Ondanks vertraging snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Kattenlodge is erg leuk!
Fijne en overzichtelijke website en snelle bezorging
De bezorging ging via DPD. Werdt netjes op de hoogte gehouden waar het pakket was en hoelaat ik het kon verwachten. De krabpaal is makkelijk in elkaar te zetten, onder strenge toezicht van mijn rode kater Tom. De krabpaal is door allebij mijn katten goed gekeurd.
Kwaliteit is redelijk goed, alleen om het lang te houden aan te raden om 'm in de beits te zetten. Dit is maar een tijdelijke oplossing gedurende de vakantieperiode bij m'n ouders, daarna komen ze weer bij ons in een nog groter hok (wat ik overigens zelf gemaakt heb.
Degelijk materiaal, makkelijk te monteren, onze poes zit graag op haar overdekt terras. Ook de plastieken lamellen om in haar huisje te kruipen is ze al gewoon. Fijn om weten dat ze beschut kan zitten als we niet thuis zijn om ze binnen te laten.
Ik heb 1,5 maand geleden een kattenluikje besteld de staywell 300. De eerste keer ging kreeg ik een email dat hij niet meer op voorraad was. De tweede keer dat ik hem bestelde werd ik gebeld door een medewerker die vroeg wat ik besteld had want dat kon ze niet vinden in het systeem. Het artikel stond zo te koop: kattenluikje staywell 300 + reserverklep. Of + verlengtunnel. Toen ik verteld had wat ik had besteld zou ze het in orde maken tot ik een mail kreeg dat de reserverklep en verleng tunnel er niet bij hoorde het ging alleen om het kattenluikje dit was ook een fout in het systeem. Ik zei een beetje geiriteerd ik wil gewoon het kattenluikje dan, ook zei ik wat van hoelang ik al wachte, waarop de medewerker zei via mail wij doen er een kattensnack bij.. ik dacht oke nouja is toch nog wel netjes.. Na 2 weken ontvang ik het kattenluikje wat helemaal niet hetzelfde kattenluikje is als het product dat ik besteld had op de website. Na dat ik dat gemaild had kreeg ik een reactie terug dat dit de staywell 300 is. Waarop ik dus een beetje als leugenaar neee gezet werd want mijn vriend heeft de staywell 300 en die ziet er totaal anders uit zelfs de verpakking is anders. Nu kreeg ik een retourzender etiket.. ik heb dus 1,5 maand gewacht voor een heeeeel hoop gedoe en gezeik en uiteindelijk een verkeerd artikel gekregen. Slechte service, bieden weinig tot geen compensatie aan en het artikel op de foto op hun website komt dus niet altijd overeen wat je krijgt!!
Beste Klant, Wij vinden dit zeer spijtig te horen. Wij hebben het goed nagekeken en het luik is veranderd bij de leverancier. Helaas is dit niet tijdig bijgewerkt op onze website. Uiteraard is het niet onze bedoeling de consument op het verkeerde been te zetten met een verkeerde productfoto. Wij zullen dit dan ook direct aanpassen. Onze klantenservice zal nog contact met u zoeken om te kijken of we u ergens in tegemoet te kunnen komen betreft al het ongemak wat u ervaren heeft. Mvg, De Huisdiersuper
Het tuigje past prima nou nog wat mooier weer zodat de macho het kan showen aan de vrouwtjes.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van betalingen, wanneer verzonden, etc. Huisdiersuper levert snel en goed.
Mooi stevig konijnenhok. Na 1 dag al binnen en goed in elkaar te zetten. Goede kwaliteit
Product werd snel geleverd, de keuze van het product was snel gemaakt door de duidelijke beschrijving op de site
Door Corona hebben ze niet altijd de producten op voorraad, maar wordt altijd goed opgelost. Mooi nieuw logo en website.
Een artikel was er niet, werd keurig gebeld hierover. 1 artikel had ik echt nodig, werd vooruit gestuurd. Rest kwam 1 dag later
Goed aanbod en snelle service
I finally found the product i was looking for and at a great price (a cat-toy-glove...), very happy about it, and also super fast delivery, a satisfied customer here says "Keep up the good job!" :)
Dankzij een goede afhandeling van een defecte levering ben ik zeer tevreden over de service van De Huisdiersuper.
Altijd goeie ervaring en communicatie
Mijn honden zijn blij met hun snacks en snoepjes.. Is voor herhaling vatbaar.
Vlugge levering en goede kwaliteit
Geen 9 maar wel super dikke 8! Op de website leek mijn artikelen allemaal voorradig waarvan ik hoopte dat deze binnen een aantal dagen geleverd konden worden. De volgende dag kreeg ik een berichtje dat het aantal wat ik nodig had niet voorradig was en alles een weekje later wordt verstuurd. Communicatie en informatie is goed, en de artikelen werden ook netjes op de datum van aankondiging verstuurd. Helemaal Top!.
Goed product, stipte levering
De website is overzichtelijk, ruime keuze in veel produkten en merken. En de levering is snel; altijd nog binnen 2 dagen in huis gekregen.
Mijn bestelling was dik in orde en werd snel geleverd, aanrader!
Overzichtelijke website, ruime keuze, mooi en goed gerief.
online mijn bestelling gedaan. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle levering niks op aan te merken, ben zeer tevreden
Mooi groot konijnenhok besteld, kwam snel aan zonder schade, makkelijk in elkaar te zetten.