Gewoon goed,vriendelijke mensen snelle service.
Zeer service gericht, doen hun uiterste best voor jou en je auto. Wie je bent en wat je rijdt maakt niet uit, fijne kundige mensen op de vestiging Lelystad Merwede.
Ik heb grote beurt laten doen en betaald voor nieuwe bougies en vandaag kom ik erachter dat er geen nieuwe in gedaan zijn en wel €160 voor betaald
Goedemorgen Annemarie, Ik heb je melding doorgezet naar onze vestiging. Vindt je het goed dat er contact met je wordt opgenomen hierover? Laat het me weten via [email protected] onder vermelding van je kenteken. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Snel en prettig
Prima service. Snel en goed geholpen
Goede service, duidelijke informatie verstrekking en voortgang apk keuring
...
Lokatie Marchandstraat Apeldoorn vakkundige mensen
Auto voor apk en beurt, goede communicatie volgens afspraak gebeld met eventuele prognoses. Nette afhandeling dezelfde dag, vriendelijk geholpen. Passend vervanging vervoer.
prima afhandeling van zaken
Zeer goede service
Snelle afhandeling, vriendelijk en deskundig team.
Zeer goede service !
Airco werkt te prima na de airco beurt koelt hij veel minder en wordt niet koud!
Goedendag 'El' Wat jammer dat de airco niet naar behoren werkt. Het lijkt me verstandig dit even na te laten kijken. Zou je me kunnen mailen naar [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-61584. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Accu was supersnel en vakkundig vervangen in 10 minuten!
Snel klaar, vriendelijk personeel
Snelle banden wissel en goede service
De medewerkers van Kwikfit Castricum zijn altijd ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke uitleg over wat er gedaan is en waarom. Waarom het kost wat het kost, al met erg al erg tevreden.
Altijd een prettige ervaring, goede informatie en duidelijke prijzen
Vriendelijke ontvangst. keurig geholpen zowel bij de receptie als van de monteur.
Hoewel de door mij bestelde banden niet waren binnen werden duurder banden, tegen de afgesproken prijd, gemonteerd.
Heel klantvriendelijk en goede service
Ik kom zeker weer terug
In dit Kwikfit filiaal in Haarlem heerst een prettige sfeer en is men altijd gericht op de beste oplossing voor de klant en neemt men de tijd! In deze tijd laten veel bedrijven het hier liggen. Daarom extra waardering voor de Haarlem vestiging! Wat een verademing!! Top management!
Na al meerdere keren bij de dealer te zijn geweest zonder dat het probleem was opgelost, dit keer naar Kwikfit. Zij vonden heel snel het probleem, helaas kon het niet gerepareerd maar moest het vervangen worden. Maar daarmee is wel het probleem eindelijk verholpen.