Lokatie wat moeilijk toegankelijk, het duurde langer dan voorzien, uitlijn-machine bleek kapot, werd niet vooraf medegedeeld = weer aparte afspraak nodig, niet erg vriendelijk. Banden lijken wel ok voor ok prijs.
Zonder afspraak auto gebracht. Omdat auto niet meer wilde starten. En is dezelfde dag opgelost.
Fijn geholpen
Ik kom hier een lange tijd en de Kwikfit is een goede betrouwbare service! Vriendelijk en vakkundig personeel.
Vriendelijk en snel geholpen
Goed geholpen , heel vriendelijk personeel. nette werkplaats. Top !!!!
Afspraak op donderdag gemaakt, vrijdag om 08.00 kon ik terecht voor airco bijvullen. Om 10.00 was de auto klaar en werkte de airco weer als vanaouds
Fijne ontvangst, apk was zeer snel en mijn mankement was verholpen.
goed ontvangen en geholpen
Vriendelijke, snelle en eerlijke service! Niets op aan te merken :)
Moest voor een bandenwissel 6 weken wachten. Schandalig!!!!!
Beste Shyam, Onze wachttijden zijn inderdaad erg lang op dit moment. Dit heeft te maken dat het erg druk is op onze vestigingen. Daarnaast is er een te kort aan technisch personeel, zodat we dit ook niet heel snel kunnen oplossen. Het spijt ons dat hierdoor de wachttijden langer zijn, dan wat je gewend bent van ons. Als ik nog iets voor je kan doen, dan verneem ik graag van je. Je kan hiervoor een mail sturen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-52727 en het kenteken van je auto. Groet, Fred
NA
Er waren wat onduidelijkheden, maar zijn naar wens opgelost.
Mijn auto- zoals altijd- gebracht naar de Kwikfit Spaklerweg. Voor de 2e keer de afdekdopjes van onze wielbouten deels kwijt. De volgende dag viel het ons (helaas pas) op en gebeld of ze toevallig gevonden waren Het antwoord van de supervisor bij locatie Spaklerweg was dat we maat een Ford hadden en ze zelf kon bestellen. En dat dit niet haar verantwoordelijkheid. Ik vind dit een ongepaste opmerking.
Goedemorgen C, Dit klinkt niet als de service die je mag verwachten van KwikFit. Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-52705. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Kon snel een afspraak maken voor de app, auto gelijk een beurt gehad voor een zeer redelijk bedrag, vriendelijke mensen. Alles Top!
Helaas konden ze niet mijn koplamp bolletje vervangen. Ja auto achter laten en over 2 uur ophalen! Sorry voor een lampje vervangen
Goedemorgen Carin, Wat vervelend dat er niet genoeg personeel was om je direct te helpen. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Ik verneem dit graag van je via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-52699 Met vriendelijke groet, Frank KwikFit B.V
Ik kom er al jaren ( sinds 2010?) Goede service, misschien niet de goedkoopste, maar wel dik ruim voldoende.
Altijd vriendelijk prima uitleg. En altijd eerlijk en open in communicatie.
goed geholpen, zoals afgesproken stond er netjes een fiets klaar en werd ik gebeld toen de auto klaar was.
Onze auto was toe aan APK plus grote beurt. Actie was 20 % korting op de beurt incl. gratis APK. Wagen 's morgens gebracht, leenfiets stond klaar en in de loop van de middag was de klus geklaard. Alles correct en zorgvuldig uitgevoerd.
Op de rekening stonden onderdelen die in werkelijkheid niet vervangen waren.
Er werd goed geluisterd naar onze vragen, we kregen vakkundige hulp en garantie. Erg tevreden, bedankt.
Goed geholpen Service prima!
Altijd vriendelijk personeel En verder mij goed geïnformeerd.