Heuptasje voor de puppycursus/wandelen aangeschaft en ontzettend blij mee + snelle levering!
Het huisje dat we hebben gekocht was zeer snel geleverd, duidelijke beschrijving en hout van verrassend goede kwaliteit, zeker voor die prijs. Wel iets kleiner dan verwacht maar het past
Vlotte en snelle service Website rommelig, kan beter
We hebben een reis vogelkooi besteld. Degelijk materiaal maar niet papegaai bestendig. Als je er mee schudde viel ze uit elkaar. Hebben zelf moeten verstevigen met snelbinders
Wij zijn zeer tevreden. Het konijnenhok was makkelijk in elkaar te zetten. We zijn er maar één uurtje mee bezig geweest. Het past heel mooi! Superblij!
Goede en snelle service
Netjes en op tijd geleverd.
snelle levering, prima prijs en omschrijving van gekochte krabpaal kwam helemaal overeen met werkelijkheid. Kat en baasje zijn zeer tevreden over kwaliteit en functionaliteit van krabpaal.
Snelle en nette levering. Mooie producten
De bestelling was snel in huis, het hondenmandje is stevig en mooi, onze kieskeurige hond lustte de snacks ook.
Prima service, snelle levering en uitstekend product. Kortom ik ben ruim tevreden :)
Super blij met ons nieuwe kippenhok. Alles is zeer vlot verlopen qua betaling, levering,... Een aanrader.
Leuk en goed hok
Goed!!!
Heel degelijk hok, makkelijk in elkaar te zetten.
Helemaal tevreden met mijn bestelling voor onze konijnen!
prima levering op tijd, goed verpakt en snel.
Prima ervaring met jullie bedrijf! Alleen de bezorging van de bestelling van mijn papegaaienkooi liep niet zo als gepland was! Ze zouden komen tussen 16.30-18.30 maar waren onaangekondigd om zonder mij dit te melden om 15.30 bij mijn woning en ik daar op dat op dat moment niet was. Het pakket werd beneden in de hal afgeleverd en zie maar hoe je het alleen boven krijgt ! Dan is het toch een zwaar pakket,en een lift is aanwezig ,jammer dat ze de makkellijkste weg kiezen en laat de klant het maar uitzoeken! Ik ben een vrouw van 73 jaar en de vervoerder houd daar geen rekening mee! Jammer,maar dat hebben jullie niet in de hand! Groet Corrie Troost
Goede berichtgeving
De zakken hondenbrokken zijn supersnel en goed verpakt geleverd
Wij hebben hier een bench besteld die achteraf iets te hoog was voor de auto. Maar zowel de levering als de terugname zijn allebei prima geregeld. Het geld was binnen een week weer terug gestort. Alleen jammer van de retour (verzend)kosten.
Beste, Kan er nog niets over zeggen, hopelijk valt het in de smaak van de kat, die zeer kieskeurig is, maar denk dat het zal meevallen, dus score etc geven is nu iets te vroeg, maar moet ze wel invullen dus heb ik er het beste van gemaakt. Groetjes
Super gemakkelijk en op tijd thuis bezorgd
Mijn bestelling kwam super snel aan Heb ook nog even met de klantenservice gesproken kreeg netjes antwoord op al mijn vragen super behulpzaam..
Kattenluik komt niet overeen met de afbeelding