Snel mijn auto weer terug en goede adviezen meegekregen
Duidelijke uitleg, goede communicatie en een enthousiast team.
Heel fijn en snel geholpen door jullie hier in Enschede op de Hengelosestraat. Ron schepers heeft mijn lekke achterband van mijn e-bike snel gerepareerd . Goed advies gekregen. Ik kom zeker terug bij jullie en ik raad jullie zeker aan. Heel erg bedankt dat jullie mij vandaag zo snel uit het brand hebt geholpen.
Achteraf was de ster in de voorruit te groot voor reparatie en moest een ruit worden besteld. Vooraf geen informatie gegeven over de duur van de reparatie. Daarom was wachten op de dag van reparatie niet mogelijk maar er is ook niet gewezen op de mogelijkheid over het gebruik van een leenfiets, maar op de dag zelf geen leenfietsen meer aanwezig. Ik heb veel moeite moeten doen om vervoer te regelen.
De auto werd binnen de afgesproken tijd voorzien van nieuwe banden. Wat opvalt is het meedenken. De voorbanden werden naar achter verplaatst en daarna werd de auto opnieuw uitgelijnd. Ook werd de ANWB korting automatisch verrekend. Kortom: chapeau voor het team op de Gerard Noodtstraat in Nijmegen.
Snelle service en aardig klantenservice
Snel geholpen vandaag en vriendelijk personeel. Super!
Bij aankomst goede morgen en meteen iemand die mij geholpen heeft. Had een afspraak voor 4 nieuwe banden Correct en snel geholpen . Vriendelijk bedankt Team Heerlerbaan. Vriendelijke groet,Wil
Elk jaar weer uitstekend, vriendelijk, vlot en goede service tegen prima prijs.
Beurt netjes uitgevoerd en goed op de hoogte gehouden van noodzakelijke reparaties en kosten
Netjes geholpen met lekke band. Zelfs geld terug gekregen omdat de benodigde reparatie goedkoper was dan dat ik vooraf had aangemeld
Altijd vriendelijk ontvangen en er word mee gedacht.
Makkelijk in afspraak maken, snel, goed, aanrader, vakkundige mensen. Geen verbeter punten.
Auto uitlijnen was de vraag. Maken afspraak online ging snel en behandeling was keurig en correct. Maar uitlijnen, we konden er op wachten. Er was na behandeling mee gereden door de monteur en de verklaring was dat het stuur niet meer trilde en alles goed behandeld was was onterecht , Bij 95-100 km trilde het stuur harder dan voorheen. Naar andere garage, die vertelde dat we gewezen hadden moeten worden op ook het nodig zijn van balanceren en dat banden aan vervanging toe waren. En dat de m.n een band zichtbaar heel erg versleten was en wij achteraf nieuwe banden nodig hadden.
Beste Margriet, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over het uitlijnen bij ons. We hadden uiteraard graag de kans gehad om dit met je op te lossen, ik begrijp dat je al elders bent geholpen. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen, kun je altijd met ons contact opnemen. Je kunt ook een e-mail sturen met je gegevens naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-63431. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Goed geholpen
en dreigen dat je auto de weg niet op mag en kan, terwijl de oude apk tot eind oktober liep, is ronduit teleurstellend kwik fit zaandam, dat zijn we niet gewend van jullie.
Beste Mireille, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je dit zo ervaren hebt, dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Wij volgen hierin de RDW regels; je beoordeelt zelf of het slim is om met een afgekeurd voertuig te rijden. Je voertuig voldoet niet meer aan de technische eisen. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen controleren of uitzoeken, kun je altijd met ons contact opnemen en wil ik je vragen je gegevens door te sturen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-63417. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Snel en vlot was binnen een half uurtje klaar.
Alles ging lekker snel en duidelijk
gewoon binnengelopen in filiaal Den Haag Neherkade en meteen mondelinge afspraak gemaakt voor 4 nieuwe All Season banden. Kon meteen na bestelling na 1 werkdag gemonteerd worden door zeer kundige en correcte medewerkers. ze hebben ook mijn zomerbanden (die ik mee naar huis wilde nemen) keurig met plastic in mijn kofferruimte gezet. Ook liet de medewerker weten welke spanning en welk aandraai moment ze gebruikt hadden voor de nieuwe banden. Ben reeds naar Portugal gereden met de nieuwe banden en zeer tevreden. Pet af voor de mensen van dit filiaal.
Prima wintercheck
The service was quick, efficient, and professional. I appreciate the attention to detail and how smooth the entire process was from start to finish. It’s great to know my car is in good hands. I’ll definitely be recommending your services to others!
Op tijd beginnen, op tijd klaar conform prijs. Prettige mensen om mee te werken. Prima.
Kom al meer dan 20 jaar bij KwikFit en dat bevalt zeker: betrouwbaar en goede service !
Personeel was vriendelijk en deskundig, goed advies en de auto rijd weer perfect!
Iedereen is vriendelijk en efficiënt