Pluspunten
Mooi verpakt en lekker
VerbeterpuntenVragen naar bewijs van verzenden, ik kon namelijk mijn pakketje ophalen door alleen mijn naam te zeggen ze
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenLangere openingstijden van de winkels
Pluspunten
Veel keus in goede koffie en thee. In de winkels zijn aardige mensen aanwezig die zeer competent en behulpzaam zijn. De verzending was snel in huis. De producten zijn zoals gewoonlijk uitstekend.
VerbeterpuntenAls je moeilijk wilt doen kan er altijd wel iets gevonden worden dat beter kan. Ik heb niets gevonden en hoop vooral dat het zo blijft.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en servicegerichte klantenservice.
Pluspunten
kwaliteit van het product
Verbeterpuntenzending niet compleet afhalen in filiaal (restant is nagestuurd)
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
VerbeterpuntenLaat niet weten dat je sommige producten een andere naam geeft voor hetzelfde product. We weten heus wel dat eenzelfde smaak thee onder een andere naam weer beter verkoopt maar dat willen we natuurlijk niet zien!
Pluspunten
goede levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenAls u aanbiedt om de artikelen in te pakken dan verwacht ik een ondoorzichtige verpakking ipv een doorzichtige tas. Zo kan ik de cadeaus niet onder de kerstboom zetten, je ziet meteen wat het is!
Pluspunten
Goede kwaliteit thee, snelle leverinf
VerbeterpuntenBij levering in een winkelfiliaal zou het netjes en goedkoper zijn als de winkel het pakket samensteld ipv alleen als postkantoor fungeren.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
heerlijke chai, supersnel bezorgd
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding Mijn bestelling was de andere dag al in huis.
Pluspunten
Kwalitatief goede producten. Wel veel uit China - doen jullie wel goed onderzoek naar de herkomst van de producten? Er zitten namelijk zeker een miljoen gewetensgevangenen daar vast in concentratiekampen omdat ze ∂Falun Gong doen, oeigoer of Christen zijn. Goede producten. Vooral de non-chemische decaf koffie is super.
VerbeterpuntenZeg even dat je winkel in Amersfoort is verhuisd bij het afhalen van online bestelde producten... alhoewel de sprint was vast goed voor mijn conditie.
Als je wat besteld dat je het ook geleverd krijgt.
VerbeterpuntenAchteraf kunnen betalen
Pluspunten
Snelle levering bestelde goederen
VerbeterpuntenVerbaasde me dat ik me niet hoefde te legitimeren oid bij ophalen bestelling
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven of het gemalen bonen zijn of niet. Wilde bonen als cadeau bestellen en dacht dat ik het goed had ingevuld. Maar toch gemalen koffie gekregen.
Pluspunten
Lijkt betrouwbaar, veel opties voor bestellen en winkels
VerbeterpuntenRuilregels bestelling waren mij niet duidelijk, levertijd kan sneller binnen 2 werkdagen altijd bv
Pluspunten
Goede levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle verzending Verse producten
VerbeterpuntenHet spaarsysteem (koffie- en theepunten) worden alleen bij bestellingen in de winkel geleverd. Voor een trouwe klant is dit niet erg klantvriendelijk dat mij hieraan in de winkel wordt herinnerd maar er geen punten worden uitgegeven bij zo'n grote bestelling.