Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
snel, duidelijk, overzichtelijk
Pluspunten
snelle levering. overzichtelijke site.
Verbeterpunteneen link die aangeklikt kan worden.
Pluspunten
Goede en lekkere koffie en thee, makkelijk op kantoor bezorgd!
Pluspunten
Zeer goede koffie (Barista), snelle en kordate levering.
VerbeterpuntenIk mis op de website de mogelijkheid om onderhoudsartikelen voor mijn Jura mchine te kopen, zoals reinigingstabletten en Claris ontkalking. Belangrijk om dit soort zaken naast de koffie makkelijk te kunne bestellen! Nu moet ik naar een andere koffie leverancier voor dit soort dingen.
Pluspunten
snelle duidelijke service
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
- Hele goede koffie :-) - Goede en overzichtelijke website - Gemakkelijk bestelproces
Verbeterpunten- Ik bestel bijna altijd hetzelfde. Het zou makkelijker zijn als ik een lijstje kan maken met 'mijn standaard produkten' - Al jaren ben ik trouwe klant en bestl ik voor 100+ euro per 6 weken. Een soort spaarpunten of iets waaruit blijkt dat jullie graag trouwe klanten willen zou fijn zijn. - schaf verzendkosten voor orders boven een bepaald bedrag af
Pluspunten
De beste koffie die er is. En altijd snel geleverd.
Pluspunten
snelle levering Goede beoordeling van de smaak
Verbeterpuntenzet op het label de watertemperatuur !! erg handig
Pluspunten
Snelle levering van producten! Groot assortiment.
VerbeterpuntenVerdeling van producten op de website vindt ik nog wat onoverzichtelijk. Ik zou ook graag nog wat meer nof food items zien in de webshop.
Pluspunten
Pluspunten
Betrouwbaar. Snelle levering. Vorige bestellingen kunnen aangeklikt worden voor herhaling, dus weinig zoekwerk.
Pluspunten
Ruime keus biologische en fair trade koffie. Goede service als er eens iets mis gaat.
Pluspunten
Goede producten, snelle levering. prima!
Pluspunten
Leuke producten. Snel geleverd. In goede staat aangekomen
VerbeterpuntenBeetje vulling tussen de blikjes is misschien veiliger ivm deukjes?
Pluspunten
groot assortiment eenvoudig te bestellen via internet snelle levering
Pluspunten
makkelijk bestellen Snelle levering Goed koffie
Verbeterpuntenzijn er sluitingen voor koffiepakken?
Pluspunten
Assortiment Snelheid levering Kwaliteit
Pluspunten
Duidelijk en te vertrouwen
VerbeterpuntenRegistratie verplichting overbodig is frustrerend
Pluspunten
Goeie koffie Snelle levering Goeie tracking & tracing
Verbeterpuntenverzendkosten