De bestelling was vlot verzonden en binnen gekomen. In mijn bestelling waren twee foutieve producten geleverd. Na contact per email is dit direct verholpen met een nalevering.
Voor het eerst besteld op deze website, maar ook de laatste keer. Voor een verfwinkel die geen verf kan leveren binnen 2 weken en daarbij ook even geen berichtje kan doen, vind ik persoonlijk niet prettig.
Een mooie dubbele kitspuit besteld. Snel geleverd en superservice.
Na onze bestelling werd er contact opgenomen over onze bestelling. Zeer vriendelijk en vakkundig werd ons advies gegeven. De producten en de service zijn top, wij blijven hier zeker bestellen als we weer een klus hebben!
Overzichtelijke webshop, super snelle service! In de winkel zelf is de service ook geweldig maar online zeker net zo goed (alleen dan zonder koffie:)). Dank!
Extreem snelle levering, zeer voordelige en goede kwaliteit verfen en toebehoren. Heel uitgebreid assortiment. Bij mijn levering was een foutje gemaakt en binnen 24 uur hersteld. Communicatie pro-actief en vriendelijk. Wist niet dat dit soort bedrijven nog bestaan - erg prettig!
Prima verf voor een mooie prijs! En hele snelle verzending (wel alleen op werkdagen).
Alles was in orden, producten met goede kwaliteit, de verf top.
De verf was binnen 1 dag geleverd wat heel fijn was omdat we zo snel mogelijk aan de slag wouden. Daarnaast is de verf ook nog eens van hele goeie kwaliteit en verft het erg prettig. Wij zijn dan ook erg tevreden met de service en de kwaliteit.
Prima, duidelijke website waar ik zonder aanmaken account kan bestellen. Snelle correcte afhandeling en levering van de bestelde producten tegen een scherpe prijs.
Na een mis levering en dat vlug opgelost is alles goed gekomen. Groetjes
De verf is prima verf, zegt ook onze schilder. Dezelfde dag nog geleverd : fantastisch!!!
Ik had een pot sikkens besteld maar die kleur bleek niet te kloppen, nochtans dezelfde kleur gekocht als op de vorige factuur. Nu hebben ze zonder moeilijk te doen en supersnel een goede kleur opgestuurd! Kortom hier blijven we bestellen, super klantenservice ook!
Bij een vraag werd ik klantvriendelijk te woord gestaan.
Verfemmer meebesteld. Hierin hadden ze 2 blikken verf gedaan met weinig bescherming tijdens het transport. Er was weinig over van de emmer. Heb hierover een e-mail gestuurd. Ruim een maand later nog geen reactie. Een blik verf was ook volledig ingedeukt. Zoals bij veel internetwinkels krijg je geen reactie als er wat mis is. Recensie op hun website schrijven met 1 ster lukt ook niet
Hoi Maikel, Vervelend om te lezen dat je ons niet kan bereiken. We zijn gewoon telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 020-2466000 tevens kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected] daar beantwoorden we je op werkdagen binnen 1 dag. We hebben je ook diverse keren geprobeerd te bellen maar helaas nam je niet op! Nogmaals vervelnd en we lossen het graag voor je op.
Snel geleverd en alle producten in een keer. Goede kwaliteit
Heel snelle service, prijs kwaliteit ook dik in orde.
De bestelling is keurig op tijd, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Prima voor elkaar.
Heel snelle levering en alles netjes ingepakt.super bezorging.dus het kan niet beter.perfect gewoon.ga zo door.groetjes
Ik heb 2 liter vinylverf besteld en betaald. Krijg een tevredenheid verzoek. verf besteld op 22 1 zou verstuurd zijn op 25 1 Heb 2-2 gemeld dat ik nog steeds niets ontvangen heb. Vervolgens niets meer gehoord.
Hele fijne persoonlijke service. Over de kleur bel ik gebeld en toen pas kwam ik er achter dat leliewit verschillende kleurnummers heeft!! In al de jaren dat ik die kleur gebruik heeft nog nooit een bedrijf mij daar attent op gemaakt, super attent dus. Dit bedrijf is voor mij voortaan favoriet.
Snel geleverd en alle producten in een keer. Goede kwaliteit.
Zeer snelle levering, moet het bestelde nog in gebruik nemen maar bij eerdere bestelling was alles prima in orde.
het product (Hydrant bootslak) was niet in voldoende hoeveelheid aanwezig, maar werd snel bijbesteld en op tijd verzonden.
Goed service, snel oplevering, aanraden