aardige mensen vriendelijk
zeer goed op de juiste datum geleverd
Vrijdagavond besteld, volgende dag al binnen. Keurig verpakt, de speeltjes voor de papegaaien zagen er prima uit Heel blij mee
Geleverd zoals afgesproken
Tevreden over het geleverde product , de poezen ook
Zeer snel aangekomen en alles juist en goede prijzen. Zeker een aanrader!!
Super fijne service, snelle levering. Er is een keer een foutje gemaakt, na bellen binnen een dag opgelost. Dus top werk mensen.
Met een vraag betrekking tot het transport bedrijf wat de bestelling zou leveren zijn ze er meteen achter aan gegaan. En dezelfde dag is mijn bestelling geleverd
Het door ons bestelde konijnenhok werd al de volgende dag geleverd. Nadat bleek dat er een wandje aan de binnenkant miste, was een berichtje genoeg om datzelfde wandje alweer de volgende dag in huis te hebben. Top service!
Ik was enorm tevreden super kwaliteit en makkelijk in mekaar te steken !!!!
Een mooi product. Het viel me alleen op dat er veel zwarigheid om het kattenreismandje zat. Ik denk doordat die los in de doos zat, zonder verdere verpakking. Dat had ik graag anders gezien.
na de bestellen was het het snel in huis
Top superbediening bedankt.
Correcte opvolging en snelle levering.
Zeer snelle levering
Grote keuze aan gezonde snacks voor mijn hond. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.
Snel geleverd en goede prijs
Het hok is mooi, alleen is het hout niet zo van goede kwaliteit. Het valt ook een beetje kleiner uit dan verwacht
Materialen zijn prima. Levering zijn we niet tevreden over. Hele dag gewacht, we konden de bus met bestelling online volgen. Uiteindelijk waren ze onze spullen vergeten in de bus te stoppen. We zijn alles zelf maar gaan halen, dieren kunnen nu eenmaal niet 3 dagen wachten...
Snel, efficient.
Originele beoordeling
Niks gekregen
Bij enkele platen in het hout zat een noest en het gat dicht gemaakt met iets om dat op te vullen Dat vond ik niet netjes
De zak met bodembedekking voor ons konijn was helemaal opengescheurd aangekomen helaas. De klantenservice heeft dit heel snel daarna opgelost voor ons. Heel fijn.
Originele beoordeling
Schroeven scheef ingedraaid door houtwerk heen hout kapot en gespleten. Matig afgewerkt.
Beste klant, Vervelend dat het ontvangen artikel niet de gewenste kwaliteit heeft, dit is uiteraard niet de bedoeling. Vanuit de klantenservice zullen we u een mailtje sturen waar u op kunt reageren zodat we het probleem naar behoren kunnen verhelpen. We hopen dat u op deze manier het artikel naar wens kunt gaan gebruiken. Mvg, Het Huisdiersuper Team