Bestelling gedaan, daarna telefonisch contact gehad omdat producten niet op voorraad waren. Super advies, voor vervangende producten, snelle levering, waardoor geen vertraging is opgelopen. Zelfde dag s avons spullen binnen. Hele vriendelijke medewerkers. Een aanrader, een volgende keer bestellen we hier weer. Goede producten, goede kwaliteit en prijs.
Mooie prijs, en snel geleverd
Gewoon goed.
Het niet voor niks Beste(l) verf.!! Koop hier al jaren producten voor mijn schildersklussen. Als je vragen hebt kunt je gewoon bellen en wordt je uiterst vriendelijk geholpen. Bestellingen worden vaak al binnen 1 dag geleverd. Ga zo door!!
Het mooiste vond ik het contact met de klant dat er persoonlijk gebeld werd als een product niet voorhanden was dat maak je niet snel meer mee meestal gaat het via de mail. Het persoonlijke met de klant en niet alleen maar een nummer.
Dit bedrijf is echt ongelooflijk snel met de levering, in de ochtend besteld en voor zes uur al bezorgd! Maar ook de dame die ik aan de telefoon had voor advies over een doorgeslagen muur, is werkelijk ontzettend vriendelijk, ze heeft alles uitgezocht, wat wij het beste konden gebruiken voor de muur. Dus dit is een blijvertje, snelle service en klantvriendelijk personeel, TOP!!!
Het product dat ik besteld had was op dat moment niet in de gewenste hoeveelheid leverbaar. De klantenservice heeft met me meegedacht en een prima alternatief geboden (dat de volgende dag al geleverd werd).
om 10:00 uur een bestelling gedaan en dezelfde dag nog in huis. groot assortiment en duidelijke website. bovendien ook nog goeie prijzen! TOP! Ga zo door!
Een dikke 10. Wat een assortiment en een zeer maar dan ook zeer snelle bezorging. Kan echt niet beter!
Voor het eerst bij een webshop verf besteld. Voor herhaling vatbaar. Veel keus, makkelijk zoeken en zeer snel geleverd. Zending was degelijk verpakt.
Binnen 24 uur had ik mijn verf in huis Uitstekend verpakt in een passende doos. Ook was het product 25% goedkoper dan de concurent. Beter wordt het niet.
Ik had 2 blikken verkeerd besteld Zonder problemen kon ik de blikken terug sturen ik kreeg zelfs een PostNL verzendlabel toegestuurd De verf is van goede kwaliteit en ik zal hier zeker vaker mijn verf bestellen.
Inmiddels al mijn kozijnen en deuren met een prachtige matte verf behandeld, super mooi resultaat. We hadden de producten elke keer weer snel in huis. Top!
Wij zijn al jaren fan van Sikkens verf. Jullie hebben een zeer uitgebreids sikkens assortiment voor een goede prijs en ook nog eens super snel geleverd
Levering snel, product is gewoon goed. Verwerking en dekking van de verf is zeer uitstekend. Prima kwaliteit
Voor 11.00 besteld en het is dezelfde dag nog geleverd. Geweldige service
Bij mijn tweede bestelling van 5 x 1 ltr "Sikkens Wapex 660 epoxyverf waterverdunbaar -Zilvergrijs - 7001 (ral) liep de levering fout. De levering zat volgens jullie onder de verf. Jullie moesten de verf opnieuw bestellen om vervolgens aan mij te leveren. Dit zou een aantal dagen duren afhankelijk van de leverancier. Als alternatief stellen jullie voor om 1 X 5 ltr "Sikkens Wapex 660 epoxyverf waterverdunbaar -Zilvergrijs - 7001 (ral) direct te leveren. Wegens het gemak van doceren en de mogelijkheid van het terugsturen van het teveel aan verf wou ik niet ingaan op dit voorstel. Als ik nu het teveel aan verf wil terugsturen weigeren jullie dat. Reden: "U heeft namelijk producten besteld die op kleur zijn gemaakt voor u.". Die reden houdt geen enkel steek want jullie konden mij wel direct 5l van dat kleur toesturen.
Beste Frank, Producten op kleur, worden speciaal gemaakt voor de klant en worden daarom ook nooit retour genomen. (uiteraard wel als er iets mis is met de kleur of het product) Dit staat duidelijk aangegeven op onze website. Ook bij andere collega concurrenten kun je op kleur gemaakte producten niet retour sturen overigens. (er zou anders een gigantische berg chemisch afval ontstaan als iedereen zo maar op kleur gemaakte verf retour zou kunnen doen) Het heeft dus niets te maken met het feit of je nou 1 x 5 ltr besteld of dat je 5 x 1 liter besteld. We betreuren het dat je daarom ook zo heftig reageert op iets wat voor iedereen heel duidelijk is. We hebben het je overigens ook al telefonisch uitgelegd en vinden het dan ook niet gepast dat je ons zo slecht beoordeeld.
Prima webwinkel, gewoon wat je verwacht van een modern bedrijf.
Scherpe prijs, snelle levering, goed geholpen door de klantenservice: 4,5 ster (cijfer 9 = zeer goed). Ik vind het alleen niet goed dat vooraf gemeld wordt dat onder de meest positieve recensies 1 maal per kwartaal een prijs verloot wordt. Hierdoor krijg je dat klanten bv. 5 sterren geven i.p.v. dat ze eigenlijk 4 sterren van plan waren. Ik begrijp dat mensen met slechte ervaringen vaak wel de moeite nemen om een recensie te schrijven en mensen met een goede ervaring niet, waardoor het beoordelingscijfer vaak onterecht laag uitvalt, maar om d.m.v. prijzen mensen te verleiden tot een veel te positieve beoordeling dat vind ik niet passen bij een bedrijf met professionaliteit en klasse. Iedereen die een recensie plaatst, goed of slecht, moet ervoor in aanmerking komen hiervoor een leuke prijs te winnen als bedankje voor de genomen moeite. Als dit puntje verbeterd wordt dan geeft ik de volgende keer 5,0 ster (cijfer 10 = uitstekend).
Levering ging super snel. Goede verf en accessoires en duidelijk veel kennis.
Top bedrijf
De hele snelle levering zorgde ervoor dat ik snel kon starten met de verfwerkzaamheden.
Op zoek naar een grotere verpakking van 2-componentenplamuur voor hout, kwam ik voor het eerst op de website van Bestel.verf.nl. De bestelling werd snel geleverd, zodat we weer verder konden met onze klus.
Snelle levering Flexibel Deskundig Veel voorraad Top!!!
Na een kort belletje over een verkeerd toegestuurde item ontving ik de volgende dag alsnog het bestelde product