Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering
Pluspunten
Na jaren zoeken, naar de perfecte koffie. Was ik met mijn man bij Simon Levelt in Amersfoort,wat een leuke winkel met zulke enthousiasten mensen. Die raden ons Palermo koffie aan en echt het is een heerlijke koffie waar we zeker nog jaren van hopen te gaan genieten!
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Pluspunten
Goede, eerlijke producten. Bezorging volgens afspraak en goed verpakt.
Pluspunten
Heerlijke koffie en thee. Vooral de thee, wat mij betreft. Ik vind de thee heel erg lekker en ook erg gevarieerd. Ik ben geen koffiedrinker, maar krijg zeer positieve berichten over de koffie van mijn zoon. Bestellingen verlopen soepel en snel en alles is erg goed verpakt
VerbeterpuntenZie niet in wat er verbeterd zou moeten worden. :-)
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenN.V.t.
Pluspunten
goede producten, snel geleverd en professioneel (verpakking en info)
Verbeterpuntenjullie zijn duur
Pluspunten
Heerlijke, eerlijke koffie! Goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima service en advies, prima productassortiment
VerbeterpuntenNu even niet
Pluspunten
Veel keuze! Vriendelijk personeel welke de tijd nemen om goed te helpen. Top!
Pluspunten
Duidelijke website. Veel keus.
VerbeterpuntenIk mis een status van aflevering wanneer het op een ander adres wordt bezorgd (als je het als cadeau verstuurt).
Pluspunten
goed product, stipte levering
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Goede lekkere thee, ruime keuze en snelle levering . In winkels zeer vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele snelle levering, zelfs in Belgie
Pluspunten
goede afhandeling klacht. snelle levering.
Verbeterpuntenbeter nakijken of bestelling verzonden is.
Pluspunten
Zeer snelle en efficiente levering. (Goede) Vrijdag besteld en zaterdag in huis
Pluspunten
Snelle en correcte service. Vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Bestellen en volgende dag al in huis.
Pluspunten
Vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenLagere verzendkosten
Pluspunten
Prima kwaliteit thee, voldoende informatie op internet, goede site.
VerbeterpuntenIk was klant van de winkel in Emmen. Nu deze gesloten is moet ik op eens per bestelling € 4,95 bij de prijs optellen voor de verzendkosten. Dat is even slikken, en dat was ook een barriere om te nemen. Van ophalen in de winkel opeens overstappen op deze verzendkosten.... kunnen de verzendkosten niet lager?