Probleem feilloos opgelost

Goed geholpen

Snel en zorgvuldig

goed eservice

goede service! en aardige mensen bij Kwik Fit in Eindhoven

Goed geholpen en alles keurig afgehandeld

Goede communicatie!

Goed overlegd wat er gebeuren moest. Duidelijk en begrijpelijk uitgelegd.

Zeer slecht

Ik ga met een lekke band naar Kwik fit en zij willen mij meteen helpen. Na demontage van de band komt de monteur mij vertellen dat hij verbrand is van binnen. Ik ga zelf kijken en zie alleen wat losse rubber-fliebertjes in de band. Dit zou gekomen zijn door te lang doorrijden op een lekke band, dit terwijl ik er helemaal niet mee gereden heb. Ze willen hier geen verantwoording voor nemen om hem weer te monteren. Ik vertrouw het niet en na enige discussie vertrek ik met een losse band en velg. Bij mijn vaste APK garage constateren ze dat er niets aan de hand is en monteren de zaak gewoon. Conclusie: Men wil je gewoon een band verkopen, terwijl dit niet nodig is. Oplichterij ! Een triest verhaal om door te vertellen op verjaardagen.

Keurig nette service

Net ontvangst. Vlot geholpen en goede informatie ontvangen.

Erg vriendelijk geholpen.

Wel heel vriendelijk geholpen maar de mijnheer van de kwikfit zei dat het een al gerepareerd sterretje in de ruit was en dat er niets aan gedaan hoefde te worden.Ik weet niet of ik dat moet geloven.Ik ben een beetje een ongelovige Thomas, maar ik heb er natuurlijk ook geen verstand van.Maar toen heb ik maar nieuwe ruitenwissers genomen want die waren slecht.

Great Service

Fast, Friendly and Great

Snel, goed en uitstekend geholpen door vriendelijke medewerkers

Goede service en adviezen.

Op tijd gebeld dat ze wat uitliepen, dus niet onnodig gewacht. Goede attendering over remmen die op korte termijn vervangen moeten worden. Alles verder goed afgehandeld

Not satisfied

Every time I come back from the shop for a small repair, a check, or an apk there is always some dashboard warning light turned on. So I have to go back again.

Kwikfit Veghel

Ruitensproeier slang kapot ik naar de kwikfit Veghel en op zaterdag gesloten Er was een vriendelijke jongeman aanwezig en die heeft me gelukkig wel geholpen om een buisje tussen de slang te zetten ik ging blij naar huis. Dit is echt TOP service van kwikfit Veghel!!! Kei bedankt.

Uitstekende service

Ik doe elk jaar APK bij Kwik Fit, en ze zijn informatief over de bevindingen en zorgen ervoor dat mijn auto soepel loopt. Blije auto, blij ik!

Ben erg blij met Emile!

Nette en aardige monteur.

goede plek voor APK

goede plek voor APK. snelle service

Prima.

Prima service!!!

Goede uitleg van de controle v.d. Auto.

Snel geholpen met goede uitleg

Netjes afgehandeld

Gewoon goede service en geen gedoe.

Hele aardige gastvrouw, Geen rare kosten, gewoon duidelijk . Perfect. Volgend jaar ga ik hier zeker terug voor de APK.

No nonsense apk

Makkelijk inplannen Apk afspraak. Bij kosten boven de 30 euro wordt ik gebeld. En dat was het geval. Verschil in remkracht achter. Netjes gebeld hierover voor overleg. Remmen schoongemaakt voor 58 euro. Daarna nog eens gebeld dat er verder geen gekke dingen waren en dat de auto klaar was. Volgend jaar weer hier, perfect.

Heel tevreden. Ik zou alleen na de check een belletje krijgen betreft een offerte omdat het ivm drukte niet gelijk kon. Ben alleen niet meer teruggebeld. Verder alles in orde.

Zoals gewoonlijk Super.!!!

Zeer snelle en vakkundige montage door het personeel.

Vriendelijk personeel, betrouwbare en snelle service!

APK keuring was snel on line geregeld, tijdens de keuring waren er wat bijkomende kosten maar daar werd van tevoren over gebeld en bij het ophalen van de auto waren het ook precies die kosten die moesten worden afgerekend, geen verrassingen. Het zal ergens anders zeker goedkoper kunnen maar de service in deze vestiging is snel en betrouwbaar en dat is ook wat waard!

Nette behandeling en goede prijs.