Communicatie zeer open en helder. Onderhoud/reparatie correct (voor zover ik dat als leek kan beoordelen!) Klacht werd prima afgehandeld en opgelost.
Mijn ervaring is prima
Bij vestiging Oss de APK voor onze elektrische auto laten doen, snel en vakkundig geholpen, prima service!
Ik maakte een uur van tevoren online een afspraak. Goede ontvangst en werd direct geholpen.
***
Goedendag, Kan ik hierin iets voor je betekenen? Ik verneem het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Kom al jaren bij kwikfit osdorp je wordt altijd eerst gebeld als er iets vervangen moet worden
Prima en snelle service!
Auto weer laten APK keuren met grote beurt. Blij met leenfiets. Prettig geholpen, goede communicatie en snel klaar
Na bandenwissel trilde de auto bij hogere snelheid. Terug gegaan naar Kwikfit waar bleek dat het balanceren van de wielen niet goed was uitgevoerd. Na correctie en 3 kwartier verder alles weer ok.
Beste Jan, Bedankt voor jouw feedback. Ik begrijp dat het balanceren van de banden niet goed is gegaan, dit is uiteraard erg vervelend, onze excuses hiervoor. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Je kunt ons een e-mail sturen met je gegevens naar [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-60742. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Prettig
APK ging vlot en soepel
Na een lekke band, die tijdelijk was gepropt door de Wegenwacht, met advies de achterbanden te vervangen was een afspraak snel gemaakt. De voorbanden werden ook gecheckt door Kwikfit, 11 jaar oud en nodig aan vervanging toe. Inmiddels zijn alle banden vervangen en uitgelijnd. Bedankt
Goed ontvangen in de garage, auto redelijk snel gekeurd, ging heel soepel
Goede service, deskundige hulp en transparante communicatie
De heren aan de Gerard Noodtstraat in nijmegen. Leveren al jaren perfecte service. Blijf zo doorgaan. Ben ook niets anders gewend van jullie
Grote onderhoudsbeurt á €400, maar je wordt de weg opgestuurd met een levensgevaarlijke auto waarvan de distributieriem bijna knapt en het hele olie systeem vol zit met gruis. Maar ‘dit hadden wij niet kunnen zien mevrouw’. Schandalig!!!!!
apk-keuring gehad werd vriendelijk ontvangen en na een kleine 2 uur later was alles al geregeld ook het afkeurpunt was al gemaakt , kan deze vestiging in helmond zeer aanbevelen
Snel geholpen en vriendelijk.
Fijne ervaring, vriendelijk, op tijd en bovenal service gevoelig. Chapeau Rietvelden Den Bosch.
We hadden een ei op de wang van onze winterband door een ongelukkige aanrijding met een stoeprand, we belden in de ochtend en konden dezelfde middag nog terecht voor wissel naar de zomerset.
Bij een grootonderhoudsbeurt van mijn auto ben ik, na een voorinspectie, gebeld met aanvullingen op het standaard onderhoudsprogramma. Dit geeft aan dat zorgvuldig gekeken wordt naar de auto en de communicatie naar de klant goed is.
Jammer dat de kleine beurt en APK keuring niet bij mij in de buurt gedaan kon worden. Gelukkig was het droog en kon ik een fiets lenen.
Het gevoel van veiligheid!