Alles is prima opgelost, benVreemd om een beoordeling te vragen zonder product geleverd te hebben !!

Diverse keren wat besteld , nu net als anders alles prima opgelost en verzonden. Zal zeker weer wat bestellen wanneer mijn dieren wat nodig hebben.Nog geen product ontvangen maar wel de vraag hoe ik mijn product of de service beoordeel , graag eerst product LEVEREN ! Normaal best tevreden .

Heel tevreden over mijn 1ste bestelling , mooie producten , goede kwaliteit , en een vlugge levering , ik zal er nog bestellen, top

Gezocht via Google wat ik nodig had en kwam al snel uit op jullie site. Besteld en de volgende dag al in huis. Hond blij en vrouwtje blij.

Tevreden

Product is redelijk. Wel een aantal dingen zwak van kwaliteit en een kapot deurtje in het konijnenhok. Levering snel en goed. Website prima. Bestellen en betalen liep prima.

Snel en netjes geleverd doet aan verwachting

Netjes en op tijd geleverd

vlot en snel

Vlotte bestelling, snelle levering.

Vriendelijk schaufeur snelle service

Leuk om te zien maar matige kwaliteit

Zag er mooi uit op de foto maar is van matige kwaliteit. Levering niet volgens afspraak en beschadigd.

Zeer goede ervaring

Ben zeer tevreden van de service

Kippenhok besteld voldoet helemaal , zeer makkelijk te monteren,zeer snelle levering .Top

Voor herhaling vatbaar

Goeie service en levering Top aanrader

Konijnenhok belize gekocht, mooi hok! Snelle levering. Prijs kwaliteit vind ik met alle konijnenhokken iets te wensen over laten, maar ben blij met mijn aankoop!

Mooie krabpalen,betaalbaar en ze leveren snel!

Zie hierboven

Snel bezorg supper blij mee

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was volledig in orde

Kippenhok precies zoals omschreven, snel geleverd.

prima aankoop, goede geleverd en kwalitatief goed

Ik ben tevreden.

Goed en correct

Snel

Mooi hok en makkelijk in elkaar te zetten

Zie boven

Goeie service

Zeer snelle levering en goede stevige kwaliteit.

T

Niet goed

Prima ervaring

Bestellen via de website ging eenvoudig. De artikelen zijn snel geleverd en waren netjes verpakt. De producten zien er kwalitatief ook goed uit! Dus erg tevreden met mijn keuze voor huisdiersuper.nl.

Een zeer snellen levering en zeer makkelijk om te monteren.

Een zeer kwalitatief konijjnenhok voor een goede prijs. De handleiding om te monteren is duidelijk en de montage is makkelijk. De levering gebeurde erg snel door een zeer vriendelijke chauffeur.