Vriendelijk netjes uitstekend

Nette service. Auto was snel klaar (apk + airco). Op tijd gebeld zeer nette scherpe prijs. Vriendelijke en fijn personeel.

Snel en goed

Kon heel snel nog afspraak maken voor apk en kon hem binnen halve dag weer ophalen. Netjes gebeld voor vervangen ruitenwissers en lampje nummerbord verlichting

Redelijk

Vond de monteur lomp rijden met m'n auto en legde zijn clipboard vervolgens op m'n dak. Ik vind dat echt niet kunnen! Voorbanden vervangen ging wel vlot.

Prima: alles volgens afspraak, geen verrassingen

Snel en vriendelijk geholpen

Mijn garage

Zoals altijd zeer vriendelijk geholpen met een band waar een schroef in zat. Volgende ochtend al hersteld tegen marktconform tarief. We kunnen weer rijden. Bedankt Kwikfit !

Fijn geholpen.

Vriendelijke ontvangst. Vlot geholpen. Prima

Mijn hoge verwachtingen zijn volledig waargemaakt.

Keuring is vlot gedaan, airco weer goed bijgevuld. Voor herhaling vatbaar.

Onvriendelijk Balie personeel

Lijkt wel een strafkamp om daar te moeten werken en echt verbaal als non verbaal zeer negatief. Alles is te veel . Mijn vraag APK en nieuwe Accu. Na jaren ben ik het zat! Nooit meer Kwikfit Maastricht

Werd optijd geholpen

Snel en luisterend

Aardige club mannen!

zeer goed

Vakbekwaamd en de juiste invormatie

Snelle service, vriendelijk personeel

Apk keuring was snel klaar, reparaties waren ook zo gedaan. Het personeel was vriendelijk.

Top efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Top efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Superslecht

Na het vullen van de airco sloot mijn motorkap niet meer met een beetje kruipolie was dit zo te verhelpen. Maar nee hoor met veel geweld werd de motorkap door de monteur gesloten, gevolg een knik in mijn motorkap en de kabel van het handvat getrokken. Melding gemaakt bij kwikfit hun antwoord je dient een deugdelijke auto aan te leveren en de knik zat al in de kap. Ze sloot af met service waar je blij van wordt. Ik zeg geen sevice wat een klote bedrijf,

Vriendelijk en netjes geholpen.

Was eerder dan gepland op afspraak, toch gelijk geholpen, tevens gelijk mijn airco laten checken en vullen hoewel dat niet de afspraak was, toch namen ze de tijd hiervoor. Verder duidelijk de werkzaamheden uitgelegd welke zijn uitgevoerd Vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Top service!

Snelle afspraak online, goed adviseren, fijne communicatie, snel handelen.

Prima, ik werd precies op de afgesproken tijd geholpen.

Prima, ik werd precies op de afgesproken tijd geholpen

Komen afspraak correct na ,ben zeer tevreden

Duidelijke afspraak geen verassing achteraf ,ben zerr tevreden

Heel tevreden

Vriendelijk personeel, duidelijke website. Telefonisch op de hoogte gehouden van eventuele gebreken aan de auto en de nodige reparaties incl. kosten.

Goede en snelle service

Makkelijk online een afspraak maken en duidelijke communicatie.

Goede Service

Ben goed geholpen bij aanschaf van 4 nieuwe banden.

Helemaal super

Supersnelle service

Zeer te vreden

Zeer te vreden en zeer vriendelijke

Service van Kwik-fit is top

De service van Kwik-fit is top. De wagen door de apk en verder alles is goed gegaan.

Adviserend, hulpvaardig

Geen reparaties verricht, eerst advies gekregen. Is fijn en werd goed uitgelegd.