Pluspunten
Overzichtelijke site snelle levering primanervarin
Pluspunten
Kwaliteit van de produkten is zeer hoog.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima producten, correct geleverd
VerbeterpuntenLevertijd is relatief lang
Pluspunten
Kwaliteitsproducten, snelle en correcte afhandeling van on-line bestellingen.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Correct en snel met leveren
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
- Heerlijke thee, ook veel biologisch - Ruime keuze - Snelle levering
Verbeterpunten- Spaarzegeltjes meesturen bij een internetbestelling
Pluspunten
Snelle levering goede koffie keuze in maling
VerbeterpuntenVerzendkosten vanaf bepaald bedrag gratis
Beste Femke, de verzendkosten vervallen bij een orderbedrag van 50 euro.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
Zending snel binnen. Helaas een beker ontvangen met fabricagefout erin, dit werd wel goed en snel opgelost door nieuwe te sturen.
VerbeterpuntenZending vooraf controleren op fabricagefouten
Pluspunten
prachtige webwinkel
Verbeterpuntenmeer informatie bij producten, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Bij de bestelde theeglazen stond 50 cl, ik ging hiervan uit dat de glazen 50 ml waren en niet 1/2 liter! Dus heb ik me vergist in de maatvoering van cl en ml. Ik was op zoek naar theeglazen met 200 ml inhoud, die ik al in bezit had, en deze wilde uitbreiden met dezelfde theeglazen, en lijkende op de aangeschafte glazen! Jammer dat de nieuwe theeglazen geen opdruk hebben van Simon Levelt.
Beste Jos, producten kunnen binnen 14 kalenderdagen na levering gratis worden geruild of geretourneerd via Kiala.
Pluspunten
lekkere koffie en thee wordt aan huis gebracht
Pluspunten
Artikelen netjes verpakt en super snel geleverd!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, flexibel in afleveradres
Pluspunten
Prima en snel geleverd. Geen aanmerkingen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
keurig op tijd en verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette aflevering. Producten zijn goed verpakt verzonden. Producten voldoen aan verwachting. Fijn dat je via de website jouw favorieten kunt opslaan. Scheelt bij een volgende bestelling veel tijd.
VerbeterpuntenVrijdag besteld. Woensdag geleverd. In deze tijd wel wat lange levertijd.
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Overzichtelijke lijst van te bestellen theesoorten, eenvoudig bestelbaar en snel geleverd. Redelijke prijzen.
VerbeterpuntenIk had orange pekoe (een zwarte thee) besteld uit Rwanda. Deze blijkt echter in de praktijk een groene thee te zijn. Dat stond niet duidelijk op de website aangegeven. Alleen dat ie biologisch was. Ik koos juist speciaal voor zwarte thee. Ik mis erg de (zwarte) lotusthee en de pure zwarte rozenthee die Simon Levelt tot voor 2 jaar altijd had.
Beste Anette, Weet je zeker dat je de goede thee hebt ontvangen? Er is namelijk ook een groene Orange Pekoe Rwanda thee variant. We zien dat je inderdaad de zwarte thee variant hebt besteld. Mocht het niet in orde zijn kun je contact opnemen via [email protected]
Pluspunten
Goed product.
VerbeterpuntenSnellere levering