Via internet gemakkelijk een afspraak weten te maken. Vervolgens meerdere malen vergeefs geprobeerd telefonisch contact te maken met de vraag of ik de auto niet iets later dan het door de website opgegeven tijdstip van 09:00 kon komen brengen en ook eerder kon komen ophalen. Uiteindelijk op de dag zelf een half uurtje later de auto gebracht en tot mijn verbazing kon de auto direct worden gerepareerd (accu vervangen). Uiteindelijk dus prima service maar ik had het graag eerder geweten.
Tot mijn verbazing kwam mijn 20 jaar oude Suzuki Liana weer gewoon door de APK-keuring.
Prima wissel van winter- naar zomerbanden. Wel was er pas redelijk laat in het voorjaar ruimte in de planning.
Aardig duidelijk en professioneel!
Tevreden over afspraak en keuring.
auto gebracht voor APK 8:00 , at 10:00 was de auto klaar , ze belde at 15:00 om de auto ophalen en met slecht nieuws de auto is afgekeurd door defect van de derde remlicht , ik laat de remlicht bij hun repareren , had toch geen keus , na reparatie de plastics waren niet goed terug geplaats en iets rommelt zo als en schroef of iets elk keer dat ik de achter klep open maakt of een scherp bocht neemt ,kom nooit meer terug.
Goedemorgen Remco, Bedankt voor review , Dit is niet de service waar je blij van wordt en mag verwachten van KwikFit, onze excuses hiervoor. Mogelijk kan ik u verder helpen. Wil je mij kenteken mailen? Dit mag naar [email protected] onder vermelding van KL-57050 Met vriendelijke groet, Johnny Team KwikFit Nederland
Snel en goed geholpen met de banden, kundige monteurs, ook leenfiets optie erg handig!
Goed geholpen door aardige medewerkers. Graag tot de volgende APK en of onderhoudsbeurt!
Vriendelijk en flexibel, zeer fijn.
Tip, velgen schoon maken aan de binnen kant tijdens n wissel zou ik handig vinden. Prijs zou wat mij betreft dan rond de €5 per wiel mogen liggen (uiteraard bij n wissel anders duurder).
APK uitgevoerd. Snelle service. Afspraak maken is simpel. Team Hengelosestraat/Enschede is betrouwbaar en vriendelijk! Keurig en netjes behandeld. Top!!!
Eerlijk. Goede service.
geen bijkomende kosten en hij doet het goed!
Goede service en uitleg, vriendelijk personeel
Onduidelijkheid, ontzettende snelle en verwarrende uitleg over de BMW, waarom de BMW niet door de APK heen is gekomen! De Marokkaanse meneer (ik ben zelf ook Arabisch) hoorde ik in het Berbers zeggen “Ik heb maar 1 uur aan hun auto gewerkt!” Dit is ontzettend zorgwekkend! En ik wil daarom ook mijn geld terug! Want er is bijna niets aan mijn BMW gedaan! Waarvoor ik wél heb betaald! Dit gaat om de Kwik-Fit vestiging in Osdorp! Jan Rebelstraat 26.
Goedemorgen, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik zie in de afspraak staan dat er een apk is uitgevoerd (welke ongeveer een 3 kwartier duurt) en dit is ook hetgeen er is afgerekend (€29.95 met korting). Ook wordt er door niemand op deze vestiging Arabisch gesproken op het werk, wel soms Papiaments onderling. Ik snap je reactie dan ook niet helemaal. Ik verneem graag van je via [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-57036 of ik hierin nog wat voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Komen afspraken altijd na, bellen altijd eerst i.g.v. afwijkingen, aandachtspunten etc opdat verrassingen uitblijven. Verder altijd vriendelijk dus qua service niets te klagen.
Hebben een APK. Plus kleine beurt laten uitvoeren door kwikfit Zaandam. In de ochtend gebracht en in de middag weer opgehaald. Zijn erg tevreden. Ga zo door.
I had a good and quick service!! Thank you guys!!!
Ik was heel blij dat ik dezelfde dag terecht kon. Onderhoud was snel gepleegd, meteen bericht dat ik kon ophalen. Geen verassingen en auto netjes afgeleverd bij ophalen.
Vriendelijke ontvangst en leenfiets beschikbaar. Klein probleempje met APK werd door de chef-monteur snel opgelost.
Fijn team en goed geholpen!
Niet te repareren lekke band. Kwikfit heeft snel de banden besteld op vrijdag en maandagmiddag kon ik de auto weer ophalen. Heel fijn snel.
Via internet binnen een paar dagen een afspraak kunnen inplannen. Had om 10uur een afspraak maar was er al om 9uur. Dus kwam daar en zeer vriendelijke medewerker wilde al meteen beginnen. Ik zei hoef niet want woon op loopafstand. En om 11.15uur telefoontje dat ze al klaar waren met de auto. (Airco onderhoud).
Lekker kopje koffie en afspraak verliep vlot
Zeer vriendelijk ontvangen bij de balie . Netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren . Kopje koffie aangeboden . Gelijk even vloeistof check en bandenspannings check gedaan !! Topservice