Reeds een paar keer besteld en het staat wel vast dat wij vaste klant gaan blijven: prima materialen, uitgebreide keuze en snelle levering. Kortom 5 sterren waard!
Bestelling kwam vlot en voldeed aan beschrijving op de site
Tijdens het bestellen was er iets mis gelopen! Dit werd gelijk opgelost echt een super fijne ervaring met dit bedrijf!
Goede service!
De artikelen die ik besteld heb voor mijn hondje zien er goed en praktisch uit , uitzonderlijk de verkoelende voer/waterbak is kapot aangekomen, het verkoelende bakje lekt , een plakkend hoedje als ik het uit de doos haalde, jammer , ik keek er zo naar uit met die warme dagen om fris water te geven aan mijn hondje , foto's doorgestuurd, nog geen antwoord gekregen ?
Beste klant, We vinden het erg vervelend om te horen dat een van de artikelen niet in goede staat is ontvangen. We hebben uw foto's in de mail ontvangen en er zal vanuit de klantenservice gekeken worden naar een passende oplossing. Mvg, Het Huisdiersuper Team
honden inloop voor SUV besteld de Rolls Royce nergens anders gevonden. . perfect
Misschien moeten jullie wachten met beoordelingsherinneringen te sturen tot de kevering eindelijk is toegekomen ?
Beste klant, We vinden het vervelend dat u een beoordelingsverzoek heeft ontvangen terwijl het artikel nog niet in uw bezit is, dit is uiteraard niet de bedoeling. We zien dat de levering niet is verlopen zoals normaliter zou moeten waardoor het pakket later bij u is aangekomen dan we zouden wensen. We zullen er naar streven om in de toekomst de genoemde levertermijn zo scherp mogelijk aan te houden zodat u een beoordeling niet eerder dan nodig ontvangt. Mvg, Het Huisdiersuper Team
leuke shop met leuke prijzen die concurrerend zijn bestelde snel geleverd
Netjes verpakt, snel geleverd, leuke kippenschommel.
alles op tijd geleverd een probleempje wordt zo opgelost , een zeer eerlijke firma
Goede service en snelle levering
Snelle levering en fijn product
Met redelijk wat spoed hadden wij spullen nodig voor onze pup. Via Google kwam ik bij Huisdiersuper.nl terecht en zag dat er veel betaalbare hondenartikelen te vinden waren. Een erg uitgebreid aanbod, want ik kon alles van mijn lijstje vinden. Op woensdagavond laat besteld en vrijdag al binnen, dus ook een snelle levering!
als succes vol en aanraader voor vrienden en familie zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn was leuk winkelen en snelle service verdiend een tien
Kattenhuisje besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke beschrijving hoe het in elkaar te zetten. Kat ging er meteen in liggen. Dus kat en vrouwtje dik tevreden.
ruime keus en snel geleverd.
Goed prijs en een snelle levering!
Mijn diertjes zijn zeer tevreden over jullie producten
Mijn pakket kon de chauffeur niet vinden, hoorde verder niks meer. Gebeld naar jullie en de mevrouw aan de telefoon is er gelijk achteraan gegaan en binnen een kwartier terug gebeld en het was opgelost. Helemaal super, ga zo door zou ik zeggen met de snelle service
Goede en vlugge service
Ik heb vorige week een defect in gediend, ik zit hier nog op een reactie te wachten. Verder ben ik tevreden, heb het product snel in huis gekregen, ook via de mail kreeg ik snel antwoord.
Ik heb voor mijn hamster een mooi houten zandbakje gekocht Het zand blijft mooi in de bak en mijn hamster vindt het zalig om in te wroeten!!
Snelle levering en prima product.
Goede ervaringen.
correcte en stipte levering