Super geholpen!
Werk is prima gedaan maar bij ophalen was de accu leeg , hebben de lampen aangelaten na wegzetten vd auto , en te laat weer uitgedaan.
Goedendag, Excuus voor dit ongemak. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Ik verneem het dan graag van je via klanten@kwikfit onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-60883. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Ik breng mijn auto al enkele jaren naar Kwikfit. Voor een merkbeurt is de Kwikfit aanzienlijk goedkoper dan een officiële dealer, terwijl de kwaliteit even goed is. Het personeel is altijd vriendelijk en eerlijk over de benodigde werkzaamheden. Ik heb er het volle vertrouwen in dat ze niet onnodig dingen vervangen om extra geld te kunnen verdienen zoals veel andere (cowboy)garages wel doen.
Snel en efficiënt.
Kom hier zeker terug.
Zeer snelle service, smorgens gebeld over het probleem smiddags al terecht.
Ik kom hier al jaren voor de wielenwissel. Altijd snel geholpen en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prima geregeld
Voor APK geweest alles keurig uitgevoerd daar ik in de middag met mijn vrouw naar het ziekenhuis moest heeft men me met voorrang geholpen en om twaalf uur klaar. Klasse!
Fijne mensen aan de balie in Veldhoven. Die denken echt mee in jou situatie
Band loopt leeg, kunnen me pas over twee maanden helpen.
Goedemorgen Hans, Bedankt voor jouw melding. Wat vervelend om te lezen dat er geen tijd was om je lekke band te repareren en ik begrijp dat je niet vrolijk wordt om de band pas over twee maanden te laten repareren. Dit is niet de service welke je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen om te kijken of wij je elders kunnen helpen? Je kunt met ons contact opnemen, telefonisch of via e-mail naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-60836. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Korte omschrijving zegt het helemaal!
2 winterbanden gewisseld. Online afspraak gemaakt en goed en snel geholpen. Aardige kerels
Vriendelijk en alles netjes afgehandeld
Netjes geholpen. Kan niet anders zeggen.
Bandenwissel ingepland op tijd Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen sleutel afgegeven. Kopje koffie gepakt en binnen 30 minuten weer in de auto. Opdracht correct uitgevoerd.
Bandenwissel: winterbanden eraf, zomerbanden erop. Zomerbanden waren opgeslagen in het filiaal, maar ze konden niet online worden gevonden... met een telefoontje waren ze natuurlijk snel getraceerd, maar de digitale administratie heeft even gehaperd. Geen probleem, hoor, ik ben wel tevreden.
Binnen 1 uur nieuwe banden onder mijn auto, wie wil dit nu niet.
Een computerafspraak maken lijkt zo simpel, doch het uiteindelijke prijskaartje blijkt na afloop verdubbelt te zijn van wat was voorgespiegelt. Pure misleiding, duidend op bedrog.
Goedemorgen Simon, Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. De prijzen op onze website zijn voor de werkzaamheden die er bij vermeldt worden, indien er nog andere onderdelen vervangen moeten worden, zullen er ook meer kosten zijn. Mocht ik hierin nog iets voor je betekenen, hoor ik het graag. Je kunt ons een e-mail sturen met je gegevens naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-60799. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Nieuwe vestiging, klantvriendelijk en snelle service. Prima koffie in bekers ‘van de zaak’ en vriendelijke mensen.
Keurig op tijd geholpen, denken met je mee! Je voelt je er echt nog klant!
vriendelijke mensen, snel je auto klaar