Wij gaan al jaren naar Kwikfit scheveningen omdat de service is op tijd, professioneel en vriendelijk.
Ben altijd tevreden bij de Kwikfit in Lelystad. Goed en vriendelijk personeel.
vlot geholpen zonder poespas.
APK was binnen een half uur geregeld, en de service bij de balie was met een glimlach. Super.
Ik kon zelfs iets eerder terecht. Goede uitleg over de bevindingen bij het uitlijnen.
Zoals gewoonlijk netjes gebeld door de Kwik Fit met hun bevindingen en de auto was aan het einde van de dag klaar. In het bijzijn een finale check of de wielbouten goed vast zitten en ik kon weer veilig op pad.
Afspraak goed geregeld
Zeer vriendelijke manager die ook mee denkt. En je netjes behandeld top. Bij de andere vestiging in Zoetermeer zie je dit niet.
Prima geholpen
Ondanks dat mijn auto is afgekeurd heb ik toch de service als heel goed ervaren. er is mij deskundig en duidelijk uitgelegd waarom mijn auto niet goedgekeurd kon worden
Voornoemde stelling behoeft geen nadere uitleg.
Goed, mee denkend en professioneel
MijnRenault Modus 2005 had een nieuwe koplamp nodig. Dat is een boel werk op een Modus, dus besloten om alle lampen te vervangen. Mijn aanhanger had een lamp die het niet deed, oorzaak was niet te achterhalen. Hebben ze allemaal prima gemaakt. De rekening van €221 vond ik wel aan de hoge kant, hoewel ik snap dat ale lampen vervangen de prijs behoorlijk opdrijft.
Auto laten keuren, en prima geholpen, Ook lekkere koffie hebben ze in filiaal goes.
Kon vrijwel direct terecht met mijn lekke band, die prima is gerepareerd.
Goed!
Prettig en snel geholpen
Vriendelijkheid snel geholpen. Met klein onderhoud.
Hoewel ik mij 1 dag had vergist in de APK datum toch welkom en volgende dag gebeld i.v.m. extra kosten nieuwe banden.
Vriendelijk personeel snel en goed geholpen
Snel geholpen en zeer kundige vakmannen.
Goede Service (leenfiets stond klaar) goede uitleg van Jeroen.
Auto weggebracht voor APK. Prima geholpen.