Snel geleverd. Goed geholpen.

overzichtelijke website. Snel geleverd (volgende dag) Ook telefonisch goed geholpen.

Snelle verzending , hoogwaardig Product

Product zeer snel verzonden met track & trace code. Product van zeer goede kwaliteit

Heel betrouwbare leverancier

Al mijn verf moest een aparte kleur worden. Ondanks dat was de levering snel en accuraat

Zeer goed advies, communicatie verliep minder goed

Prima respons -snel, ter zake- bij de keuze van zwembadverf; makkelijk besteld en binnen 2 dagen in Frankrijk geleverd. Goed verpakt, juiste RAL kleur Eén blikje verharder (op 4) was leeg, gelukkig gemerkt bij de levering. Uiteindelijk kreeg ik na 2 weken van de fabrikant een vervangblik, na een hoop foto's te hebben opgestuurd, maar zonder feedback van hun kant. Bestel-verf verwees telkens naar de verf-fabrikant, nogal frustrerend. Nu is alles er, en kan ik aan de slag. Voor de rest goeie, persoonlijke service.

prima afhandeling en goed advies voor de verwerking van de lak

Goede voorlichting over hoe het produkt aangebracht moest worden. Correcte afhandeling

Zo goed verzorgd en tegen een zeer goede prijs verf online bestellen

Super Website goed en goedkoop

Ik had verschillende materialen besteld voor het verfen, alles keurig en op tijd binnen gekregen. Goedkope Website.

Perfect en stukken goedkoper als bij anderen

topservice

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Daags nadien belde een vriendelijke medewerker mij op om dit te melden en te corrigeren. Bovendien deed hij zelf voorstellen van wat ik misschien nog nodig had. De verzending was behoorlijk snel en compleet. De basecoat was nipt onvoldoende en het beloofde potlife is volgens mij geen 6u. De topcoat daarentegen was meer dan genoeg, gemakkelijk te verwerken en geeft een supermooi resultaat. Heel blij dat we hier dus de producten gekocht hebben.

Uitstekende kwaliteit en service

Muurverf via internet besteld. Juiste RAl kleur geleverd. Alles zeer snel en goed verpakt. Telefonisch goed bereikbaar en juiste advies. Prijs ook zeer gunstig. Top bedrijf.

écht de goedkoopste...Én zorgvuldige verpakking en bezorging

goede duidelijke site

Geen idee, nog niks ontvangen

Twee weken geleden verf besteld ter waarde van €270. Na 5 dagen op 30 juni kregen we een berichtje van trunkrs dat het pakket ´s avonds geleverd zou worden. We zijn in de avond echter niet op afleveradres, dus meteen doorgegeven aan de pakketdienst dat het pakket niet in ontvangst kon worden genomen. 3 dagen later weer een bericht van bestelverf dat het pakket overdag met postnl geleverd zou worden op vrijdag 3 juli. Het is vandaag 8 juli en we wachten nog steeds. Vanmorgen om 8.00uur een mail gestuurd waar het pakket bleef, maar tot nu toe (middag) nog geen antwoord. Goede revieuws staan meteen op de site. Is de score lager dan 6, dan duurt het 7 dagen voor de revieuw gepubliceerd wordt.

Verkeerde kleur ontvangen

RAL 9001 besteld, maar compleet andere kleur geleverd.

Makkelijk bestellen en goed op tijd leveren en de juiste kwaliteit

Helemaal geweldig

Kreeg dezelfde avond nog de verf in huis!

Prima geregeld

Bestelling is vlot verlopen en binnen 2 dagen geleverd.

Goede koop.

Snel geleverd en goed verpakt.

In een woord: TOP

Als super verlopen, van bestelling tot levering en kwaliteit materiaal.

Zeer snel geleverd en gunstig geprijsd

uitstekende levering

uitstekende levering zoals aangegeven

Voor 11 uur besteld ( 22.57 h) de volgende dag in huis en het is nog waar ook. Geweldig!!!

Doen wat je moet doen en een geweldige service.

Uitstekend advies gekregen

Vakmensen die weten waar ze het over hebben en goede kwaliteit verf leveren.

snelle levering en fantastische prijzen voor profesionele verf.en incl verzending Verbeterpunten geen

Adequate handeling

Goed advies. voor decoltran verf aflak vervangend merk dat goed zou zijnn.l. Nefalin.

Bestelling ondervond vertraging, maar het bedrijf deed zijn uiterste best om het probleem op te lossen.