Pluspunten

Fijn dat de koffie in kleine hoeveelheden te verkrijgen is om te proeven duidelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere koffie, redelijke prijs

Zou lekker zijn als bestellingen gedaan voor bv 20:00 uur de dag er na bezorgd kunnen worden.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Nog iets snellere levering namelijk de volgende dag :-)

Pluspunten

Snel, gemakkelijk te bestellen en de levering ook snel bezorgd

Pluspunten

Goede informatie over de producten. Goede kwaliteit.

Ik heb even zitten puzzelen omdat ik biologische theïnevrije groene thee zocht. Ik vond een nieuwe titel: Decaf. Ik denk dat het hetzelfde is.

Pluspunten

Net opgemaakte cadeaubonnen op tijd ontvangen.

De cadeaubonnen kwamen in een behoorlijk grote doos. Kleiner moet m.i. ook kunnen (neemt minder ruimte in vrachtwagens in, zodat er meer in een vrachtwagen past, en dus niet zo veel ritjes nodig zijn). Ook kon je jarige niet zien, hoe veel op die cadeaubonnen stond. Ik moest het hem vertellen. Dat zijn wat mij betreft 2 verbeterpuntjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd

Redelijk kostbaar

Pluspunten

prima kwaliteit thee, heel ruim assortiment, prima kennis van- en advies over de producten!

Ik vind dat je ook bij internetbestellingen spaarzegels zou moeten krijgen, niet alleen in de winkels op locatie

Pluspunten

Bestelprocedure verliep vlot, levertijd kort en vriendelijk geholpen in de winkel waar de bestelde producten met nog wat extra uit de winkel netjes werden ingepakt ondanks de drukte.

Geen mail gekregen dat ik het product kon afhalen, moest ik zelf uitzoeken via track en trace, zo kwam ik erachter een dag later achter dat ze er al waren.

Pluspunten

makkelijke website, snelle levering, goeie kwaliteit

Zou het niet weten

Pluspunten

goede levering; goede adviezen

iets meer javaans/indonesie in assortiment

Pluspunten

Goede service bij t oplossen van een bestelling online.

Webshop is niet compleet. Niet alle produkten staan er op.

levering kan iets sneller

Pluspunten

Mooie producten die lekker smaken en mooi verpakt zijn

Ook kleinere bestellingen gratis verzenden zou fijn zijn. Af en toe een bezoekje aan de winkel in Groningen is vaak wel, maar soms niet te doen

Pluspunten

snelle en vlotte bestelling en levering. Heerlijke kruidenthee! aanrader!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop

Pluspunten

Ik stel het zeer op prijs dat ik het pakketje bij een winkel kon laten leveren en dat ik daarbij geen verzendkosten hoefde te betalen.

Wat het nog beter gemaakt zou hebben voor mij is een notificatie dat het pakketje aangekomen was. Dat zou bijvoorbeeld via mail kunnen. Verder was het gewoon prima.

Pluspunten

great coffees!

Pluspunten

Ruim aanbod, heldere duidelijke website en natuurlijk een mooi product. Vlotte levering, prima.

Duidelijker omschrijven welke maling de gekozen koffie moet hebben. Heb onlangs in Nijmegen bij Simon Lévelt een espresso potje gekocht met Milano Espresso, deze had een bepaalde maling. Ik weet niet welke. Nu had ik koffie online bestelt maar kon niet goed bepalen welke maling ik nu precies moest hebben. De nieuwe maling van de Milano is nu naar mijn idee fijner gemaald. Mijn voorstel is om altijd op de gekochte koffie te vermelden welke maling is gebruikt, zodoende kan de klant gemakkelijker bestellen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel bij telefonisch klankcontact en in winkel. Mogelijkheid om pakketje in de winkel af te halen.

Product zat verpakt in een doosje met veel verpakkingsmateriaal terwijl het type product (een plastic filtercup voor een Aeropress) ook gemakkelijk in een envelop met bubbeltjes had gepast. Dan had ik ook kunnen laten bezorgen in plaats van afhalen.

Pluspunten

Hebben lekkere koffie!

Prijzen zijn wel erg hoog.