Klantvriendelijk en service gericht

Wij zijn keurig netjes te woord gestaan, en vriendelijke monteurs, alles piekfijn in orde.

Gewoon goed geholpen

Vakkundig geholpen

Auto voor een grote beurt en APK afgeleverd bij Kwikfit Zeist. Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, ook bij het meerwerk. Op tijd weer klaar. Enige minpunt vond ik dat er in mijn woonplaats Amersfoort geen mogelijk was voor de grote beurt.

Prima ontvangst en service!

Prima ontvangst en service. Top.

Top en klantvriendelijk geholpen

Top en klantvriendelijk geholpen

Ik ben helemaal tevreden. de volgende keer mogen ze het weer doen.

het was een prettige ontmoeting met de jongen. ik ga bij een volgende beurt weer bij ze op

Slecht

Helaas heel slechte ervaringen. Auto gebracht voor APK. Telefoontje: uw auto is afgekeurd, de hoezen van de aandrijfassen zijn gescheurd en we kunnen die helaas niet vervangen dus moeten er twee complete nieuwe aandrijfassen op en die kosten € 369 per stuk. Dat leek mij wat erg duur dus zelf even gekeken op internet wat een aandrijfas voor mijn auto kost. € 70,66 per stuk bij Winparts. Dus toch maar even second opion bij een andere garage. Die heeft voor € 10 per stuk twee nieuwe hoezen op de bestaande aandrijfassen gezet.

Vakkundig. Prettige werknemers

Good service

Easy to book, quick service, good results.

Ik heb heel tevreden. Op tijd en volgens afspraak.

Positief

Geweldige service!

Op vrijdagmiddag gelijk geholpen met een lekke band vervangen, Super service!!!

Snel en vakkundig

Snelle service en vakkundige servicebeurt

Gemakkelijk online afspraak maken, snelle afwikkeling en beschikbaarstellen van een leenfiets .

Normaal

Was normaal voor de service. Wat nodig is.niet goed ook niet slecht.

betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Een grote onderhoudsbeurt houdt in Veenendaal in dat alles grondig wordt gecheckt en je auto wordt ook nog even schoongemaakt en gestofzuigd. De achterremmen waren toe aan vervanging en aan de oude onderdelen werd uitgelegd wat het probleem was. Heel transparant en zeer vriendelijke mensen. De kosten waren vooraf inzichtelijk gemaakt. 1 km van het centrum, dat is te lopen of af te leggen met de gratis leenfiets.

prima geregeld

Afspraak voor 4 nieuwe banden , in klein uurtje was alles voor elkaar. Koffie was lekker alleen jammer er was niets om te lezen in de wachtkamer.Geen krant of autobladen. Heren hebben alles vlot voor elkaar gemaakt.

afspraak is afspraak

Netjes geholpen. Vriendelijk personeel Lekkere koffie

Erg tevreden

Vriendelijk personeel. Snelle service

Geen verrassingen, prettige prijs

Te gast bij het filiaal in Roosendaal. Vriendelijke ontvangst, waarbij de afgesproken werkzaamheden werden doorgenomen en direct werden aangevangen. Met een bakje koffie plaatsgenomen in de wachtruimte. Binnen de vooraf aangegeven termijn waren de werkzaamheden klaar en ook volgens de afgesproken prijs. Geen onaangename verrassingen dus. Na het afronden van de werkzaamheden werden ze opnieuw doorgenomen en uitgelegd. Uitgevoerde werkzaamheden: airco reiniging en vullen.

Vriendelijk en een goede service.

Het via de website een afspraak maken en het uitvoeren van het onderhoud aan de auto ging prima. Een tevreden klant. Vraag mij wel af of de anwb korting en andere acties niet is verwerkt in de factuur.

Afspraak inplannen was makkelijk en op de dag zelf ook. Er werd nog gebeld voor iets anders dan dat mijn auto daar was en dat kon dus ook meteen verholpen worden!

Snel en vakkundig

2 jaar op rij apk laten uitvoeren. Vorig jaar wat kosten gehad (eerste apk sinds ik de auto bezit) maar toen zijn blijkbaar alle gebreken gevonden want dit jaar was hij goed door de apk. Vorig jaar was de auto de volgende dag al klaar. Dit jaar kon ik hem na 5 uur al ophalen. Topservice, vriendelijke monteurs.

Snel, vriendelijk met tips

Ik werd snel geholpen. Ik kreeg een advies mee zonder aandringen.

Hartstikke goed

Wordt altijd goed geholpen in zaandam Ik was eigenlijk te laat voor vakantie maar wordt dan toch nog net optijd geholpen, fijn!