Pluspunten
prima koffie kreeg ik bij de helderse vallei dus ook besteld
Pluspunten
supervlotte levering !
Verbeterpunten-
Pluspunten
gelukkig dat er nu een webwinkel is
Pluspunten
- duidelijke website - veel keuze uit koffie/thee (verschillende prijsklasse) - inpakservice
Verbeterpunten- verzendkosten (ik had 20 zakjes thee, deze hadden ook makkelijk anders verpakt kunnen worden waardoor ik minder hoefde te betalen voor dan nu).
Pluspunten
Bepaalde heerlijke koffies. Gratis verzending bij hogere bedragen. Accepteren webshopgiftcard.
VerbeterpuntenSommige koffie zó donker gebrand dat de Vario ervan op hol slaat. Dat doet mijn vertrouwen wel wankelen.
Pluspunten
Aardige bediening en goede adviezen in de winkel. Snelle bezorging via de site.
Pluspunten
Goede site!
VerbeterpuntenBij een flinke order rond sinterklaasgijd flink extra moeten betalen voor inpakken vind ik belachelijk.
Pluspunten
Snelle service, goede zoekfunctie op de website.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als je kan inloggen met google account
Pluspunten
Prettige winkel,lekkere thee!
Pluspunten
Pluspunten
Goede informatie, vriendelijke geholpen.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat bezorging tot EUR 50 niet gratis is, daarom maar in een van de winkels laten bezorgen.
Pluspunten
sortering en uitleg
Verbeterpunten???
Pluspunten
Word netjes geholpen en producten zijn top!
VerbeterpuntenPrijs is wel stevig
Positive
Quick and easy delivery
SuggestionsWeb page also in English
Pluspunten
goede service, snelle levering, prima prijs
Pluspunten
bestellen is makkelijk, ik had wel een id controle verwacht bij het afhalen, maar naam noemen was genoeg om het pakketje mee te krijgen, zelfs het ordernummer was niet nodig. de koffie is erg goed
Verbeterpuntenik had geen nieuwsbrief aangevinkt en toch kreeg ik die direct na de bestelling, ook dit soort onderzoeksmailtje... als ik bij iedere bestelling direct weer 3 mailtjes krijg, dan ga ik toch op zoek naar een andere leverancier voor de platanillo koffie
Pluspunten
Mooi aanbod een mij aansprekende filosofie: kwaliteit, duurzaamheid, openheid goede service
Pluspunten
Mooie designspullen, lekkere koffie en thee, groot assortiment, hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen