Ik heb apk laten doen bij kwikfit de service waneer mijn auto klaar was erg snel

Vriendelijk en accuraat geholpen met het juiste advies.

Perfect geholpen en goed advies gegeven. Weer veilig de weg op en ik mom zeker weer terug.

Goed efficient werk. Ik mis klantvriendeijkheid

De service personeel negeert klanten en de klant moet vragen voor aandacht. Het werk en communicatie over het werk is prima gedaan.

Bij Rob in Zwaagdijk krijg je de beste service!

Kom er al jaren. Is er altijd druk dat is een goed teken. Rob is altijd super vriendelijk en doet zijn best.

Goede en snelle Service

Mannen stonden al klaar en de wissel was zo gepiept.

Onverwacht goed!

Super vriendelijk. Daarnaast bleek uitbalanceren nog niet verstandig dus die heeft hij teruggeboekt.

Supersnel weer gemaakt en onderweg

Super snelle service. Heel blij mee. Mijn auto werd meteen goed en vakkundig van nieuwe banden voorzien, zodat ik op tijd was voor mijn volgende afspraak die ochtend.

Snel efficiënt en klantgericht

Afspraak gemaakt en betaald via de website. Goeie info per mail voorafgaand. Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd.

Klantvriendelijk, accuraat en snel

Ruim binnen de afgestemde tijd vier nieuwe banden zoals via de website besteld, vriendelijke ontvangst, geplaatst door vakmensen.

Zeer service gericht

Goede uitleg en meedenken met de klant

Vriendelijke mensen, goede service

Vriendelijk aan de telefoon en receptie, snel geholpen, overleg op verzoek wordt ook netjes gedaan, denken goed mee in oplossingen en evt alternatieven, eerlijk, en de auto rijdt weer prima na de reparatie.

Prachtig

Goed en snel geholpen…zeker tevreden over het resultaat

Bij binnenkomst wist Paul mijn naam al te noemen dus ik voelde me meteen welkom voor de bandenwissel. Ook vond ik het netjes dat het reservewiel op spanning werd gecontroleerd.

Snel en kundig

Binnen klein half uurtje bandenwissel, top.

Prima service ervaren. Naast een lekker bakje koffie en vriendelijke hulp, ook nog de koplampen voor me afgesteld.

Altijd goed !

De bandenwissel laat ik doen bij de Kwikfit in Venray. Daar geven ze goed advies, is de prijs altijd goed, en met een goed bakje koffie gaat de tijd ook snel voorbij..

Goede service en snel geholpen

Ik werd snel geholpen en ze hebben de banden netjes verwisseld.

Prima hoor!

Top APK service

APK service en kleine beurt was binnen 2 uur geregeld! Mijn auto is 33 jaar oud (Audi 80). Alle kleine reparaties werden niet (extra) in rekening gebracht. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Bedankt KwikFit Zoetermeer Van Leeuwenhoeklaan 2A.

APK en nieuwe banden

Ik ben zeer tevreden over de service van Kwik-Fit

Prima systeem om zelf je afspraak te regelen. Jammer dat het soms wat langer duurt wegens gebrek aan personeel

Echt super

Bij de kwikfit word je echt super geholpen als er wat is ze houden je goed op de hoogte dus nooit dure rekeningen achteraf alles in overleg.

Prettig

Goede en snelle uitvoering van de afspraak. Betrokken medewerkers

Vriendelijk en snel geholpen met lekke band.

Zaterdag avond lekkeband. Op de side een afspraak gemaakt en maandag ochtend kon ik gelijk terecht. Band was niet meer te redden en hebben ze er nieuwe opgezet. De zelfde dag kon ik m'n auto weer ophalen.