goede kwaliteit en snelle levering

prachtige kwaliteit leren hondenriem

Hoes past perfect

En snelle levering

Het honden kussen zat vol met rullettjes. Het leek wel of hij een keer gebruikt was . Vind ik heel jammer want ik heb altijd hele mooie hoeden besteld bij jullie.

Gewoon goed.

Snel geleverd, kwaliteit voelt goed.

Prima kussen, slecht te bereiken

Perongeluk verkeerde maat geleverd gekregen, dit kan uiteraard een keer gebeuren. Echter is de klantenservice telefonisch gewoon NIET te bereiken. Uiteindelijk wel via de mail contact gehad, maar dat zou veel sneller gaan als het telefonisch had gekund. Tevens heb ik ook er express voor gekozen om de kussen thuis te laten bezorgen zodat ik niet met een grote doos hoef te sjouwen en nu moet ik de verkeerd geleverd maat alsnog zelf afgeven bij een dpd punt.. Kussen is erg mooi, stof is ook mooi en dat is dan toch uiteindelijk waar het omgaat.

Zie eronder

Snel goed bedrijf en leuke verassing voor de hond

Correct verlopen

Snelle levering Kwalitatief hoogwaardig product Voldoende info op de website om een goede keuze te kunnen maken

Mooi en een snelle levering!

De levering is snel. Het hondenkussen voldoet aan onze verwachtingen. Het is mooi en de kwaliteit is goed. We zijn erg tevreden!

Pakket was snel in huis en retour van 1 van de kussens was ook snel geregeld. Wij hebben jaren geleden een kussen gekocht die niet stuk te krijgen is. Nu een nieuw kussen voor onze nieuwe hond. Het lijkt alleen wel of de hond er verder inzakt bij het nieuwe kussen. Waardoor hij niet altijd comfortabel lijkt te liggen. Ik hoop dat het volume van het kussen wat af gaat nemen.

Geweldig!!!

Mijn Maltezer Tommie is superblij met zijn nieuwe kussen. Heerlijk dik, moest hij eerst even aan wennen. Wilde op het randje gaan liggen.... Maar nu hij in de gaten heeft dat hij lekker in het midden kan gaan liggen door er gewoon "in te stappen" (is eerst best hoog) wil hij er niet meer vanaf!!! Mooie hoes ook die er omheen zit. Levering ook prima en snel.

Slecht

Ik heb nog nooit zo'n slecht hondenbed gehad. Ik heb zes honden (verschillende grotes) en geen één hond wil erop liggen omdat het kussen zo instabiel is. De vulling schiet alle kanten op, een rondje draaien op het kussen om een lekker plekje te vinden is onmogelijk omdat ze er dan afvallen. Als ze proberen te gaan liggen, liggen ze in onnatuurlijke houdingen. Het ziet er ook ongemakkelijk uit en ik kan het niet eens een kussen noemen, het is een zak met vulling. Onbegrijpelijk dat dit voor honden gemaakt wordt tegen zo'n hoge prijs.

Heerlijk kussen, makkelijk te wassen, stevig materiaal

Zeer goed hondenbed.

Zeer goed bed, maar ik heb al een paar plaatsen opnieuw moeten laten stikken omdat die loslieten.

Kussens zijn super, snelle en correcte levering

Heel tevreden over zowel de kussens als de service

Goede en snelle service

Ben heel blij dat ik de oude (nog prima) binnen zak kon bijvullen en voorzien van een nieuwe hoes. Zodat ook mijn nieuwe puppy van zijn eigen plaats kan genieten. Zal zeker nog wel een reserve hoes gaan bestelling.

goede service

zeer prettig

Fantastisch.

Heerlijk bed,de hond vind hem geweldig en ligt er heerlijk op. Kwaliteit stof ook prima. Een aanrader.

Mooie en duidelijke website! Ruime keuze! Heb 4 ribcord hoezen besteld! Kreeg deze heel snel thuis geleverd! Uitstekende kwaliteit!

Niet wat ik er van verwacht had

De kussens zijn niet zacht en veel te vol. Ik heb twee grote honden en ze liggen niet comfortabel. ik heb de helft van de vulling eruit moeten halen. Veel geld voor wat ik heb ontvangen. Omdat ze er op gelegen hebben kan ik ze niet terugsturen. De witte hoes is zo synthetisch dat ze er statisch van worden en steeds schokjes krijgen. Het plaatje zag er heel fantastisch uit. Misschien handig voor kleine honden maar niet voor Ridgeback modellen.

Top service bij omruiling hondenkussen!

Bij de aanschaf van een hondenkussen heb ik me vergist in de maat. Zonder extra verzendkosten snel om mogen ruilen. Heel fijn. Het kussen ziet er prima uit. Nu hopen dat mijn pup die nog moet komen er graag op ligt.

Mooie hoezen

Drie jaar geleden ook hoezen voor onze hondenkussens gekocht. Ze zijn nog steeds heel mooi. Ritsen blijven goed ondanks de droger. Ook de nieuwe hoezen zijn keurig afgewerkt. Geen onafgewerkte draden die tussen de rits kunnen komen. Mooie stof. Ook de beloofde levertijd klopte. AANRADER!!!!

Snel bezorgt en goed verpakt.

Ben heel tevreden.

Goede kwaliteit en mooie stoffen

Hadden er al één en bleef jaren goed. Tussentijds keertje bijgevuld en extra hoezen aangeschaft. Nu extra kussen aangeschaft want de honden vinden ze heerlijk liggen.

Vanaf bestellen tot en met leveren! Makkelijke website, duidelijk, snelle service met leveren en prachtige producten goede degelijke kwaliteit. Onze Boxer is er erg mee in zijn nopjes.

Eindelijk kan ik weer gebruik maken van mijn mooie zetels zonder plaids erin.

Eerst en vooral correcte en snelle levering. Dankzij het hondenkussen kan ik nu weerom gebruik maken van mijn mooie zetels zonder plaids erin. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht want had al vele hondenmanden, hondenkussens enz. geprobeerd maar ze bleef maar dicht bij mij in de zetel liggen. Het kussen vormt zich naar de hond waardoor de hond niet helemaal plat komt te liggen en heeft een geborgen gevoel denk ik. In ieder geval ik ben superblij en de hond blijkbaar ook. Topprodukt. Ik leg er wel nog haar zachte plaid op zo hoef ik enkel de plaid te wassen en gaat het langer mee.