Pluspunten
Fijn dat de koffie in kleine hoeveelheden te verkrijgen is om te proeven duidelijke website
Pluspunten
Lekkere koffie, redelijke prijs
VerbeterpuntenZou lekker zijn als bestellingen gedaan voor bv 20:00 uur de dag er na bezorgd kunnen worden.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNog iets snellere levering namelijk de volgende dag :-)
Pluspunten
Snel, gemakkelijk te bestellen en de levering ook snel bezorgd
Pluspunten
Goede informatie over de producten. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb even zitten puzzelen omdat ik biologische theïnevrije groene thee zocht. Ik vond een nieuwe titel: Decaf. Ik denk dat het hetzelfde is.
Pluspunten
Net opgemaakte cadeaubonnen op tijd ontvangen.
VerbeterpuntenDe cadeaubonnen kwamen in een behoorlijk grote doos. Kleiner moet m.i. ook kunnen (neemt minder ruimte in vrachtwagens in, zodat er meer in een vrachtwagen past, en dus niet zo veel ritjes nodig zijn). Ook kon je jarige niet zien, hoe veel op die cadeaubonnen stond. Ik moest het hem vertellen. Dat zijn wat mij betreft 2 verbeterpuntjes.
Pluspunten
Keurig op tijd
VerbeterpuntenRedelijk kostbaar
Pluspunten
prima kwaliteit thee, heel ruim assortiment, prima kennis van- en advies over de producten!
VerbeterpuntenIk vind dat je ook bij internetbestellingen spaarzegels zou moeten krijgen, niet alleen in de winkels op locatie
Pluspunten
Bestelprocedure verliep vlot, levertijd kort en vriendelijk geholpen in de winkel waar de bestelde producten met nog wat extra uit de winkel netjes werden ingepakt ondanks de drukte.
VerbeterpuntenGeen mail gekregen dat ik het product kon afhalen, moest ik zelf uitzoeken via track en trace, zo kwam ik erachter een dag later achter dat ze er al waren.
Pluspunten
makkelijke website, snelle levering, goeie kwaliteit
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
goede levering; goede adviezen
Verbeterpunteniets meer javaans/indonesie in assortiment
Pluspunten
Goede service bij t oplossen van een bestelling online.
VerbeterpuntenWebshop is niet compleet. Niet alle produkten staan er op.
levering kan iets sneller
Pluspunten
Mooie producten die lekker smaken en mooi verpakt zijn
VerbeterpuntenOok kleinere bestellingen gratis verzenden zou fijn zijn. Af en toe een bezoekje aan de winkel in Groningen is vaak wel, maar soms niet te doen
Pluspunten
snelle en vlotte bestelling en levering. Heerlijke kruidenthee! aanrader!
Pluspunten
Overzichtelijke webshop
Pluspunten
Ik stel het zeer op prijs dat ik het pakketje bij een winkel kon laten leveren en dat ik daarbij geen verzendkosten hoefde te betalen.
VerbeterpuntenWat het nog beter gemaakt zou hebben voor mij is een notificatie dat het pakketje aangekomen was. Dat zou bijvoorbeeld via mail kunnen. Verder was het gewoon prima.
Pluspunten
great coffees!
Pluspunten
Ruim aanbod, heldere duidelijke website en natuurlijk een mooi product. Vlotte levering, prima.
VerbeterpuntenDuidelijker omschrijven welke maling de gekozen koffie moet hebben. Heb onlangs in Nijmegen bij Simon Lévelt een espresso potje gekocht met Milano Espresso, deze had een bepaalde maling. Ik weet niet welke. Nu had ik koffie online bestelt maar kon niet goed bepalen welke maling ik nu precies moest hebben. De nieuwe maling van de Milano is nu naar mijn idee fijner gemaald. Mijn voorstel is om altijd op de gekochte koffie te vermelden welke maling is gebruikt, zodoende kan de klant gemakkelijker bestellen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel bij telefonisch klankcontact en in winkel. Mogelijkheid om pakketje in de winkel af te halen.
VerbeterpuntenProduct zat verpakt in een doosje met veel verpakkingsmateriaal terwijl het type product (een plastic filtercup voor een Aeropress) ook gemakkelijk in een envelop met bubbeltjes had gepast. Dan had ik ook kunnen laten bezorgen in plaats van afhalen.
Pluspunten
Hebben lekkere koffie!
VerbeterpuntenPrijzen zijn wel erg hoog.