Heb op vrijdagmiddag gebeld voor een binnen werk van de kraan,na betaling werd hij nog op de post gedaan .Zaterdag had ik `m al binnen en kon de kraan gelijk repareren.Ik ben snel en deskundig geholpen !!!
Duidelijke website. Ruime keuze en snelle levering. We hadden een zeepflacon besteld die helaas ondanks goed opmeten niet past. Lastig dat het artikel niet retour gestuurd mag worden terwijl we het niet gebruikt hebben. Dat weerhoud mij om nogmaals te bestellen.
Goed, maar had graag gehoord dat bij het vervangen van de regelunits er een grote kans is dat de kleurmarkeringen kapot kunnen gaan. Want nu moest ik die alsnog bestellen en weer verzendkosten betalen.
Vriendelijk te woord gestaan en deskundig geïnformeerd.
Geen rompslomp, meteen het goede product en klaar.
altijd goed!
Alleen de bezorger heeft het pakketje in de papierbak gedaan en deze is maandag geleegd pakketje weg
Een duidelijke site wat je nodig hebt om te bestellen.
Goede hulp. Prima advies en voldoende kennis om direct het juiste product aan te bieden
Prima voor elkaar , snelle en goede service en alles klopte.
Prima advies en prima service.
Het bestelde product snel en goed geleverd
Gemakkelijk om contact te leggen, snelle reactie, kundige mensen en snelle levering
Ik was op zoek naar het binnenwerk van een Qooker, snel gevonden op de website, besteld en de volgende dag al in huis! Eenvoudige montage en de Qooker werkt weer als vanouds
Mijn bestelde Quooker onderdeel is per brievenbuspost zonder track & tracé verzonden. Het heeft 4 dagen geduurd voordat het er was, waarbij het ook nog eens bij een buurman in de brievenbus is beland. Stuur kleine onderdelen a.u.b. gewoon met een pakketdienst, dat was 2,- duurder geweest maar ik heb nu 4 dagen zonder werkend kraan gezeten wat heel erg vervelend is.
Kreeg het onderdeel op tijd en iets later een hele mooie beschrijving die ik nergens op het internet kon vinden. Ben er echt heel blij mee en heb mijn coocker kunnen repareren voor 75 euro. Een nieuwe coocker zou mij 750 euro gekost hebben.
En appje met een vraag bleef 4 dagen onbeantwoord. Na een herinnering werd er gelukkig vrij snel gereageerd met handige link naar het product dat ik nodig bleek te hebben. Die werd snel opgestuurd. Aangezien het een klein rubbertje betrof vond ik de verzendkosten van €3,95 wel veel. Er had gewoon één postzegel op de envelop gekund.
Bedankt voor je beoordeling, jammer dat je ons een onvoldoende geeft. 3.95 is een bedrag incl. btw voor de handelingskosen. We leven momenteel in 2024 en verzendkosten is geen .44 cent meer. verder zijn er kosten voor ideal, verpakking, inpakken, Btw. Op artikelen (zeker van een paar euro) moet dit ook gedekt worden. Wij verplichten niemand om bij ons te bestellen en de handelingskosten staan bij het afrekenen vermeld.
Goede website, snelle levering
Top geregeld, met een fijne prijs en een snelle levering!
Alles snel geregeld. Volgende dag in huis
Mijn bestelling bleef even achterwegen. Dus ik nam contact via mail. Ik kreeg nagenoeg onmiddellijk een zeer behulpzame reactie. Dit gaf me een zeer fijn gevoel. Even later toen mijn bestelling was toegekomen melde ik dit even om het dossier te kunnen afsluiten. Alweer onmiddellijk reactie met zelfs een dankwoord. Bij deze ik ben heel tevreden hoe jullie bedrijf met klanten omgaat. Dankjewel !
Het product besteld en binnen 1 dag in huis. Mijn lekkende kraan werkt weer als vanouds.
Prima prijs en snel geleverd
Bestelling snel en goed geleverd! Goede ervaringen…