Pluspunten
Snel, duidelijk en goed geprijsd
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
snelle levering, goede verpakking
Pluspunten
Snelle en nette service!!
Pluspunten
lekkere koffie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruim aanbod, vers, biologisch, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima informatie en levering
VerbeterpuntenIk heb gesproken met u over glimmende bonen, beter deze niet te nemen omdat ze over het algemeen meer vet bevatten. Kan dit niet terug vinden wanneer ik keuze's moet maken.
Pluspunten
Snelle, correcte afhandeling
Pluspunten
Snelle reactie per email en goed advies!
Pluspunten
goede procukten en prima service
Pluspunten
Snelle, correcte levering en zeer zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn mokken. Had ze iets kleiner verwacht, maar dat is mijn eigen fout. Ik gebruik ze nu voor thee en soep. De mokken kwamen snel binnen en waren keurig ingepakt.
VerbeterpuntenHeb ik nu niet, alles was in orde.
Pluspunten
Ruim assortiment Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg goede cafeïne vrije koffie en ook nog eens op milieu vriendelijke manier bewerkt
Blijven herinneringen komen voor beoordelingen. Zucht...
Er wordt 1 herinnering verstuurd als de beoordeling niet is ingevuld. Als je meerdere herinneringen hebt ontvangen is er duidelijk iets misgegaan. We hopen dat de bestelling verder wel naar tevredenheid is geleverd.
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen
Pluspunten
Fout bij bezorging snel en goed afgehandeld
VerbeterpuntenIn eerste instantie ging het mis met bestelling webshop: slechts halve bestelling, 1 collo ipv 2, geleverd
Pluspunten
snelle levering en makkelijk bestelling te plaatsen
Pluspunten
Heerlijke producten, duidelijke mails met wanneer je bestelling er is.
VerbeterpuntenIn de winkels zelf jammer dat alle thee al voorverpakt is tegenwoordig.
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenTip: 200 gram van dezelfde thee in 1 verpakking versturen ipv 2x100 gram. Dat scheelt weer een verpakking, alle beetjes helpen
Pluspunten
mooi assortiment; ruime keuze en biologische producten; goede informatie over bestaande en nieuwe producten; ook leuke nieuwsbrief. snelle levering na digitale bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering en bij een "probleempje" super snel opgelost!