Bijna gedwongen tot reparatie door kwik-fit

Tijdens de keuring bleek de handrem vast te zitten. Hierdoor waren de schijven blauw. Reparatie 1300 euro. Ik wou een tweede partij een kosten opgave laten doen. Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat ik eigenlijk niet met de auto mocht rijden omdat hij afgekeurd was. Er werd erg op mij ingepraat, dit vond ik zeer vervelend. Zelf heb ik online voor 300 euro het materiaal besteld en gemonteerd.

Snelle en vriendelijke service!

Dit was mijn eerste bezoek aan Kwikfit Alkmaar (Willem de Zwijgerlaan) en ben zelden zo tevreden geweest over een autogarage. Ik werd ondanks de drukte super snel en vriendelijk geholpen, kreeg een lekker bakkie koffie tijdens het wachten en de manager was zeer transparant over de eventuele kosten. Zo hoort het! Complimenten aan het hele team van Kwikfit Alkmaar (Willem de Zwijgerlaan) en zal deze tent zeker aanbevelen aan vrienden en familie

Snelle en vriendelijke service!

Helemaal goed

Werkzaamheden zijn zeer snel en vakkundig uitgevoerd, transparante rekening en heldere communicatie.

H

H

Nvt

Door een vergeten (zomer/winter) bandenwissel en het vernieuwen in september (tijdens de apk) van mijn banden eindigde ik met 2 x 4 zomerbanden. De medewerker van Kwikfit heeft helemaal uitgezocht hoe het kwam dat ik 8 zomerbanden had en na dit uitgezocht te hebben, heeft hij me een aantrekkelijke korting gegeven voor het aanschaffen van nieuwe banden. Ik ben altijd al tevreden over Kwikfit Wevershoekstraat, maar dit vond ik heel attent. Ik had een gratis wintercheck voor mijn verjaardag gekregen en ook deze is naar behoren uitgevoerd.

Goed adres voor je onderhoud en apk

Nu voor tweede jaar dat ik bij Kwikfit (Meppel) kom voor de apk. Afspraak maken gaat goed via computer. Telefonisch nog wel een vaste tijd afgesproken. men staat keurig klaar voor de apk op de afgesproken tijd en zonder poespas of andere gekkigheid wordt dit gedaan. Geen onzin dingen om extra onderhoud of onderdelen te verkopen, er wordt gewoon gezegd hoe het ervoor staat. Zeker een aanrader.

autoruit laten vervangen

De eerste keer dat ik hier kwam via de verzekering Zeer vriendelijk personeel en erg behulpzaam de ruit zit er weer in goed gedaan kan weer omhoog en omlaag

Door een door mij vergeten (zomer/winter)bandenwissel zijn bij de APK keuring mijn winterbanden vervangen door zomerbanden en had ik twee maal vier zomerbanden. De medewerker van Kwikfit heeft helemaal uitgezocht wat er nu verkeerd was gegaan en omdat ik hierdoor iets gedupeerd was, mij een mooi aanbod gedaan om nieuwe banden aan te schaffen. Zeer veel lof voor deze medewerker (maar ook -telkens- voor zijn collega’s) van Kwikfit Wevershoekstraat.

Echt snel en goed service

Echt snel en goed service

Goede service, vriendelijke mensen

Goede service die heel snel was! En de mensen achter de toonbank stralen vriendelijkheid uit.

Lamp direct vervangen

Afgelopen zag ik dat een koplamp kapot was. Gelijk langs gegaan bij vestiging Damsterdiep en werd direct geholpen. Kop koffie gedronken en daarna kon ik gelijk verder. Top!

Lamp direct vervangen

Geweldige service.

Prima service en keurig op tijd klaar.

goede service!

Goed en snel geholpen met plaatsen winterbanden, echter 1 band liep dag erna tijdens lange rit langzaam leeg door vuiligheid op de velg. Gelukkig Kwikfit-locatie dichtbij en supersnel verholpen.

goede service!