Nette service. Auto was snel klaar (apk + airco). Op tijd gebeld zeer nette scherpe prijs. Vriendelijke en fijn personeel.
Kon heel snel nog afspraak maken voor apk en kon hem binnen halve dag weer ophalen. Netjes gebeld voor vervangen ruitenwissers en lampje nummerbord verlichting
Vond de monteur lomp rijden met m'n auto en legde zijn clipboard vervolgens op m'n dak. Ik vind dat echt niet kunnen! Voorbanden vervangen ging wel vlot.
Snel en vriendelijk geholpen
Zoals altijd zeer vriendelijk geholpen met een band waar een schroef in zat. Volgende ochtend al hersteld tegen marktconform tarief. We kunnen weer rijden. Bedankt Kwikfit !
Vriendelijke ontvangst. Vlot geholpen. Prima
Keuring is vlot gedaan, airco weer goed bijgevuld. Voor herhaling vatbaar.
Lijkt wel een strafkamp om daar te moeten werken en echt verbaal als non verbaal zeer negatief. Alles is te veel . Mijn vraag APK en nieuwe Accu. Na jaren ben ik het zat! Nooit meer Kwikfit Maastricht
Beste Richard, Dit is geen fijne ervaring die je hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Jammer dat je naar jaren niet meer naar onze vestiging wil komen. Overigens snap ik ook wel dat de sfeer ook gewoon goed moet zijn in de vestiging. Graag zou ik met je in contact willen komen om dit verder te bespreken. Zou je mij daarom een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-53325 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Werd optijd geholpen
Aardige club mannen!
Vakbekwaamd en de juiste invormatie
Apk keuring was snel klaar, reparaties waren ook zo gedaan. Het personeel was vriendelijk.
Top efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en professioneel
Na het vullen van de airco sloot mijn motorkap niet meer met een beetje kruipolie was dit zo te verhelpen. Maar nee hoor met veel geweld werd de motorkap door de monteur gesloten, gevolg een knik in mijn motorkap en de kabel van het handvat getrokken. Melding gemaakt bij kwikfit hun antwoord je dient een deugdelijke auto aan te leveren en de knik zat al in de kap. Ze sloot af met service waar je blij van wordt. Ik zeg geen sevice wat een klote bedrijf,
Was eerder dan gepland op afspraak, toch gelijk geholpen, tevens gelijk mijn airco laten checken en vullen hoewel dat niet de afspraak was, toch namen ze de tijd hiervoor. Verder duidelijk de werkzaamheden uitgelegd welke zijn uitgevoerd Vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Snelle afspraak online, goed adviseren, fijne communicatie, snel handelen.
Prima, ik werd precies op de afgesproken tijd geholpen
Duidelijke afspraak geen verassing achteraf ,ben zerr tevreden
Vriendelijk personeel, duidelijke website. Telefonisch op de hoogte gehouden van eventuele gebreken aan de auto en de nodige reparaties incl. kosten.
Makkelijk online een afspraak maken en duidelijke communicatie.
Ben goed geholpen bij aanschaf van 4 nieuwe banden.
Supersnelle service
Zeer te vreden en zeer vriendelijke
De service van Kwik-fit is top. De wagen door de apk en verder alles is goed gegaan.
Geen reparaties verricht, eerst advies gekregen. Is fijn en werd goed uitgelegd.