Ik was 70 euro duurder uit van wat ik op de site had aangeklikt. Zou je dit oplichting kunnen noemen?
Goedemorgen Ton, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik zie dat je de service voor de airco online hebt geboekt. Op het moment dat je deze service boekt krijg je de volgende melding: De prijs van de Airco servicebeurt (koudemiddel R134A) is gebaseerd op het koudemiddel "R134A". Dit koudemiddel wordt bij circa 85% van de auto-airco's toegepast. Indien bij het inspecteren van jouw airco blijkt dat wij voor jouw airco een ander (duurder) koudemiddel moeten gebruiken, dan melden wij je dit vóór aanvang van de werkzaamheden Ik heb tevens contact met de vestiging gehad en zij geven aan dit met je te hebben overlegd. Excuus als dit niet goed is overgekomen bij je. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Gisteren vier nieuwe Bridgestone banden op mijn wagen laten monteren. Goede service - leen fiets kunnen meenemen - KwikFit belt op wanneer de wagen klaar is. Top geregeld allemaal. 1 min puntje jammer dat ze de naafdoppen van mijn wintervelgen niet hebben overgezet.
Freddy is een manager met passie en hart voor de zaak. Snel en kundig geholpen met een ongeëvenaarde snelheid en service.
Auto kreeg merk servicebeurt en extra onderhoud. Schrok enorm van de prijs die door extra onderhoud betaald moest worden. Alles is duur maar dit was echt verschrikkelijk duur. Les voor een ieder, vraag beter uit wat de extra kosten zijn en laat je door website niet misleiden. Deze kosten zijn anders dan in werkelijkheid voor jouw auto nodig zijn.
Beste Tineke, Bedankt voor jouw feedback. Jammer om te lezen dat je geschrokken bent van de prijs voor extra onderhoud. Graag verneem ik van je om wat voor extra onderhoud het gaat, zodat ik dit voor je kan nagaan. Je kunt ons je gegevens mailen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-60953. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Snel en goed gewerkt én een zeer prettige sfeer
Vlot geholpen en keurig verzorgd.
Ik ervaar kwikfit als een heel fijn bedrijf, waar ik graag een stukje voor rijd. Mooie entree, waar je ook kan wachten op de auto en wat werken. Vriendelijk personeel wat meedenkt. Afspraken plannen gaat makkelijk online maar je kunt ook gewoon even bellen. Ik heb weinig ervaring met auto’s dus heb best wat vragen, worden allemaal geduldig beantwoord.
Goede webshop, vriendelijke behandeling, snelle adequate bandenwissel
Ik ervaar het als heel prettig dat ik als nodig langsga, direct en duidelijk hoor wat eraan mankeert en dan heel snel een afspraak kan inplannen voor reparatie.
Telefonisch goed op de hoogte gehouden.
Ik kan altijd snel geholpen worden als ik een storing an mijn auto heb.
service geheel volgens afspraak uitgevoerd. manager van de verstiging altijd behulpzaam en vriendelijk
Mijn halfjaarlijkse bandenwissel laat ik al jaren tot tevredenheid uitvoeren bij KwikFit in Zeist. Hetzelfde geldt voor de jaarlijkse APK en servicebeurt. Prima service altijd!
Persoonlijke aandacht en goede service.
Kwikfit heeft het hele proces goed op orde. Vanaf het boeken van de afspraak tot het wegrijden. Plezierige service en een faire prijs.
Snel geholpen, goede kwaliteit tegen eerlijke prijs.
Altijd zeer goed bij Kwik-Fit; vriendelijke mensen en zeer behulpzaam
Super service en vriendelijk personeel en vakkundig. Toppers.
Kom al jaren bij kwikfit zeer betrouwbare garage met duidelijke adviezen en eerlijke inschattingen.
De service op zich is snel echter men mag iets meer doen aan gastvrijheid. Leg er leuke lectuur op de tafel en koffie zonder eigen beker is niet mogelijk. Jammer.
Altijd de beste
Auto laten uitlijnen. Bleken absoluut minimale afwijkingen. Achter konden ze niet stellen vanwege de rij assistenties. Dan vraag ik me af of ze niet na het controleren mij hadden moeten informeren met deze info. Dan had ik het mogelijk bij de controle gelaten ipv de ‘hele’ (minus achter dus!) service en geld in mijn zak kunnen houden. Ze bieden namelijk ook allen de optie controle aan. Teleurstellend. Helaas niet de enige matige ervaring.
Goedemorgen Edwin, Bedankt voor jouw feedback. Ik heb je e-mail ook mogen ontvangen en deze heb ik op dit moment in behandeling en ga ik voor je uitzoeken. Zodra er meer bekend is, zal er contact met je worden opgenomen. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Het maken van een afspraak gaat supersnel en in tegenstelling tot de dealer kan je vaak snel terecht. Je wordt keurig op de hoogte gehouden mocht er iets gevonden worden aan de auto wat vooraf niet is besproken. Alles wordt bij ophalen auto goed en duidelijk doorgenomen. Goede service!!