Uitstekend, zowel klantendienst,als levering

Had bij online bestelling mij vergist, dag erna een mailtje gedaan en alles mijn fout werd rechtgezet. Klant gericht ten top. Kwaliteit niets op aan te merken en prijzen 1 van de laagste zowel op het internet als bij de lokale vakhandel. En de levering op afgesproken datum, vooral dat ze een halfuurtje op voorhand bellen, dus niet nodig om hele dag thuis te wachten.

Geweldige service.

Het is een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Je bestelt, betaalt en binnen 2 dagen heb je het bestelde in huis. Ook word je uitstekend op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Betrouwbaar

Vlotte en accurate afhandeling

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd en keurig afgehandeld door Hekkenwereld. De service afdeling heeft een nalevering snel opgepakt en na geleverd. Echt top!

Buiten gewoon goed georganiseerd.

40 meter hek werk besteld goed geleverd. Eigenlijk niks om op aan te merken

Zeer vlotte levering van de bestelde materialen, en goed verpakt

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

TOP !

Besteld: Dubbelstaafmatten 8/6/8 Ral 9005, hoogte 2.23m, compleet met toebehoren. Mooie stevige draadmatten, bij ons gebruikt om een tuin-omheining van te maken. (maar ook zeer geschikt voor bv kippenren, hondenren enz.). Prima stevige kwaliteit. Korte levertijd. Nette prijs. Mail ontvangen met dag van levering, daarna telefoontje van de chauffeur een half uurtje voor arriveren. Top ! Keurig geleverd op aangegeven dag en tijdstip. Voor wie geen doorkijk wil, kan er vlechtband doorheen geweven worden, ook zeker een overweging waard als het om een tuin gaat.

Probleemloos

Houden zo.

Super snelle levering

Zeer snel geleverd. Goed product en een eerlijke prijs.

Prima spullen

Prima spullen en mooi op tijd

Geweldige service

Op een zaterdag avond een bestelling gedaan en maandag om 8.30 al geleverd. Alles compleet en netjes verpakt.

Snel en correct

Mijn bestellingen steeds snel en correct geleverd. Goede verpakking.

Super vriendelijk

Ik had onderdeeltjes besteld voor een hekwerk, maar had zelf de verkeerde besteld.. Via de klantendienst dan gevraagd of ik deze kon omruilen zonder opnieuw verzendkosten te moeten betalen en de medewerker stuurde me onmiddelijk weer dat ze de juiste voor me op de post gingen doen zonder enige kosten! Een zeer vlotte en vriendelijke klantenservice! Echt top!

Snel en correct makkelijk site

Goede service chauffeur belt van te voren waneer hij arriveert en is vriendelijk en behulpzaam

Goed/ zeer goed

Bestellen prima/ levering uitstekend en compleet. Enige opmerking is dat het aantal dagen tussen bestellen en leveren vooraf niet bekend is. Verder alles prima.

Prijst en kwaliteit uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling. Je wordt een half uur voor bezorging gebeld.

perfect verlopen volgens afspraak

Nadat ik zelf op de website alles had besteld werd een aantal dagen later het materiaal afgeleverd zoals verwacht. Samen met mijn buurman het hekwerk geplaatst en dat ziet er top uit!

Snelle levering! Goede service :)

De levering was super! Ik had een voorkeur van de dag aangegeven voor de levering. En ja hoor, ze konden op die dag leveren. Top service! Aardige chauffeur, hij was heel behulpzaam. Ben blij met de hekken.

Geweldige service

Op maandag besteld en op vrijdag netjes geleverd. Zoals beloofd een half uurtje op voorhand gebeld en samen met de super vriendelijke chauffeur alles netjes weggezet. Mooie service en oerdegelijk materiaal.

Perfect, beter dan verwacht, alles goed en betaalbaar. Zeker doen!

Voor rond een hobbyterreintje kocht ik een hekwerk, dubbelstaafmat pakket 2092. Totale lengte 30 meter, hoogte 1.00 meter en een lengte per deel van 2.50 meter. Dat werd aangeboden als GEBRUIKT. Dus ik verwachtte wat krassen, verkleuring, misschien wat roestplekjes hier en daar en voor mijn doel hoefde het ook niet 100 procent nieuw en gaaf te zijn. Ik ging puur voor de prijs van rond de 22 euro per meter lengte. Maar wat ik ontving was echt allemaal perfect! Echt helemaal gaaf en niet van nieuw te onderscheiden. Geen krassen, geen roest, alles kaarsrecht en niet verbogen. Gewoon helemaal als nieuw. En helemaal compleet ook met alle beugels en palen en bouten, moeren, ringen enzovoorts. Daarbij was het ook heel makkelijk te plaatsen in je eentje. Als gereedschap had ik niet meer nodig dan een rubberen hamer, een grote waterpas en een steeksleutel of ringsleutel 13 mm. Je slaat de palen simpel in de grond, zet ze waterpas, zet een kant van het hek er tegenaan en dan weet je precies waar de volgende paal moet komen. Dus tweede paal erin, eerste hek waterpas ophangen met vier bouten en je eerste deel staat. En zo ga je door met paal 3 de grond in, tweede hek ophangen en zo loop je ze er achterelkaar in! Toppie, twijfel niet en doen! Ton Kramer

Snel en keurig geleverd

Super service

Snelle levering, prima telefonisch contact

Vriendelijke, behulpzame bezorger.

Meneer belde netjes een half uur voordat hij arriveerde dat hij eraan kwam, samen de hekken uitgeladen en netjes alles overhandigd gekregen mbt de hekken en de bon. Hartelijk dank voor de snelle, vriendelijke service.

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering en goede kwaliteit

ga zeker nog meer bestellen

Zeer snelle levering, goede kwaliteit hekwerk. Het plaatsen gaat heel makkelijk met een goede handleiding. Ook het thuis leveren is heel goed verzorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door