zeker de chauffeur uiterst correct en zelstandig
ik bestelde 4 dubbelstaafs hekken zonder probleem mooi een mail en bevestiging van mijn besteling en transportkosten waaren zeer klant vriendelijken prijs voor de kleinen beurs
Mijn eerste ervaring met Hekkenwereld is perfect gegaan, goede en klantvriendelijke chauffeur. Verhaal van de chauffeur was heel leuk. Verteld dat dit eigenlijk niet zijn vak is maar dat hij dit werk nu doet omdat hij zijn eigen vak niet kan uitvoeren vanwege het corona gebeuren. Perfect dat hij nu op deze manier iets kan betekenen voor uw bedrijf en ook dit met veel plezier doet. Goed geregeld.
Mooi aanbod van gebruikte poort. Maar ziet er nog perfect uit en is met grote zorg keurig afgeleverd.
...
Originele beoordeling
...
10 palen besteld via de webshop en binnen 2 werkdagenwaren deze bezorgd. De chauffeur was een vriendelijke man die alles netjes op zijn plek legde. Top ervaring.
Het hekwerk werd snel geleverd. In de doos alles netjes ingepakt met een duidelijke handleiding. Kind kan de was doen. Meteen geplaatst en het ziet er strak en solide uit. Echt waar voor je geld.
Kon op de site prima de juiste producten vinden en ik werd goed geholpen bij het ophalen. Zeker een aanrader.
Uitstekende kwaliteit hekken met een uitstekende kwaliteit van service. Bezorging verliep soepel en volgens afspraak
Het enige dat ik jammer vind is dat er toch geen spuitbusje bij de levering van hekwerken was, de palen beschadigen toch wel snel bij plaatsing, het hoeft natuurlijk niet, je kon het er bij bestellen dacht dat laag wel iets sterker zou zijn. Toch vind ik alles bij elkaar levering zeer correct. mocht ik nog iets te leveren hebben zou ik dit zeker hier bestellen. alleen de muurbevestiging vind ik betreffende prijs overtrokken.
De Produkten waren met zorg verpakt verpakt. De levering was snel. Het meest opvallende was de bezorger Sebastiaan. Een vriendelijke en goed gemutste jongeman. Hij had veel aandacht voor de wijze waarop hij de spullen, zonder deze te beschadigen, kon neerleggen.
Netjes en snel geleverd
Snelle verzending, goed product
Top mooi hekwerk afgeleverd en was helemaal compleet ook.
Ik ben zeer prettig geholpen en ben zeer tevreden!
Zo kort voor 5 december zei Sint tegen Piet "Met het materiaal voor ons tuinhek redden we het niet" En hoewel het altijd mooi weer is, in Spanje, Zocht Piet een 6 groene dubbelstaafmatten, zonder franje 251 cm lang, 80 cm hoog, een grote maat, "Wie staat er met dit product op tijd paraat?" Hij vond de ware bij Hekkenwereld, Voor hekwerken de toonaangevende aanbieder Met hekwerken te kust en te keur voor eenieder Goed geprijsd, betrouwbaar snel gebracht Was dat exact wat Sint van zijn leverancier verwacht!
Binnen enkele dagen na bestelling het gehele pakket voor een harmonicagaashekwerk ontvangen. Goederen waren goed verpakt en werden netjes geleverd. Ook voor de bestelling geplaats te hebben, heb ik informatie opgevraagd bij Hekkenwereld. De informatie werd vlot en duidelijk verstrekt. Al met al zeer positieve ervaringen met Hekkenwereld!
Als er iets niet duidelijk is even bellen en het wordt geregeld
Had alleen een paar afdek doppen nodig. Snelle en correcte levering. W van leeuwen Leiden
Super snel, klantvriendelijk en behulpzaam. Zal zeker weer bij jullie bestellen. Tot Ziens!
Poort besteld met wat klein materiaal en had een vraag over een artikel via de mail en deze is gelijk beantwoord door de klantenservice! Snel antwoord en spullen zijn ook binnen een week geleverd! Aanrader!
Op vrijdag dubbelstaaf hekwerk van 17,5 meter en harmonica hekwerk van 17,5 en 10 meter besteld. Allen in pakketvorm (dus volledig met palen, schroeven etc besteld). Op maandags erna een mail dat woensdag al geleverd zou worden. Chauffeur belde keurig 35 minuten voor aankomst dat hij er met een half uurtje zou zijn. Bij uitpakken van de pakketten overal een boekje erbij met de aanbevolen werkwijze.
Behulpzaam inbt advies mbt bijbehorende materialen. Wel " jammer" dat er geen bescherming om onze deur heen zat. Hij was dan wel tweedehands maar een verpakking er omheen ( net als t nieuwe materiaal wat we besteld hadden) was denk ik niet overbodig geweest om beschadigingen te voorkomen. Verder prima afwerking.
heb 3 sets kongkrete geleverd gekregen, echter 1 set is gaan lekken in de doos! wacht even af of ze zo netjes zijn deze na te sturen