Snel en goed!

Netjes goed en snel geholpen, tegen een goede prijs.

Toppers

Grote service, hartelijke mensen! En heerlijke koffie! En ze denken absoluut met je mee!

Goede service met goede technische kennis

De mensen van Kwik Fit hebben zonder dat ik er om vroeg ook mogelijke problemen onderzocht en advies gegeven. Om duidelijk te zijn, het advies was positief.

100%

Werd lekker snel gebeld met het resultaat

Snel duidelijkheid over mijn apk

Unbelievably good service I had a leaking tyre and the gentleman running the business there in Delft did everything you could imagine to ensure I got what I needed I think Kwikfit Delft is probably the best service I've received from any kind of business anywhere in the last several years Highly recommend!

Prettig

Service prima, snel geholpen

Volgens afspraak 4 nieuwe all seasonsbanden op onze auto gemonteerd en uitgelijnd. Het afspreken was makkelijk, de auto was ruim binnen de afgesproken tijd klaar. Kwikfitpersoneel was zeer vriendelijk.

Prima service, kennis en eerlijkheid

Het was slechts een klein onderhoudsbeurtje maar toch altijd fijn als Kwik-fit medewerkers mij laten weten wat er naast de "bekende" gebreken aan de hand is met de auto.

Nooit problemen

Goede communicatie en nooit problemen gehad met dit bedrijf.

Kees regelt alles naar wens

Goede service en contact

Afspraak maken werkt eenvoudig, zijn prima bereikbaar voor vragen. Leenfiets was erg handig. Korte lijntjes over servicebeurt punten met heldere uitleg. Kortom, zeer tevreden. Kom volgende keer weer terug.

Op de afgesproken tijd gereed, met de afgesproken prijs.

Vriendelijke medewerkers met een goede service

Excellent

On time, high quality, inspected the old tires and provided recommendations.

helemaal conform verwachting

Boeken van de afspraak ging simpel en na een telefoontje er achteraan kon ik ook wachten op beurt. Vergeleken met de service van de dealer van het Duitse merk is dit een hele verbetering.

Goed geholpen

Vriendelijke bediening, en auto weer gerepareerd naar wens.

Heel goed, alleen het bedrijf is telefonisch bijna onbereikbaar

Goed, alleen is het bedrijf telefonisch praktisch onbereikbaar

Goed en snel geholpen

Helemaal prima.

Alles ging precies zoals beloofd en afgesproken is.

Betrouwbaar en efficient

Betrokken medewerkers .

Good service!

Nice team, nice service!

Goed en snel

Afspraak maken ging makkelijk. Werd op tijd geholpen (sterretje in voorruit), goed werk, sneller klaar dan verwacht. Wachtruimte zou iets comfortabeler mogen.

Prima lijkt me genoeg omschrijving

Goede prijs kwaliteit

Te veel werk voor te weinig mensen. Hierdoor twijfel ik aan kwaliteit. 0.5 liter ruitenwisser antivries terwijl ik het een dag tevoren geheel heb afgevuld

Vriendelijk en klantgericht

Zie boven