Ingelogd op de website om 15.45 en om 16.00 kon ik nog terecht bij locatie Heemskerk met 2 lekke banden. Snel en vakkundig geholpen voor een vaste prijs van 36,- per band. Super! Bedankt mannen!
Het was een fantastisch service en ervaring.
helemaal zoals je het verwacht.
Na online een afspraak te hebben gemaakt, werd de schade aan het raam snel hersteld.
Klantvriendelijk. Kan de concurrentie een voorbeeld aan nemen.
Het is een prettige garage met behulpzame medewerkers. Afspraken worden goed na gekomen en de communicatie is prima!
Afspraak gemaakt Mijn auto weggebracht Zelfde dag weer opgehaald en de reparatie was goed uitgevoerd.
Goede afhandeling
Duidelijke afspraken, goede service.
Ik ben goed geholpen door de medewerkers en mijn auto was klaas op de afgesproken tijd!
Hele goede en snelle service. Staan altijd voor je klaar.
Deskundige en vriendelijke hulp.
4 banden balanceren voor een nette prijs. 2 remblokken achter aan de dure kant.
Wordt netjes ontvangen en terwijl ze bezig zijn wordt jij getrakteerd op een bakkie koffie.
De gemakkelijke manier van zelf online een afspraak maken. (= APK) De vriendelijke en tevens correcte manier van ontvangst. Het doornemen van de werkzaamheden, en gegevens controle. Het terugkoppelen na de werkzaamheden. Prima prijs voor de geleverde service-/werkzaamheden. Wij komen hier (= Ridderkerk) zeker terug.
Prettig ontvangst goed overleg en advies fijne garage.
No issues found.
Service gericht, vakkundig, meedenkend, sympathiek!!
Na mijn bezoek is er altijd iets mis met mijn auto, krijg het vermoeden dat mijn auto door personeel van kwik fit wordt vernield.
Goedemorgen Önder, Een cijfer 1 is niet iets wat we graag zien. Wat vervelend om te lezen dat je voor de 4e keer een slechte ervaring hebt gehad. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-53723. Met vriendelijke groet, Mireille KwikFit B.V.
Vriendelijk personeel en een goede service
Zou net voor een paar dagen weggaan zag ik dat mijn band lek was ,ben gelijk naar kwitfit gereden en de man zei letterlijk mevrouw we gaan u helpen hoor pfff ik blij. Er werd een flike schroef in mijn band aangetroffen .dus veiligheid voor alles. HARDERWIJK bedankt !!!! WAT EEN SERVICE
Gaven mijn geen goed advies heel onduidelijk
Goedemorgen, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen. Ik verneem dit dan graag van je via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-53718 Met vriendelijke groet, Frank KwikFit B.V
Vriendelijke, eerlijke medewerkers die met mij de staat van de auto doornemen. Receptioniste is erg vriendelijk!
Keurig in de wachtruimte, met blik op de montageruimtr. Geen benzinelucht, koffie/thee gratis. Keurige toiletten, opvallend hygiënisch. Bij overhandiging sleutel advies over eventuele waarschuwingssignalen.