi met uitbraakbeveiliging gekocht voor onze konijntjes. Stevig materiaal
Altijd vlot en correct
Ik heb al verschillende krabpalen gekocht bij Huisdiersuper.nl en ik ben altijd super tevreden met mijn aankopen. Ik vind dat jullie een mooie keuze hebben aan krabpalen en dat ze ook heel betaalbaar zijn. Mijn katertje Sunnyboy van 12 jaar is er in elk geval heel tevreden mee.
Een heldere site en mijn bestelling was de volgende dag al binnen!
Snelle bezorging. Mooi stevig konijnenhok
Het konijnenhok Evita gekocht. Snelle levering. Bij aankomst ontbraken de schroeven, handleiding en sloten. Snel geholpen en pakketje werd dag erna geleverd. Maar bij aankomst ontbrak terug 1 slotje. Over het hok zelf redelijk tevreden maar het is kleiner dan gedacht omdat de grootte wordt gebaseerd op het dak. Een detailtekening zou handig zijn.
Beste klant, We vinden het vervelend dat de handleiding en schroevenset bij ontvangt ontbraken, deze melding hebben we direct doorgezet naar de leverancier. Op onze website proberen we zo veel mogelijk afmetingen extra te benoemen onder het kopje gedetailleerde afmetingen. Tevens vind u in de afbeeldingenreeks van het door u bestelde hok een foto met diverse afmetingen. We zijn echter ten alle tijden genoodzaakt om de totale maat te noemen van onze hokken, dit is inclusief de afmetingen van het uitstekende dak. Met vriendelijke groet, Team de Huisdiersuper
schade gelijk opgelost
Snelle levering, alles verder duidelijk
Voor het eerst bij jullie besteld en ben helemaal tevreden. Mijn bestelling was binne 2 dagen in huis