Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering, goede service
VerbeterpuntenMoet alles verzonden worden of zijn ook producten direct in de winkel op te halen. Mogelijkheid om dus eigenlijk inzicht te krijgen of het op voorraad is.
Laten mij bij internetbestelling deze afleveren bij het filiaal in het CS van Amsterdam. Toen ik mijn bestelling op 15 maart jl.wilde afhalen, bleek het filiaal daar te zijn verdwenen.Nu heb ik die cadeaubonnen niet meer nodig. Het cadeaumoment is voorbij. Smeer ze maar in uw haar. Ik hoef ze niet meer. Wel een leuk verhaal voor in de social media.
Beste Willem, dat is vervelend! De winkel op CS Amsterdam bestaat zeker nog wel maar is verplaatst naar een ander gedeelte i.v.m. verbouwingen op het station. Ik heb begrepen dat je alsnog de cadeaukaarten hebt kunnen ophalen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering. En een leuk extraatje bij de bestelling gekregen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenDar er geen korte smaak/ kenmerk beschrijving van de koffies in het scrollblad staan is lastig. Dan moet je ze steeds een voor een aanklikken om te openen. Bij zoveel keuze ondoenlijk. Bij selectie zou sterkte of smaakkenmerk handig zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goede spullen en prima verpakt.
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Pluspunten
Mooie website, snelle service, topproducten
Pluspunten
Heerlijke koffie en netjes geleverd.
Pluspunten
zonder problemen, in korte tijd en met korting mijn bestelling ontvangen.
Pluspunten
Goed assortiment, aardige medewerkers in de winkel, leuk dat er extra thee werd bijgevoegd toen ik een theepot had gekocht.
VerbeterpuntenEr werd wel een mail gestuurd toen mijn bestelling verstuurd werd, maar ik kreeg verder geen bevestiging over wanneer de bestelling daadwerkelijk was afgeleverd. Dit ligt misschien aan de bezorger en niet aan simon levelt, maar dit kan beter.
Pluspunten
Groot assortiment & snelle levering
Pluspunten
alles is ok
Pluspunten
mag iets pitteger
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, betrouwbaar en ruim assortiment
Pluspunten
snelle levering, goede informatie op de website, ruime keuze
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Prima informatie en snelle levering. Fijn ook dat je het in de winkel kunt afhalen.
Pluspunten
Snelle en volledige levering!
Pluspunten
vlotte en snelle verzending van de aankoop.
Pluspunten
Fantastische koffie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooie producten en zeer snelle levering. heel fijn
Pluspunten
Prima kwaliteit,groot scala van producten.uitlevering prima in orde
VerbeterpuntenEerste keer via webshop besteld,mis de spaarzegels jammer .Het is niet duidelijk of je die wel krijgt als je een account aangemaakt zou hebben.
Pluspunten
keurig op tijd geleverd, niets op aan te merken