Pluspunten
Snelle en correcte behandeling bij Simon Levelt
VerbeterpuntenPostnl heeft nog niet geleverd; zou 19 mei gebeuren tussen 10 en 12 uur. Nu zie ik dat het morgen 21 mei wordt.
Pluspunten
Good quality tea
VerbeterpuntenChange your delivery service in the UK - UK Mail are not very helpful.
Pluspunten
Mooie website, makkelijk te bestellen, track n tracesysteem voor betellen
VerbeterpuntenZou niets weten
Pluspunten
Snelle levering, goede service maar erg jammer dat het bedrijf van plan is de Irisch Cream uit de handel te halen!! Dit is onze lievelingskoffie!! Kan daar echt niet iets voor worden bedacht?
VerbeterpuntenIk kan vanuit mijn vorige bestellingen niet aangeven dat ik 10 verpakkingen wil bestellen (gaat maar tot 9). Dit lukt wel als ik naar het artikel navigeer, dan kan ik wel 10 of meer verpakkingen invullen. Kleine bug op de website.
Pluspunten
snel en betrouwbar; goed assortiment
Verbeterpuntenlagere verzendkosten of geen bij grote bestelling
Pluspunten
Allemaal
VerbeterpuntenZo door gaan netjes geleverd en snel dank u
Pluspunten
snel en accuraat!
Verbeterpuntenn.v.t.
VerbeterpuntenMbt
Pluspunten
Verbeterpuntenmonstertjes van andere thee er bij?
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Je ontvangt wat je besteld, bestellen en betalen gaat vlot, beste earl grey superieur die er is.
VerbeterpuntenVerzendtermijn is met enkele dagen best lang. Bij veel andere webshops is vandaag besteld morgen in huis.
Pluspunten
Snelle levering en het ziet er goed uit
Pluspunten
snelle bezorging, goede informatie via internet, heerlijke thee
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenKorting bij grotere afname.
Pluspunten
- Snelle verwerking bestelling - Verzorgde site - Goed verpakt
Verbeterpunten- Nog grotere selectie van theesmaken - Presentatie van producten nog iets sprankelijker - Sneller duidelijkheid over bio/organische thee, fairtrade etc. per product
Pluspunten
Snelle verzending, alle bestelde producten goed afgeleverd.
Pluspunten
Goede selectie
VerbeterpuntenLastig zoeken op website, te vaak bladeren
Pluspunten
goede beschrijving bij de producten zodat via internet oede keuze gemaakt kan worden, razendsnelle levering.
Pluspunten
Wij bestellen al jaren thee bij Simon Levelt en blijven dit in de toekomst ook zeker doen. De kwaliteit van de thee is prima, het product wordt altijd goed verpakt en snel geleverd.