Bij de vestiging in Wageningen wilde ik mijn auto laten uitlijnen. Keurig een afspraak gemaakt via de website voor maandag 8:00 uur. Helaas bleek bij aankomst dat de brug waarmee uitgelijnd moest worden precies op dat moment gedemonteerd werd. Ik mocht een nieuwe afspraak maken voor over een dag of 2 a 3 want dan zou de nieuwe brug er weer staan. Als dit nu de eerste slechte ervaring was dan was dat nog tot daaraantoe maar de vorige afspraak die voor het uitlijnen had was ik netjes op tijd en zou ik een blokje om lopen na een uur zou de auto klaar zijn. Helaas bleek dat, na een uur, men nog niet naar de auto had omgekeken en dat het nog zeker een half uur duurde voordat ze er tijd voor hadden. De uitlijnbrug was in gebruik?!? Ik ga niet meer terug naar de kwikfit (zeker het filiaal in Wageningen) en raad dit ook niemand aan!
Goedemiddag Rik, Wat vervelend dat dit is voorgevallen waarvoor excuus. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen hierin. Ik verneem dit graag van je via [email protected] onder referentienummer KL-53197 Met vriendelijke groet, Frank B.V
Airco koelt weer.
Men doet wat er afgesproken is, en eventueel extra diensten gaat altijd met overleg vooraf.
Auto laten uitlijnen in Hengelo. Afspraak zelf gepland via de site, werkt goed. Keurig op tijd geholpen. Kon er op wachten. Alles prima uitgevoerd.
Prettige ontvangst en ik had gevraagd of ik kon wachten ( Apk en kleine beurt ) werd daar ook rekening mee gehouden.
Altijd vriendelijk en ‘persoonlijk ‘.
Als er iets aan de hand was werd ik netjes er over gebeld, en alles is door genomen wat er gedaan is aan de auto
Ik ben een tevreden klant, daarom ga ik naar Kwikfit Osdorp Amsterdam
Zoals altijd goed
goed en vriendelijk geholpen ik ga altijd alleen voor de keuring reparaties doe ik altijd zelf maar dat maakt daar niet uit ..correct geholpen proficiat :-)
Na controle werd onderdeel besteld. Vervanging van onderdeel binnen 2 dagen gerealiseerd. Werkt perfect.
Vakmensen en vriendelijke service
Prima prijs voor snelle service
Met APK en Merkbeurt moest er nogal wat gebeuren. Het kost altijd meer dan je hoopt, maar het resultaat is er wel naar. De auto rijdt weer als een zonnetje, en dat allemaal in een dag gefixt. Top!
Altijd nog heel goed geholpen.
Uitlijnen, nieuwe banden en een nieuwe apk! Top service
Gewoon service zonder poespas.
Kon snel terecht
Het was snel professioneel en erg vriendelijk En goede kwaliteit.
Super gedaan
Helemaal top service
Was prima service. Enig minpuntje is dat ze mijn dimlicht-lampje niet gelijk hebben vervangen. Ik had ook niet meer erop gelet-dus kon ik weer terug.
Erg klantvriendelijk en klantgericht. Netjes te woord gestaan en snel geholpen .
Goede service.