Prettig en goed geholpen

Prettig en goed geholpen

Toch beter af bij de merk dealer met jonge auto

Ik scheen de verkeerde beurt te hebben geboekt. Ik dacht met mijn vier oude auto goed af te zijn met een merk beurt maar dat bleek van niet. Ik vroeg jn de ochtend of zij de auto gelijk konden resetten van het "onderhoud" lampje. Weet ik veel als consument welk onderhoud er nodig is. Ik werd later gebeld of ik wel op de hoogte ben dat een merk beurt geen olie ververst. Prima zei ik als dat niet hoeft is dat best. Conclusie: lamp brandt nog steeds en de beste man van de garage geeft aan dat hij het wel degelijk gezegd heeft. Nee dat heeft hij niet, als hij had gezegd het moet dan had ik dat gedaan. Sterker nog, hij moest uitzoeken waarom het lampje nog brande. Als je het tegen me gezegd had, dan had je dat direct geweten. Wat voor hen als monteurs vrij logisch is, is dat voor een consument niet. Zijn houding stond ons nog het meest tegen: arrogant en niet klantvriendelijk. Deze service ben ik niet gewend van kwikfit want ik laat al jaren bij andere auto's de apk en banden daar doen. Maar na deze ervaring komen wij er nooit maar dan ook nooit meer. Overigens hoor ik dit van veel mensen uit hoofddorp en na ons verhaal zegt bijna iedereen die wij spreken dat ook zij vergelijkbare ervaringen hebben.

Betaald parkeren

APK was snel en correct afgehandeld. Helaas is het sinds kort betaald parkeren en kost een dagkaart bijna 10 euro. Tip: bij kwikfit amstelveenseweg worden auto's zonder parkeervergunning gedurende de dag binnengestald.

Primabedrijf.

J Heel fijn geholpen. Netjes en schoon

Duidelijke afspraak, goede en vriendelijke service.

Snelle afspraak te maken en hiernaast duidelijkheid, goede en vriendelijke service!

Heel goed!

Vriendelijk ontvangst door baliemedewerker. Duidelijke uitleg over werkzaamheden.

Betrokken, netjes en goed

Dik tevreden Goed geholpen, nette prijs en degelijke uitvoering

Prima en snel

Snel en vakkundig geholpen

Afspraak was snel gemaakt. Ben snel en vakkundig te woord gestaan en geholpen. Top

prima!!!!!!!!!!

Heel goed en netjes en eerlijk geholpen!!!!!!!!!!!!

Snel, vriendelijk en goed

Binnen week kon ik er terecht. Dezelfde dag al om 9.00 uur klaar. Super

Goede info, conform afspraak

Perfecte service.

Vlot en eenvoudig afspraak online in te plannen. Vriendelijke baliemedewerker. Afspraak exact op tijd uitgevoerd. Binnen een half uurtje weer buiten met 4 nieuwe uitgebalanceerde banden.

Perfecte service

Prima geholpen. Vriendelijk personeel.

Schade en onprofessionele werkhouding

Ik had een zeer teleurstellende ervaring bij Kwikfit Voorburg tijdens een bandenwissel. Bij het ophalen van mijn auto ontdekte ik dat er een kleuter in mijn auto zat samen met de monteur. Dit vond ik onprofessioneel, maar paste wel bij het feit dat er in de garage tussen de auto’s gevoetbald werd. Tijdens de controle van de wielbouten werd ontdekt dat twee wieldoppen beschadigd waren tijdens de reparatie. De monteur schakelde zijn leidinggevende in, die in eerste instantie beloofde de schade te vergoeden. Tot mijn verbazing veranderde zijn houding plotseling en weigerde hij een klacht aan te maken, terwijl hij eerder compensatie had toegezegd. Hoewel de bandenwissel zelf goed verliep en de controle nauwkeurig werd uitgevoerd, maakten het kind in mijn auto, de beschadigde wieldoppen en de onprofessionele houding van de leidinggevende mijn ervaring zeer onprettig. Ik ben normaal gesproken een tevreden klant bij Kwikfit, maar deze ervaring was echt niet acceptabel. Ik hoop dat Kwikfit deze kwestie serieus neemt en zorgt voor betere klantenservice in de toekomst.

Toppers

Prima geholpen door vriendelijk personeel

Prijs/kwaliteit goed!

Het betrof een motorolie en remolie verversing en olifilter vernieuwing bij een Mini cooper, dus een eenvoudige klus. Ik heb het dit maal niet bij BMW/MINI laten uitvoeren, vanwege het grote prijsverschil (€465/€241). Prijs/kwaliteit is dus veel beter bij Kwikfit

Altijd fijn geholpen

Komt alle afspraken na. Prettige benadering.

Goed en correct

Goede medewerkster receptie. Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Snelle en goede service bij banden vervangen

Verkeerde banden besteld. Goed opgelost door medewerkers.

Prima service!

Er wordt goed gecommuniceerd in dit filiaal en afspraken worden nagekomen. Klantvriendelijkheid scoort wat mij betreft een 10! Zowel van de baliemedewerkers als de monteur.

Kwikfit Ridderkerk - beter is er echt niet

ik ben al jaren fan van het team van Kwikfit Ridderkerk. Eerlijke prijzen, uitstekende service en echt super vriendelijke en behulpzaam personeel. Beter kan bijna niet. Ik ben blij als ik er heen ga en kom blij terug als ik er vandaan kom. Dat is bij andere merkgarages echt anders. Daar schrik je eerst van de prijsopgave en schik je nog meer als je uiteindelijk nog meer moet afrekenen. Bij Kwikfit is dit nog nooit gebeurd. Echt top! Nee, ik ben echt geen medewerker, ik ben gewoon een oprechte fan!

Gemiddeld

Vergeten mijn onderhoud boekje in te vullen. Had APK en kleine onderhoudsbeurt. Auto om 8,00 uur gebracht en kon hem een paar uur later al weer ophalen. Dan betaal je wel erg veel geld voor een kleine beurt als het zo kort duurt. Kan mij niet voorstellen dat het arbeidsloon zo hoog is !!

Vervolg op ‘belachelijke service’ (29 mei 2024)

Vandaag 30 mei. Gemaild en gebeld door de klantmanager. Heeft zijn excuses aangeboden en vond dat hier te kort door de bocht was gegaan door zijn collega’s. Heeft mij uiterst correct te woord gestaan en een schappelijk voorstel gedaan. Hij vond dat ik gelijk had en dit had direct anders moeten worden opgelost. Heb echter de banden en de rekening al elders geregeld. Beste D. van de B…. (manager) bedankt voor het klantgerichte contact.

Top geregeld

Fijn vriendelijk personeel en top service