Pluspunten
Levert uitstekende koffie
VerbeterpuntenHelaas is er iets bij het afleveren van de koffie bij het Kiala punt ?mis gegaan , waar door de aflevering werd vertraagt misschien kan dat worden besproken waar door het in het vervolg niet meer voor komt.
Beste Ed, dit is een Kiala zending geweest waarbij het helaas niet helemaal goed is gegaan op het Kiala sorteerpunt.
Pluspunten
Heerlijke theesoorten zo te bestellen. Service super.. (ook in de winkel)
VerbeterpuntenOp het moment geen..
Pluspunten
Lekker assortiment van thee en koffie
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenNog niets gekregen maar wel deze review ! Achteraf betalen kan niet, dan blijft de bestelling on hold! Er wordt een andere verwachting gegeven.
Beste Ada, achteraf betalen is inderdaad niet mogelijk, dit staat ook aangegeven onder veelgestelde vragen bij 'service & contact'. Wordt er gekozen voor overboeking gaat de zending de deur uit zodra de betaling binnen is.
Pluspunten
Snelle levering en omdat ik al bekend ben met de kwaliteit en een groot gedeelte van het assortiment van de winkel was het erg handig om nu eens online te bestellen.
VerbeterpuntenErg flauw dat er bij de online aankoop geen spaarzegels zitten.
Pluspunten
Snelle bezorging in goede verpakking. Lekkere koffie ruime keuze
VerbeterpuntenLiever geen bezorgkosten bij lager bedrag. Bijvoorbeeld 30 euro.
Pluspunten
goede duidelijke website, snelle levering in goede staat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dit was de eerste keer dat ik thee bestelde; ik houd niet erg van theezakjes en losse thee is niet gemakkelijk of in zeer beperkte soorten te verkrijgen, vandaar mijn bestelling. (in goede orde ontvangen.)
Verbeterpunteneenmalig een bestelling gedaan; weet verder niets over dit bedrijf.en aanbevelen????
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Veel keus, snelle levering
VerbeterpuntenBestel daar te kort voor.
Pluspunten
Lekkere thee, snel bezorgd
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn best hoog
Pluspunten
-Telefonisch contact na fout pakketcentrum TNTpost.
Verbeterpunten-Hoge verzendkosten (4.50)
Pluspunten
Keurig verpakt en snel bezorgt op de afgesproken plek.
VerbeterpuntenDe vestiging was verrast door het pakket en wist niet dat het zou komen.
Pluspunten
goede kwaliteit, service is goed
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Alles snel afgehandeld en verstuur SUPER!!!!
Pluspunten
lekkere koffie op veel plaatsen aanwezig
Verbeterpuntenonduidelijkheid over uit de handel gaan van producten met internet bestellen geen zegeltjes
VerbeterpuntenPerfecte koffie
Pluspunten
Snelle levering en heerlijke koffie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geleverd, goede kwaliteit
Pluspunten
Uitgebreide keuze Goede kwaliteit/prijs verhouding
VerbeterpuntenZou gaarne bij plaatselijke/ regionale winkel kunnen bestellen