Pluspunten
Goede kwaliteit van de producten. Medewerkers in de winkels hebben veel kennis en kunnen goed adviseren. Webshop is overzichtelijk en bevat voldoende informatie over de producten.
VerbeterpuntenDe zegeltjes die in de winkel krijgt, krijg je niet in de webshop. Daarmee loop je spaarpunten mis.
Pluspunten
makkelijk te bestellen wordt in goede conditie geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze hebben nagenoeg alles op het gebied van kwalitatieve koffie en thee.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn vaker hoger dan de concurrentie waardoor het echt zoeken is naar welke artikelen je hier koopt.
Pluspunten
Kreeg er zelfs nog wat proefmonsters bij.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Perfect....
Pluspunten
goed product afgeleverd. leuk met een zakje thee erbij.
Pluspunten
Verbeterpunten- geeft aan dat er een bericht wordt verstuurd wanneer zending is overgedragen aan postnl. niet ontvangen. Daardoor, weliswaar aangenaam, verrast door bezorging.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Aardige winkelier. Geen moeilijk "gedoe".
VerbeterpuntenLaat alsjeblieft ook weten als het pakketje bezorgd is en opgehaald kan worden. Hier moest ik zelf achterkomen via Track & Trace, en het werd niet vermeld dat je dit zelf in de gaten moet houden.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenVreemd dat de winkel in Eindhoven niet bereid was dit te bestellen. Verzenden: naar een winkel per post (TPG) is gratis, naar huis 4,50.Waarom is dat?
De winkels ontvangen regelmatig goederen vanuit ons magazijn. Door dit te combineren met webbestellingen is het mogelijk om de verzendkosten te laten vervallen.
Pluspunten
Wat een snelle service, zelfs over de landsgrenzen heen! Mijn pakje lag twee dagen na bestelling al te wachten op mij in Engeland, een heerlijke verrassing om thuis te komen! Dankjewel!
Pluspunten
Lekkere thee en veel keus
VerbeterpuntenAls je meerdere producten wil bestellen via de website kost dat veel tijd en geklik met de muis omdat je voor elk product eerst 2x moet klikken om het in de winkelwagen te krijgen en vervolgend ga je direct naar de winkelwagen en moet je dus weer terug naar de producten om verder te kunnen winkelen. Een verder winkelen knop of iets dergelijk zou het makkelijker maken.
Pluspunten
Goede kwaliteit, duurzame producten en goede service
Pluspunten
Heerlijke thee, goeie service en goeie hulp in winkel
Pluspunten
VerbeterpuntenDe producten minder duur maken.
Pluspunten
Goede en persoonlijke service
Pluspunten
De cadeau kaart was mooi verpakt. Het zat in een doosje ook heel goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering. Foto's komen overeen met product.
VerbeterpuntenGeen controle van gegevens bij ophalen pakket. Wie zegt dat ik ben wie ik ben?
Pluspunten
Na klacht ingediend te hebben, zelfde dag reactie. Inmiddels theeglas gratis nageleverd, super, bedrijf om mensen op te attenderen, ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Afhalen in de winkel van bestellingen in de webshop is geen pluspunt. Medewerker winkel ervaart dit kennelijk als een last.Mogelijk omdat hij hier niets aan verdient. Is eigenlijk ook niet zinvol om iets via de webshop in de winkel te laten bezorgen daar de winkel de meeste zaken in voorraad heeft
Beste Michel, het is een service die door veel van de klanten toch wel als prettig wordt ervaren. Natuurlijk is het zo dat je ook naar de winkel kunt gaan, het meeste is inderdaad op voorraad. Overigens vervallen de verzendkosten als je er voor kiest je webbestelling op te halen in de winkel. We hopen dat je verder wel tevreden was met de geleverde producten?
Pluspunten
Goede website. Jullie zijn bij mij in beeld gekomen naar aanleiding van een interview in De Volkskrant. De directie/het bedrijf kwam zo sympathiek naar voren dat ik dacht: hier ga ik thee bestellen. Genoeg keuze. De door mij gekozen biologische groene thee smaakt heerlijk zacht. Glas en zeefje sjiek. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Mooi materiaal en lekkere thee.
VerbeterpuntenIk kreeg geen e-mail om te melden dat mijn pakket verzonden werd... Terwijl dat wel zo werd aangegeven.
Beste Astrid, een enkele keer wil het voorkomen dat het 'je pakket is verzonden' bericht wordt gezien als ongewenste email of spam (afhankelijk van accountinstellingen). Het zou kunnen dat het bij jou in een van die emailmappen (ongewenst/spam) terecht is gekomen.
Pluspunten
Snelle levering Ruim assortiment Goede berichtgeving over je bestelling en wanneer je deze kunt verwachten thuis Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenGeen