Supersnel

Supersnel uitgeleverd dat konijnenhok, voor een nette prijs!

Heel snel en vriendelijk geholpen

Uitstekende service

Goede en duidelijke communicatie

Van 1 door mijn bestelde artikel was niet meteen voorradig en kon dit naar een vlotte e-mail wisseling omzetten naar een soortgelijk product. Top!! Ook werd het product zeer snel geleverd.

Huisdiervriendelijk fantastishe webshop

Mijn konijnfamilie 5 brave konijnen zijn content kwebbel,mevrouw rose. mevrouw witje . meneer knaag en, meneer knabbel.bunny die bij ouders zit eet ook mee van voer.

Super service!

We hadden een bench aangeschaft waarvan de deur niet wou sluiten. Met 1 belletje alles perfect geregeld, zonder gedoe een nieuwe opgestuurd gekregen.

Tevreden

Mooi buiten hok voor de katten..bezorging goed Ben tevreden

Heel goed. Er was een defect bij 1 van de stretchers die we kochten voor onze honden. Ik nam contact en stuurde foto's door en ze stuurden direct een andere op. Top service na verkoop!!!

Mooi hok voor een voordelige prijs. 1 puntje van aandacht. Het wordt gebruikt als konijnenhok. De ka is bekleed met een kunststoflaag. Het soort nachthok is een dunne bodem waar de urine doorheen drupt. Hier had ook een kunst stilaan op gemoeten.

Niet heel tevreden

Geen voorraad op de site te zien dus ook geen levertijd terwijl 48 uur op de site staat. Dat is wat misleidend. Wel vriendelijke dame bij de klantenservice, maar het systeem laat te wensen over

Goed , snel en goedkoop!!

Had de volgende dag het minibenchje voor de kittens al in huis. Keurig en snel!!

blij met goede levering

Blij met goede levering omdat het product niet overal verkrijgbaar is.

Leuk hok, goede balans prijs kwaliteit

Het hok is erg leuk, makkelijk in elkaar te zetten. Nog wel zelf een keer verven, maar dat vind ik geen probleem. De bezorging is een ander verhaal. Het pakket bestaat uit twee delen. Deel 1 was mooi op tijd binnen, alleen waren ze deel 2 vergeten. Via de klantenservice van de bezorgdienst contact hierover gezocht. Twee dagen later was ook deel twee binnen. Dit was nog een heel gedoe aangezien de laadklep van de (gammele) bus niet open wilde. Na het uitlenen van een schroevendraaier is het eindelijk gelukt. Kortom, De huisdiersuper heeft netjes geleverd en het hok is naar verwachting, alleen de bezorging was niet goed. Ik zal niet nog een keer met deze bezorger iets laten leveren.

was netjes op afspraak binnen.

NVT

Prima product, prima service!

Ik heb een hamsterkooi gekocht, het drinkflesje was kapot, er werd direct een nieuw flesje opgestuurd! Top!

positief tot nu toe

Hallo, een kat is wispelturig dat weet iedereen, dus tot nu toe valt de zijn smaak, zien wel hoe de toekomst er gaat uitzien

Snelle en correcte levering, mooi product!!

Goede ervaring, zeker een aanrader.

Zwaar waardeloos dankzij die K#T DPD

N pakketje met bestemming Helmond eerst ff naar Litouwen mee te nemen met als gevolg dat ik na weken nog steeds mijn spulletjes niet heb !

Goede service en snel bezorgd.

Heel mooi product! Voldoet aan alles voor de poes.

Snelle levering en goed materiaal met duidelijk plan om in elkaar te steken

Goed geholpen

Vlotte afhandeling

goed materiaal, te late levering

Levering was niet de dag na bestelling, ook al werd dit op de site beloofd en hadden we dit telefonisch nog eens geverifieerd.

Duidelijke website. Goede communicatie. Prima product.

Mooi konijnenhok

Goede kwaliteit konijnenhok en snelle levering. Makkelijk om in elkaar te zetten.

Goed en snel

Het artikel is via marktplaats besteld. Levering en betaling goed verlopen. Jammer dat je de Webshopgift card niet meer bij hun kunt inwisselen.